En u betaalt geen bronbelasting!

  

Tot in augustus 2024 betaalt mijn nieuw preferent aandeel u 28,6% dividend

En u betaalt geen bronbelasting!

  

Geachte heer/mevrouw,


Allereerst nog een mooi en vooral gezond 2021. We starten het jaar goed! In deze nieuwsbrief maakt u kennis met mijn eerste positie die ik in het nieuwe jaar opneem.

Mijn nieuwe preferente positie is een ware melkkoe. Minimaal tot in augustus 2024 zult u 15 rotsvaste dividenduitkeringen ontvangen waarmee u een dividendrendement realiseert van bijna 30%.

Op 15 augustus 2024 loopt de eerstmogelijke aflosdatum van het aandeel af, maar in de regel lopen preferente aandelen langer door.

Dus uw (dividend) rendement kan als een sneeuwbal aangroeien tot rendementen boven de 40%!

Gerekend met de actuele koers is uw totale dividendrendement 28,6%. Het dividend wordt aangemerkt als rente, waarover u GEEN BRONBELASTING betaalt.

Wat een prachtig begin van het nieuwe jaar.

Mijn eerste nieuwsbief van het nieuwe jaar wordt donderdag 7 januari op de website van The Dividend Factory geplaatst. Hierin leest u alles over deze nieuwe positie.

U bent wellicht vertrouwd met het fenomeen cumulatief preferent. In feite koopt u een obligatie, alleen behoort een preferent aandeel tot het eigen kapitaal.
 

U geniet dus van zowat alle voordelen van een obligatie en u krijgt het gemak van een gewoon aandeel. Dus aan- en verkopen gaat veel makkelijker en sneller dan bij obligaties, die vaak een fors hogere aankoopwaarde hebben.

 
Het aandeel is in ieder geval aangemeld bij Binck en vanaf nu is deze snel en eenvoudig aan te kopen. Mocht u een andere broker hebben, informeer dan naar de mogelijkheden.

Maar er is nog meer wat ik aan u kwijt wil…


Financiële dienstverlener: twee keer kans!

Achter deze inkomensmachine (elke kwartaal een fors dividend!) gaat een financiële dienstverlener schuil.

In mijn nieuwsbrief informeer ik u over de kansen die deze onderneming biedt. Ook het hoofdaandeel heeft namelijk een plaats in mijn portfolio.

In feite zet u in op twee paarden: een super stabiele inkomensmachine in de vorm van mijn nieuwe preferente aandeel en een ondergewaardeerd aandeel met een reële kans dat het dividend meer dan verdubbelt!

De volgende indrukwekkende feiten spreken voor zich:

 • De koers van het hoofdaandeel steeg afgelopen 6 maanden met 37%.
   
 • Het dividend is na een ‘coronaverlaging’ in april inmiddels verviervoudigd!
   
 • Om op het oude niveau te komen, kan het dividend nogmaals verdubbelen!
   
 • De kans op kapitaalwinst is zeker reëel: De boekwaarde ligt momenteel nog boven de koerswaarde, dus is het aandeel ondergewaardeerd en koopt u het met een mooie korting van bijna 14% als u NU koopt.
   
 • Het preferente aandeel dient als inkomensgenerator: U krijgt 4x per jaar een vast dividend tegen een jaarlijks rendement van 7,6%.
   
 • Bij aflossing van de pref krijgt u de nominale waarde terug van $25. U koopt ook dit aandeel met een korting omdat de huidige koers onder de $25 (nominale waarde) noteert (slotkoers 06-01-2021 was $23,35).
   
 • De onderneming is verplicht om bij deze cumulatief preferente aandelen ALTIJD het volledige dividend uit te keren en bij aflossing moet er verplicht de nominale waarde van $25 per aandeel betaald worden.

Wanneer u beide aandelen koopt, combineert u de kans op kapitaalwinst, toename van het dividendrendement en een vast aantrekkelijk inkomen uit het preferente aandeel. De diverse verplichtingen die de ondernemer heeft, vormen een garantie.

 

Corona

De eerste gevolgen van de Coronapandemie hebben ook gevolgen gehad voor de onderneming achter mijn nieuwe positie. Zowel de koers als het dividend werden geraakt.

De onderneming heeft acuut diverse maatregelen genomen en ook de aandelenmarkt herpakte zich sneller dan verwacht.

Een koersstijging van 37% en een snelle groei van het dividend op het hoofdaandeel spreken voor zich.

Wat een prachtkans! Wat een uitzonderlijke combinatie vormt deze ‘tandem’ van het hoofdaandeel en het cumulatief preferente aandeel.

Maak vandaag nog zonder risico kennis met het dividendfenomeen ‘The Dividend Factory’.

 

>> Klik hier om direct toegang te krijgen.


Succes met beleggen!

Paul van den Heuvel