Nieuwsbrief VeelDividend

  
Nieuw: een unieke combinatie

11% dividendaandeel + een preferent aandeel van 6,8%

  
Ontvang elke maand dividend en u betaalt
  
GEEN BRONBELASTING
 

 
In de laatste editie van het jaar presenteer ik in de nieuwsbrief van The Dividend Factory een hybride belegging.

Net zoals hybride auto’s benzine combineren met elektriciteit, combineer ik een Hoog Dividend aandeel (11%!) dat maandelijks dividend uitkeert, met een veilig cumulatief preferent aandeel met eveneens een prachtig rendement van bijna 7%.

Een prachtige combinatie die ik ten zeerste aanbeveel.

Beide aandelen zijn afkomstig van een belangrijke speler op de Amerikaanse markt van woonkredieten.

Een markt waar veel kansen liggen voor Hoog Dividend beleggers. Je moet dan wel de weg weten te vinden in die complexe markt. Ik heb echter weer een juweeltje voor u gevonden. Om met de deur in huis te vallen:
 

Het aandeel noteert vanaf 15 mei 2008. De koers is na de crisis sterk gestegen, maar is daarna gedaald en noteert momenteel met $17,32 onder de uitgifteprijs destijds van $19,35. Puur op basis van het hoge dividend steeg de investering destijds van $10.000 naar $30.570 nu, en wie het dividend herinvesteerde zag zijn kapitaal uitgroeien naar $52.073. Dit om de kracht van het dividend aan te tonen bij een dergelijk aandeel.

 

Dus €10.000 werd $52.073…

Juist in de markt van hypotheken lag het oog van de financiële storm die er in 2008 en 2009 woedde.

De sector lijkt nog steeds wat besmet, maar juist deze sector heeft zich meer dan hersteld. Wie wat verder kijkt, zal onmiddellijk beseffen dat hier bijzondere rendementen zijn te halen.

En dat rendement komt maandelijks naar u toe!

De grote kracht van dergelijke aandelen zit in het vorstelijke dividend, dat in dit geval elke maand wordt uitgekeerd.

Tot op heden is er al 89x dividend uitgekeerd, en vele uitkeringen zullen nog volgen de komende jaren.

Het is gebruikelijk in de financiële sector dat er preferente aandelen worden uitgegeven. Deze gedragen zich als obligaties, dus met een vaste coupon en een vaste vooraf vastgestelde rente.
 

In dit geval gaat het om een cumulatief preferent aandeel, waarbij de onderneming verplicht is altijd het volledige dividend uit te keren. Dat geeft een veilig gevoel. Maar er is meer: Het dividend wordt aangemerkt als rente en hierover bent u GEEN BRONBELASTING verschuldigd!


De combinatie van het hoofdaandeel met een cumulatief preferent aandeel vormt een super krachtige combinatie.

Het dividendrendement moet de echte inkomensgerichte beleggers zeker aanspreken. Elk jaar 11% dividend, en dat verdeeld in maandelijkse porties.

Deze ‘tandem’ mag in geen enkele inkomensgerichte portefeuille ontbreken.

 

The Dividend Factory

 

Belangrijke argumenten

Ik heb aangegeven dat de hypothekenmarkt meer dan hersteld is en er zeker voor dividendbeleggers veel kansen liggen. De aandelen die vandaag centraal staan, zijn afkomstig van een mortgage REIT. Ik leg het u uit:

Een REIT is een Amerikaanse onroerend goed trust, met de eigenschap dat ze minimaal 90% van het resultaat in de vorm van dividend moet uitkeren. Het woord mortgage staat voor hypotheken. Deze REIT handelt dus enkel in hypotheken.

Belangrijk om te weten is dat het hier voor 99% om door de overheid gedekte hypotheken gaat.

De onderneming investeert hoofdzakelijk in assets waarvan de interestbetalingen en de terugbetaling van de hoofdsom gegarandeerd zijn door de Amerikaanse overheid.

Zo, dat geeft ons al een behoorlijk zeker gevoel. Maar er zijn nog meer argumenten die pleiten voor de onderneming.

De waardering van dit aandeel gebeurt op een andere basis dan bij gewone aandelen. Daarom is het altijd belangrijk de reactie van de beurs op de publicatie van de cijfers in de gaten te houden. Die reactie op de recente cijfers was zonder meer positief, waardoor we bereid zijn om deze mortgage REIT het volste vertrouwen te geven.  
 

Analisten

Wat zeggen de analisten over dit aandeel? De analisten van Zacks Equity Research publiceerden een uitgebreid rapport over het aandeel, waarbij het advies werd verhoogd tot zeer koopwaardig. Het team analisten van Zacks verwacht namelijk een versnelling van de resultatengroei. Het advies van Zacks is niet zo maar een slag in de lucht, want deze geeft zeker geen koopadvies voor alle aandelen die het volgt. Dat zijn er ongeveer 4.000 en daarbij zijn ongeveer evenveel koop- als verkoopadviezen.
 

Vertrouwen

Op basis van de fundamentals hoeft het niet te verbazen dat dit aandeel ook door de institutionele beleggers van dichtbij wordt gevolgd. De hedge fondsen hebben onlangs hun posities in het aandeel opgetrokken, wat als een bewijs van vertrouwen kan gelden.

We hebben vertrouwen in deze unieke combinatie, waarbij we een flinke kapitaalstroom aan dividenden kunnen verwachten de komende jaren en waarbij er een vangnet ligt in de vorm van een cumulatief preferent aandeel.

Sluit u vandaag nog aan bij The Dividend Factory en laat u adviseren door dé Hoog Dividend specialist van Nederland.

U mag van mij eerste even voorproeven. Omdat december een feestmaand is en consumenten heerlijk genieten van alle leuke aanbiedingen in deze periode, verdubbel ik op mijn kosten de proefperiode.

 

U krijgt gelijk 50% korting plus ons welkomstgeschenk

The Dividend FactoryAls u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten.

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar €6,25 per maand voor al onze services!

Wie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het dividend-handboek zonder kosten toegestuurd. Ons cadeau aan u.

Wie zich vandaag nog inschrijft, krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio.

U krijgt direct inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 60 Hoog Dividend aandelen.

U maakt zelf een selectie uit de aandelen die het beste bij uw profiel als belegger passen. 
 

U ontvangt voortaan maandelijks onze nieuwsbrieven, met daarin nieuwe tips, dividendnieuws en adviezen voor het onderhoud van uw persoonlijke portfolio.


Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel erg aantrekkelijk.


3 maanden GRATIS

 

Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is al voldoende.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.

 

abonneer hier 

 

Ik heet u graag van harte welkom bij The Dividend Factory. U betaalt nu tijdelijk slechts €37,50 voor het 1e kwartaal met 3 maanden gratis, plus het handboek.

 
Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page