Nieuwsbrief VeelDividend

  
Nieuw bij The Dividend Factory:

10,9% dividend om het jaar goed te starten

Lees welke sector u de komende jaren van een hoog inkomen uit dividend voorziet
  

 
We starten het jaar goed. Allereerst natuurlijk nog onze beste wensen voor 2020.

We gaan een spannend jaar tegemoet. We naderen het keerpunt. Iedereen voelt een correctie aankomen. De kracht van de inslag weten we niet en het juiste moment is niet te voorspellen.

We weten in ieder geval wel dat geld niets meer opbrengt bij de bank en (veilige) obligaties ook al niet meer interessant zijn. Dus mijn advies is eenduidig:

Ga Hoog Dividend beleggen!

U begrijpt dat de belangstelling voor een aantrekkelijk rendement uit dividend alleen maar toeneemt. The Dividend Factory is al sinds 2008 dé specialist op het gebied van het Hoog Dividend beleggen.

Ons advies is met een ijzeren regelmaat aandelen te kopen, zowel in goede als in mindere beurstijden. Zo bereikt u altijd een gemiddeld resultaat. Laat u niet leiden door de waan van de dag.

De aandelen die wij selecteren keren in een vast ritme een stabiel dividend uit. Het is zeker geen uitzondering dat bepaalde aandelen decennia lang een hoog en standvastig dividend uitkeren.
 

Eén van onze favorieten, waarvan we maar liefst 5 posities in de portfolio hebben, staat bekend om zijn maandelijkse dividenduitkeringen met een dividendrendement tot 8,5%.

 
De eerste dividenduitkeringen zijn gestart in 2002. Dat betekent dat er al bijna 18 jaar op rij met een ijzeren regelmaat dividend wordt uitgekeerd.

Het dividendrendement is inmiddels opgelopen boven de 8% en de uitkeringen zijn per maand.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit een reeks van meer dan 60 (!) Hoog Dividend posities waar u een keuze uit kunt maken.

 

Nieuwe aanbeveling gaat richting de 11% dividendrendement

Er is inmiddels een rijk archief aan analyses opgebouwd. Sinds onze start in oktober 2008 worden nieuwe aanbevelingen bekend gemaakt in onze nieuwsbrieven.

De eerste tip voor 2020 is er gelijk eentje van de hogere categorie!

Het dividendrendement tikt bijna de 11% aan en u gaat vier keer per jaar dividend ontvangen.

Enkele feiten:

  • Sinds december 2009 heeft deze onderneming al 42x dividend uitgekeerd.
  • Het rendement in deze periode, enkel op basis van het dividend is 134%.
  • Wie nu koopt, krijgt gelijk 10,9% dividendrendement.
  • Het dividend wordt elk kwartaal uitgekeerd.

 

Onroerend Goed Trust

De onderneming is actief als een real estate investment trust (REIT) en belegt in zogenaamde residential mortgage-backed securities (RMBS) en andere financiële activa in de Verenigde Staten. Vanwege het belastingstatuut werd gekozen voor een REIT, wat betekent dat het management de verplichting op zich heeft genomen om minstens 90% (!) van het resultaat in de vorm van dividend aan de aandeelhouders uit te keren.

 

Onroerend Goed markt

De CBRE Group rekent er op dat 2020 opnieuw een goed jaar zal worden voor de Amerikaanse vastgoedmarkt. De fundamentals onder die markt blijven sterk, ook al omdat vastrentende waarden niet veel meer opbrengen. Vastgoedbeleggingen leveren een aantrekkelijk rendement op.
 

De CBRE Group is een internationale vastgoedorganisatie met het hoofdkantoor in Los Angeles. Het bedrijf is wereldwijd het grootste vastgoedadviesbureau. CBRE is van mening dat vastgoed nog altijd aantrekkelijk is voor beleggers. De kansen op forse prijsdalingen of andere grote schokken op de markt lijken voorlopig beperkt. 

 
Lees alles over het nieuwe aandeel in de nieuwsbrief van de maand januari.

U kunt aan de start van het nieuwe beursjaar extra voordelig kennismaken met de complete Hoog Dividend portfolio.

 

Maak vandaag nog kennis met de complete Hoog Dividend portfolio

Onroerend Goed Trusts vormen een onderdeel van de complete portfolio, bestaande uit meer dan 60 Hoog Dividend aandelen, afkomstig van een diversiteit aan ondernemingen.

De dividendrendementen lopen op tot 8%, 10%, 15% en zelfs hoger. Zeker interessant voor wie inkomensgericht wil gaan beleggen.

Met de hoge dividenden kunt u snel een flink inkomen genereren. U zet uw geld gelijk aan het werk.

Wie zich vandaag inschrijft, krijgt gelijk toegang tot de complete portfolio. U vindt er alle namen, tickersymbolen, ISIN codes en een beschrijving van de bedrijfsactiviteiten.

Voor het onderhoud van uw portfolio ontvangt u maandelijks twee nieuwsbrieven met nieuws, updates en nieuwe aanbevelingen. Bij calamiteiten ontvangt u onmiddellijk een flashbericht.

Op de website vindt u handige tips en informatie.

Alle achtergrondinformatie en alles wat u moet weten over het Hoog Dividend beleggen vindt u in het handboek Hoog Dividend beleggen. U krijgt het vandaag gratis toegestuurd.

U kunt nu extra voordelig kennismaken…

 

U krijgt gelijk 50% korting plus ons welkomstgeschenk

The Dividend FactoryAls u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten.

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar slechts €6,25 per maand voor al onze services!

Wie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het dividend-handboek zonder kosten toegestuurd. Ons cadeau aan u.

Wie zich vandaag nog inschrijft, krijgt direct toegang tot de complete portfolio.

U krijgt direct inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 60 Hoog Dividend aandelen.

U maakt zelf een selectie uit de aandelen die het beste bij uw profiel als belegger passen. 


3 maanden GRATIS

 

Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is al voldoende.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.

 

abonneer hier 

 

Ik heet u graag van harte welkom bij The Dividend Factory. U betaalt nu tijdelijk slechts €37,50 voor het 1e kwartaal met 3 maanden gratis, plus het handboek.

 
Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page