Geachte heer/mevrouw,

 
Afgelopen week was het dan zover: Mijn complete lijst, tjokvol actuele Hoog Dividend tips was klaar om te verspreiden onder onze lezers. Heeft u de aankondiging ook ontvangen?

Nou, ik ben wel wat gewend, maar ik kreeg toch een beetje rode oortjes om te zien hoe enthousiast er gereageerd werd.

De belangstelling was zo groot, dat het wel erg jammer zou zijn als u deze lijst ook niet zou kunnen inzien.

Wat er in die lijst staat wordt hieronder aangekondigd. De tips liegen er niet om. De dividendrendementen liggen gemiddeld rond de 10%...

…maar de parels liggen veelal rond de 12% dividend!

Het dividend is rotsvast en het gaat om solide bedrijven. De Coronacrisis van dit moment drukte de koers, maar het dividend bleef ongewijzigd. Dat betekent dat u makkelijk een dividendrendement van 12% krijgt, maar dan is het wel verstandig nu te kopen.

De 12% dividend is gebaseerd op de actuele koers!

En die koers gaat gewoon weer stijgen is mijn voorspelling. Dus u pakt ook nog kapitaalwinst.

Plat gezegd: Sla u slag! De lijst is compleet en ligt ook klaar voor u. Lees hier wat de grote toeloop veroorzaakte…
 

Verstuurde email met de aankondiging van de lijst: 

Ik ben begonnen met het op een rij zetten van een berg interessante tips. Het werden er zo veel, dat ik even orde moest scheppen. Ik ben nu zo ver dat ik u hierin kan laten delen.

Het volgende wil ik aan u kwijt:

Ik sluit mijn ogen niet voor de moeilijke tijd waarin we leven, maar we moeten door en als beleggers moeten we ons stinkende best doen onze portefeuille(s) in  de gaten te houden. Er zit veel turbulentie in de lucht. Dat levert stress en onzekerheid op.

Ik help u graag daarbij.

Hoe?

Nou, dat is simpel: Ik ga u de komende periode een berg interessante beleggingstips sturen.

Helemaal in de Hoog Dividend sfeer, zoals u van me gewend bent. Maar deze keer is het anders…

 

Klaar voor mijn interessantste campagne ooit!

De crisis van 2008 heeft me veel kennis opgeleverd. Het belangrijkste wat ik heb geleerd, was het tijdig signaleren van aandelen die onterecht ondergewaardeerd waren en waarvan het dividend zowat gegarandeerd is.

Ik verdien nog steeds aan deze aandelen en zit al op een indrukwekkende kapitaalwinst met een heel hoog dividendrendement.

Dat klinkt eenvoudiger dan dat het in werkelijkheid is, maar, als je het ‘trucje’ eenmaal doorhebt, dan is je toekomst als inkomensgerichte belegger verzekerd. En dus ook je daadwerkelijke inkomen en straks een mooie kapitaalwinst!

In 2008 lag de oorsprong bij de banken. Die hebben de ellende zelf veroorzaakt. Deze keer is het anders: Ons is een vreselijke pandemie overkomen die geen enkele levende ziel op aarde ooit nog heeft meegemaakt.

Het gevolg is grote onzekerheid, en daar houden beleggers absoluut niet van!

Het kuddegedrag dat erachter schuilgaat is groter dan je denkt. En dat in combinatie met algoritmes die computers het (snelle) werk laten doen. De invloed van de techniek neemt met de dag toe. En dat kan heel verstorend werken en volatiliteit in de hand werken.

 

Zo vis ik de vetste vissen uit de vijver…

Toch kunnen wij als individu de vetste vissen uit de vijver halen. De ‘truc’ is dat het gros van de beleggers, samen met de ‘domme’ computers zich 100% laten beïnvloeden door de schijn die bepaalde branches tegen zich hebben. Dat levert bepaalde bedrijven onterecht zoveel strafpunten op, dat ze de wedstrijd uit moeten.

Daar reageren mensen op, maar ook computers. Het gevolg: dramatische koersdalingen!

Ik (als individu) heb inmiddels een database gevuld met een hele berg variabelen die mij helpen voortijdig de goudhaantjes onder de Hoog Dividend aandelen eruit te vissen die de massa en de computers niet zien.

Blijf erbij, want het wordt nog veel interessanter…

 

Hypotheekjongens draaien overuren…

Neem de onroerend goed markt. Sinds 2008 een veelbesproken onderwerp. Ieder van ons heeft hiermee te maken. Als huurder of als huizenbezitter.

