Nieuwsbrief VeelDividend

  

De aandelen die me 50% dividend opleveren

Wat schuilt er achter deze bijzondere selectie die
  
ons na 5 jaar 50% dividend oplevert?

  

 

De aandelen waar ik u op wijs, kunnen u de komende 5 jaar ruim 50% dividend opleveren.

Dat klinkt behoorlijk groots en dat is het ook.

Als een aandeel 10% of meer dividendrendement oplevert, dan heeft u na 5 jaar meer dan 50% dividend gerealiseerd. Dat is een simpele rekensom.

Elk kwartaal keren deze aandelen dividend uit. Hiermee kunt u een flinke som aan dividenden opstrijken waarmee u prima uw inkomen kunt aanvullen.

Wie dit hoge dividend gaat herbeleggen, ziet zijn kapitaal in vijf jaar als een sneeuwbal aangroeien. Het is maar net waar u de voorkeur aan geeft.

 

Gunstig belastingklimaat

De aandelen zijn afkomstig van BDC’s en REIT’s. Dat zijn investeringsmaatschappijen en onroerend goed trusts. Beide betalen geen vennootschapsbelasting en zijn hierdoor verplicht minimaal 90% (!) van het resultaat aan ons uit te keren in de vorm van dividend. Zo ontstaan dus de hoge dividenden die ze uitkeren.

Wanneer ik spreek over BDC’s en REIT’s, dan zal dat niet iedereen bekend in de oren klinken. Speciaal voor de serieus geïnteresseerden heb ik een complete beschrijving gemaakt hoe je met Hoog Dividend aandelen je aandelenportefeuille ombouwt tot een ware inkomenSgenerator. Ik kom daar zo op terug.

 

Al 12 jaar toonaangevend

Vele duizenden beleggers in Nederland en België zijn overgestapt naar het inkomensgericht beleggen.

Om een substantieel inkomen uit aandelen te halen moet je wel dividendrendementen halen van zo’n 8%, 10% en meer.

Met de aandelen die The Dividend Factory u adviseert, is dat zeer goed mogelijk en dat gaat heel eenvoudig.

De aandelen die ik selecteer moeten voor een langere periode een hoog en stabiel dividend uitkeren. Dat is een voorwaarde.

Niet voor niets is The Dividend Factory al 12 jaar lang toonaangevend.

 

50% strategie

De 50% Dividend Strategie die ik vorige week introduceerde passen we toe met de top van de Hoog Dividend aandelen uit mijn portfolio.

Dat hoeft niet per se in te houden dat u altijd 10% moet halen. Natuurlijk vindt u deze 10%-aandelen in mijn portfolio, maar er is meer. Veel meer!

Mijn meest recente opname, behandeld in de nieuwsbrief van februari, haalt momenteel een dividendrendement van 11,3%. Een pracht van een dividendaandeel.

Een dergelijk aandeel kunt u uitstekend combineren met één van de bekendste investeerders binnen het segment BDC’s. Alle aandelen, afkomstig van deze financiële Johan Cruijff, keren MAANDELIJKS dividend uit en realiseren dividendrendementen van rond de 9%.

Zo ontstaat een mooi gemiddelde van rond de 10% dividend en ontvangt u elke maand dividend.

 

Spreiden!

Het spreiden van de risico’s is een gouden regel die u ALTIJD moet toepassen als belegger. Wat u ook koopt, blijf altijd spreiden! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen.

Mijn totale Hoog Dividend portfolio bestaat uit meer dan 60 posities. Hiermee is de keuze groot en bent u in staat optimaal te spreiden.

Erg in trek zijn de tech- een telecomaandelen. Twee vooraanstaande telecombedrijven staan in de top-5 momenteel.
   

Telecomaandeel 1:        7,1% dividend
Telecomaandeel 2:        8,4% dividend

 
Binnen het segment BDC’s (investeerders) haalt een investeerder in technologie-bedrijven momenteel 9,1% dividend.
 

U kiest uit energie-aandelen, onroerend goed, financiële dienstverleners, aandelen uit de food branche, chemische industrie, scheepvaart, storage (opslag), landbouw, etc.


De spreiding binnen het segment Hoog Dividend is uniek. Daarmee onderscheidt The Dividend Factory zich van andere aanbieders.

 

Probeer The Dividend Factory
60 dagen vrijblijvend uit

Wij begrijpen dat u even wat tijd nodig heeft u het inkomensgericht beleggen eigen te maken.

Wij kunnen u hierbij helpen.

U kunt nu The Dividend Factory gedurende 60 dagen uitproberen.

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het volledige abonnementsgeld terugbetaald.

Klik hier om kennis te maken met The Dividend Factory.

Ik stuur u graag het handboek Hoog Dividend beleggen. Daarin ga ik ook dieper in op de hiervoor genoemde BDC’s (investeerders) en REIT’s (onroerend goed trusts). En nog veel meer.

U kunt het hier gratis aanvragen.


Met vriendelijke groet,

Paul van den Heuvel