Nieuwsbrief VeelDividend


Vanavond loopt de actie af:

De laatste uren €99 voor
The Dividend Factory!


Een heel jaar lang!
 

Unieke beleggingskans met nieuw preferent aandeel:

==> U ontvangt tot 2028 nog 33 dividenduitkeringen

==> U heeft dan een dividendrendement gerealiseerd van 64%

  
The Dividend Factory

    

 
Mijn recente opname in de portfolio van The Dividend Factory biedt inkomensgerichte beleggers een unieke kans om minimaal tot april 2028 elk kwartaal een vorstelijk dividend te gaan ontvangen.

Preferente aandelen hebben de kenmerken van een obligatie. Dat betekent dat er in de prospectus vastgelegd is dat u bij aflossing de nominale waarde terugkrijgt en er elk kwartaal een vast dividend wordt uitgekeerd, waarover u geen bronbelasting betaalt.

Cumulatief preferente aandelen bieden nog een groot voordeel: De onderneming is verplicht het volledige dividend aan u uit te keren.

In deze editie presenteer ik u zo’n dividendparel.

Het aandeel biedt u een unieke kans op een vast inkomen voor de komende jaren op basis van een jaarlijks rendement van 7,9%.

The Dividend Factory

Een unieke kans die ik u zeker niet wil onthouden. Deze publicatie is enkel verstuurd naar de meest geïnteresseerde beleggers. De oplage is hiermee beperkt.

U behoort tot deze selecte groep!

Ik wil voorkomen dat een plotse toeloop de koers opdrijft. U koopt nu gewone aandelen, zonder zich op de obligatiemarkt te begeven. Aangezien de koers zich momenteel rond de nominale waarde beweegt, is het een uniek koopmoment. Vandaar dat ik dit graag onder ons wil houden.

In 2028 kan er afgelost worden, maar dat hoeft niet. Zo bent u dus voor jaren verzekerd van een prachtig inkomen uit het ontvangen dividend, dat elk kwartaal op uw beleggingsrekening wordt bijgeschreven.

Dit aandeel vormt een onderdeel van de totale Hoog Dividend portfolio van The Dividend Factory, waaronder een selectie van maar liefst 18 cumulatief preferente aandelen met dividendrendementen tot meer dan 8%!
 

Zeker nu de onzekerheid toeneemt en er een flinke correctie verwacht wordt, is dit een mooie kans uw portefeuille te beschermen met behoud van inkomen.

 
Cumulatief preferente aandelen zijn verre van volatiel. Ze vormen een stormanker in uw portefeuille en keren onverstoord dividend uit. Vaak tot in lengte van jaren.

In dit geval minimaal tot april 2028.

Het genoemde aandeel vindt u op de 8e positie van de categorie Preferente Aandelen. In de laatste nieuwsbrief wordt deze private equity maatschappij uitgebreid omschreven. We hebben het niet over de minste!

Ter illustratie het koersverloop van het hoofdaandeel. De onderliggende lijn is die van de S&P 500.

 

Koers private equity maatschappij year-to-date

 The Dividend Factory 

Mijn totale Hoog Dividend portfolio bestaat uit meer dan 60 posities. De dividendrendementen variëren van 6%, 8%, 10% en hoger.

De uitkeringen zijn ALTIJD per maand of kwartaal.

The Dividend Factory is sinds 2008 dé Hoog Dividend specialist van Nederland en België. Onlangs hebben we ons 11-jarige bestaan gevierd.

Wie zich dit weekend inschrijft, maakt nog één keer kans op de jubileumkorting van 50 euro.

 

€50 korting + twee cadeaus

Wie jarig is trakteert! Dit jaar is dat een welkomstkorting van maar liefst 50 euro plus het Dividend Handboek en de special ‘Koop geen Onroerend Goed maar ontvang wel elke maand huur’.
 

 The Dividend Factory

 
De kosten voor een jaarabonnement bedragen normaal €149,-. Alleen tijdens deze jubileumactie betaalt u €99,-.

U kunt desgewenst ook een 2-jarig abonnement afsluiten. Dan betaalt u €199,-. Omgerekend betaalt u dan voor de periode van twee jaar elke maand net iets meer dan 8 euro.
  

Met een abonnement op The Dividend Factory heeft u recht op twee nieuwsbrieven per maand, met daarin nieuwe aanbevelingen, alle informatie over uw aandelenportefeuille en algemeen financieel nieuws over onze beleggingscategorieën.


Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een flashbericht, zodat u mijn advies voor een eventuele snelle aan- of verkoop gelijk kan opvolgen.

De portfolio is gekoppeld aan de beurzen, zodat u altijd het actuele resultaat bij de hand heeft.

Ik wijs u de weg naar de parels onder de Hoog Dividend aandelen en voorzie u met regelmaat van advies en geef u alle informatie voor het onderhoud van uw eigen Hoog Dividend portefeuille.

Ik verwelkom u graag als nieuwe abonnee. U volgt hiermee de duizenden beleggers in Nederland en Vlaanderen die u in de afgelopen 11 jaar voorgingen.

 

Let op: Deze aktie loopt zondagavond 17 november om 23:59 uur af

 

abonneer hier 

 

Wij geven een niet-goed-geld-terug garantie. Indien het abonnement u tussentijds toch niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel teruggestort. Een unieke service!

Veel succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
The Dividend Factory
 

Share this page

 

PS. 22% Dividendrendement geen sprookje!

Tijdens de jubileumweek ontvingen we veel reacties en vragen over ons kroonjuweel met 22% dividend. Klik hier om meer te weten te komen over dit bijzondere aandeel. Een aanrader voor de moedige belegger!