Een turbulente sector waarin de bomen de hemel in groeien, maar omgeven is met onzekerheid.

Toch blijven we kopen als gekken en de hypotheekjongens draaien overuren. Ook nu tijdens de Coronacrisis.

Maar de markt van hypotheken en onroerend goed is al sinds de vorige crisis gestigmatiseerd…

Wegblijven dus?

Kijk, dat je je vingers niet brandt aan cowboybeleggingen zoals cryptomunten, dat begrijp ik. Maar zowat iedereen die dit leest heeft een hypotheek op zijn huis, of heeft er ooit één gehad.

Maar niets menselijks is ons vreemd. De nasmaak van de crisis van 2008 is nog niet weg en blijft op de maag liggen. Dat begrijp ik, maar hier ligt wel de sleutel van mijn succes.

 

Waardebeleggers doen niet anders, maar ik focus me ook nog eens op een bovengemiddeld dividend.

In de onroerend goed sectie van mijn Hoog Dividend portfolio zitten aandelen die zwaar zijn geraakt op het moment het virus op grote schaal uitbrak. Ook in de periode erna was je wel gek als je in de sfeer van onroerend goed of hypotheken aandelen ging kopen.

Wie op zo’n moment koopt, krijgt makkelijk een dividendrendement boven de 15%. Zelfs 20% is geen uitzondering.

Okay, een voorzichtig herstel is weer ingezet, maar ook nu nog liggen de parels voor het oprapen, met nog steeds een fantastisch dividendrendement van zo’n 10%.

En een grote kans op kapitaalwinst!

Ik wijs u op de aandelen met een sterke balans en waarvan het dividend in de lift zit, maar die de schijn tegen hebben. Maar schijn is geen afspiegeling van de realiteit.

De combinatie van een ondergewaardeerd aandeel met een betrouwbaar en hoog dividend is wat het aantrekkelijk maakt.

 

Sommige sectoren doen het momenteel juist goed

In plaats van dat een sector de schijn tegen heeft, of het juist slecht doet, spinnen anderen garen bij gedragsveranderingen van de consument.

Corona laat diepe sporen na in onze maatschappij en door de opgelegde maatregelen zijn mensen anders gaan leven.

Men gaat veel minder de deur uit, dus werken en ontspannen gebeurt nu thuis.

Logisch dat bepaalde sectoren hier wel bij varen. We willen het thuis gezellig maken, we gaan thuis sporten en ontspannen, we gaan thuis werken, er moet een nieuwe bank komen en we gaan ‘thuis uit eten’.

Er ligt ook voor u een kans weggegeld om Hoog Dividend aandelen te kopen die afkomstig zijn van glorende sectoren in deze toch moeilijke tijd. Ik heb ze voor u op een rij gezet en samengevat in een waardevol document.

 

De lijst met aandelen ligt voor u klaar!

U kunt alvast een voorsprong nemen door als eerste aandelen te kopen die u gelijk (!) een prachtig dividendrendement opleveren en waarvan u kunt verwachten dat ze straks een mooie kapitaalwinst opleveren.
 

De aandelen die ik hiervoor omschrijf, staan op een speciale lijst die elke nieuwe abonnee gelijk na aanmelden toegestuurd krijgt. Dat is een waardevolle lijst waar menig belegger jaloers op zal zijn. U kunt hem vandaag nog in uw mailbox krijgen.


Na aanmelding krijgt u 24 uur per dag toegang tot de Hoog Dividend portefeuille die gekoppeld is aan de beurzen.

De complete portfolio bestaat uit meer dan 60 (!) Hoog Dividend posities.

U ontvangt voortaan maandelijks twee nieuwsbrieven, waarmee u eenvoudig uw portefeuille kunt onderhouden en we houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Onze nieuwsbrievenservice kent ook een alert service. Dat betekent dat naast elke maand twee nieuwsbrieven, u tussentijds een flashbericht ontvangt om gelijk te kunnen reageren op koop- of verkoopadviezen. Een unieke service!

U krijgt bovendien een 60 dagen Niet-Goed-Geld-Terug garantie als het abonnement niet aan uw verwachtingen voldoet.

Bent u geïnteresseerd in een abonnement op The Dividend Factory en mijn lijst met actuele tips die u na aanmelding gelijk ontvangt, klik dan hier om u aan te melden.
 

Met vriendelijke groet,

Paul van den Heuvel
Auteur The Dividend Factory