Nieuwsbrief VeelDividend

 
Wat veel beleggers niet weten:

10% dividend van oerdegelijke banken

Wat is de kracht van deze banken
en wat maakt ze zo succesvol?

 

 
Het gaat onze Nieuwe Banken voor de wind! De koersen stijgen als een komeet en het dividend is niet van de lucht…

Ik laat u in deze speciale editie kennismaken met het nieuwe fenomeen onder de Hoog Dividend beleggers.

Met onze traditionele banken gaat het minder. De ABN Amro zag de koers in de afgelopen 12 maanden met 48% afnemen. De ING verloor 21% aan beurswaarde.

Een regelrecht drama!

Banken hebben het vuur van de financiële crisis in 2008 aangewakkerd en werden meegezogen in het hypotheken-drama, wat vooral in de VS de financiële markten infecteerde. Als een olievlek spreidde dit drama zich uit over de wereld.

Na die tijd staan banken onder streng toezicht en is hun businessmodel flink uitgedund.

Vele gezonde bedrijven met volop toekomstperspectief konden niet meer terecht voor een financiering.

De Nieuwe Banken zijn in dit gat gesprongen en vinden hun oorsprong in de jaren ’50.

 

Nieuwe Banken

In Amerika bestaat sinds 1953 een onafhankelijk opererend orgaan van de overheid, dat opkomt voor de belangen van kleinere en middelgrote ondernemingen. Dit orgaan handelt onder de naam SBA, dat staat voor ‘U.S. Small Business Administration’. Ze hebben als doel een vrije concurrentiepositie voor deze ondernemingen te waarborgen en de economische positie van het land te versterken. Amerika is zich bewust van het belang van deze kleinere bedrijven. Ze vormen een waarborg voor de toekomst en versterken de concurrentiepositie van het land op de wereldmarkt. Dat is wat je met recht een typische Amerikaanse gedachte mag noemen.

De SBA verstrekt al bijna 70 jaar kapitaal aan de zogenaamde Business Development companies, afgekort BDC’s.

Dat zijn Amerikaanse investeerders in het MKB. Ze werken met hulp van de Amerikaanse overheid die ze goedkoop kapitaal verstrekt om dit vervolgens tegen een hogere rente uit te lenen of te investeren in bedrijven met potentie.

Het MKB is de smeerolie van de economie volgens de Amerikanen. Om die reden worden bedrijven met potentie voorzien van kapitaal om zich te kunnen ontwikkelen.

BDC’s vullen het gat op dat de banken achterlaten. Wij noemen ze de Nieuwe Banken.
 

BDC’s hebben een lange geschiedenis in de VS en genieten al jaren van een gunstig fiscaal klimaat: Ze betalen geen vennootschapsbelasting, vermits minimaal 90% (!) van het resultaat in de vorm van dividend wordt uitgekeerd.

 
De belasting wordt verhaald op de beleggers, die over het dividend inkomstenbelasting betalen. En die kan behoorlijk oplopen. Maar ik kan u iets bijzonders melden:

Wij, als buitenlandse beleggers, betalen enkel de 15% bronbelasting die we weer kunnen verrekenen in BOX 3. U betaalt dus minder belasting dan de Amerikanen zelf!

Kortom, u profiteert van een super hoog dividend, u betaalt relatief weinig belasting en u maakt ook nog eens kans op kapitaalwinst.

Niet voor niets dat ik al 12 jaar Amerikaanse BDC’s adviseer. In Nederland en België heb ik inmiddels duizenden beleggers weten te overtuigen van de kracht van BDC’s.

De garantie voor een langdurig en stabiel dividendinkomen.

Deze aandelen zijn in Nederland en België eenvoudig aan te kopen. In ieder geval bij Binck.

 

Feiten en getallen

Ik wees u op de dramatische verliezen bij de traditionele banken. BDC’s laten het tegenovergestelde zien:

Een forse koerswinst en een rijke stroom aan dividenden!

Ik kan u dat het beste laten zien aan de hand van de volgende tabel, met daarin de koerswinst van de afgelopen zes maanden en een vermelding van het actuele dividendrendement, als u de aandelen van de BDC’s NU zou kopen tegen de op dit moment geldende koersen.
 

Even voor de duidelijkheid: U koopt gewone aandelen van deze BDC’s en ze zijn in ieder geval bij BINCK eenvoudig en snel aan te kopen.

 

The Dividend Factory 

Ik vermoed dat deze getallen u eerst wat doen twijfelen. Het dividendrendement is dusdanig hoog (gemiddeld 10%!) dat u vast meerdere verklaringen hiervoor wilt hebben. Dat begrijp ik.

Die verklaringen geef ik u in het volledige rapport over de Nieuw Banken dat ik speciaal heb gemaakt voor onze nieuwe abonnees.

Het zijn ware Cash Cows en dus ware inkomensmachines. Elke maand, of elk kwartaal, krijgt u het vorstelijke dividend op uw rekening gestort.

Wat u onder andere in het rapport leest, is dat ze geen vennootschapsbelasting betalen, vermits ze minimaal 90% van het resultaat in de vorm van dividend uitkeren. Daardoor blijft er dus meer over om uit te keren. Dat zijn ze dus gewoonweg verplicht.

Dat is uw Dividend-Garantie!

Ik stuur u graag het rapport vandaag nog toe. Een mooi begin om het jaar 2021 als Hoog Dividend belegger te starten.

U kunt risicoloos starten met een kennismakingsabonnement waarbij ik gelijk een aantrekkelijke korting mag geven.

De genoemde BDC’s vindt u in de gelijknamige categorie in de aandelenportfolio op de website van The Dividend Factory.

 

U krijgt gelijk 50% korting plus ons welkomstgeschenk

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.The Dividend Factory

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten.

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar slechts €6,25 per maand voor al onze services!

Wie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het dividendrapport zonder kosten toegestuurd. Ons cadeau aan u.

Wie zich vandaag nog inschrijft, krijgt direct toegang tot de complete portfolio.

U krijgt inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 60 Hoog Dividend aandelen.

U maakt zelf een selectie uit de aandelen die het beste bij uw profiel als belegger passen. 
 

U ontvangt voortaan maandelijks onze nieuwsbrieven, met daarin nieuwe tips, dividendnieuws en adviezen voor het onderhoud van uw persoonlijke portfolio.

 

3 maanden GRATIS

 

Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is al voldoende.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden. 
 

abonneer hier
   

Ik heet u graag van harte welkom bij The Dividend Factory. U betaalt nu tijdelijk slechts €37,50 voor het 1e kwartaal met 3 maanden gratis, plus het handboek.

 
Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 

PS 1: Hier enkele reacties die wij binnenkregen.

The Dividend Factory