Nieuwsbrief VeelDividend

  
Eén van de bekendste Hoog Dividend aandelen:

9% dividend en elke maand een uitkering!

Wat is de kracht van deze investeerder?
  

  
Ik heb een beetje haast! Dit populaire Hoog Dividend aandeel nadert onverwacht hard de aankooplimiet. De reden: stijgende populariteit, dus stijgende koers.

Het betreft een aandeel dat de doorgewinterde Hoog Dividend belegger wel zal kennen.

Een veelbesproken aandeel dat je eigenlijk gewoon in je portefeuille moet opnemen en het laten doen waarvoor het ooit is bedoeld:

Elke maand een fors dividend uitkeren!

En niet zo’n beetje ook. We zijn de 9% dividendrendement al overstegen. Om precies te zijn staat de teller op 20 april, einde van de beursdag op 9,09%.

Het dividend is stabiel en dat is precies wat we nastreven bij het inkomensgericht beleggen:

Een rotsvast inkomen waar we elke maand op kunnen rekenen.

U kunt tegen een koers van bijna 8 dollar net zoveel aandelen kopen om verantwoord (blijf spreiden!) een deel van uw kapitaal om te bouwen tot een ware cash machine die altijd uitkeert.

Dit aandeel laat zich uitstekend combineren met zijn soortgenoten ‘Business Development Companies’, ofwel BDC’s. U vindt ze in mijn portfolio. Dit aandeel staat echter in de categorie ‘dividend opportunities’ op positie 3.

Voor wie nog niet vertrouwd is met deze helden onder de dividendbeleggers, hier in het kort de belangrijkste kenmerken:

 

BDC’s zijn de Nieuwe Banken

In Amerika bestaat sinds 1953 een onafhankelijk opererend orgaan van de overheid, dat opkomt voor de belangen van kleinere en middelgrote ondernemingen. Dit orgaan handelt onder de naam SBA, dat staat voor ‘U.S. Small Business Administration’. Ze hebben als doel een vrije concurrentiepositie voor deze ondernemingen te waarborgen en de economische positie van het land te versterken. Amerika is zich bewust van het belang van deze kleinere bedrijven. Ze vormen een waarborg voor de toekomst en versterken de concurrentiepositie van het land op de wereldmarkt. Dat is wat je met recht een typische Amerikaanse gedachte mag noemen.

De SBA verstrekt al bijna 70 jaar kapitaal aan de zogenaamde Business Development companies, afgekort BDC’s.

Dat zijn Amerikaanse investeerders in het MKB. Ze werken met hulp van de Amerikaanse overheid die ze goedkoop kapitaal verstrekt om dit vervolgens tegen een hogere rente uit te lenen of te investeren in bedrijven met potentie.

Het MKB is de smeerolie van de economie volgens de Amerikanen. Om die reden worden bedrijven met potentie voorzien van kapitaal om zich te kunnen ontwikkelen.

BDC’s vullen het gat op dat de banken achterlaten. Wij noemen ze de Nieuwe Banken.
 

BDC’s hebben een lange geschiedenis in de VS en genieten al jaren van een gunstig fiscaal klimaat: Ze betalen geen vennootschapsbelasting, vermits minimaal 90% (!) van het resultaat in de vorm van dividend wordt uitgekeerd.

 
De belasting wordt verhaald op de beleggers, die over het dividend inkomstenbelasting betalen. En die kan behoorlijk oplopen. Maar ik kan u iets bijzonders melden:

Wij, als buitenlandse beleggers, betalen enkel de 15% bronbelasting die we weer kunnen verrekenen in BOX 3. U betaalt dus stukken minder belasting dan de Amerikanen zelf. Die betalen hiervoor in veel gevallen inkomstenbelasting. Dat scheelt een pak! Wij zijn dus in het voordeel.

U profiteert van een super hoog dividend, u betaalt relatief weinig belasting en u maakt nog eens kans op kapitaalwinst.

Het is niet voor niets dat ik al 12 jaar Amerikaanse BDC’s adviseer. In Nederland en België heb ik inmiddels duizenden beleggers weten te overtuigen van de kracht van BDC’s.

De garantie voor een langdurig en stabiel dividendinkomen.

Deze aandelen zijn in Nederland en België eenvoudig aan te kopen. In ieder geval bij Binck.

Zo, dat verhaal zal u zeker aanspreken. Laten we even de lamp schijnen op de BDC die vandaag centraal staat en die snel de aankooplimiet overstijgt.

Snel handelen levert u de komende jaren veel geld op. Met andere woorden: U kunt rekenen op jarenlang een fors dividendinkomen. Elke maand opnieuw, jaar na jaar… maand na maand….

Over de positie die vandaag centraal staat:

 

De feiten op een rij:

 • Het betreft één van de oudste BDC’s en is ruim 16 jaar actief als beursgenoteerde onderneming.
   
 • De onderneming staat mede bekend door de niet aflatende stroom aan maandelijkse dividenden. Ter illustratie een grafische weergave van de indrukwekkende dividend historie:

 

The Dividend Factory

 

Een belangrijk gegeven om u te overtuigen van de kracht van dit op inkomen gericht aandeel.

 

 • Sterk gespreide portfolio: Sinds de beursgang in 2004 heeft de onderneming meer dan 365 investeringen gedaan tegen een waarde van $16 miljard, verdeeld over 122 ondernemingen die actief zijn in 39 verschillende branches. De onderneming is hiermee één van de grootste BDC’s.

  Accenten liggen op:
  • Onroerend Goed (16,2%)
  • Consumer Finance (12,4%)
  • Gezondheidszorg (9,8%)
    
 • Ervaren team: 90 professionals beheren de investeringsportfolio in kantoren die gevestigd zijn in New York en Connecticut.
   
 • Het management bezit 27,6% van de aandelen. Een gegeven dat vertrouwen uitstraalt! 
   
 • Ruim 80% van de investeringen zijn van de veiligste soort ‘Senior Secured Debt’.

 

Stel uw eigen inkomensportefeuille samen

The Dividend Factory helpt u bij het samenstellen van uw eigen inkomensportefeuille.

In totaal vertegenwoordigt mijn portefeuille 60 Hoog Dividend aandelen, variërende van dividendrendementen van 6%, 8%, 10% tot 16%.

U kunt spreiden over diverse branches die het toelaten met regelmaat een bovengemiddeld dividend uit te keren. Denk aan telecombedrijven met een maandelijkse stroom aan inkomsten uit abonnementen, nutsbedrijven met maandelijkse contractinkomsten, onroerend goed trusts met maandelijks huurinkomen.

Interesse om kennis te maken met The Dividend Factory

  

U krijgt gelijk 50% korting plus ons welkomstgeschenk

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.The Dividend Factory

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten.

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar slechts €6,25 per maand voor al onze services!

Wie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het dividendrapport zonder kosten toegestuurd. Ons cadeau aan u.

Wie zich vandaag nog inschrijft, krijgt direct toegang tot de complete portfolio.

U krijgt inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 60 Hoog Dividend aandelen.

U maakt zelf een selectie uit de aandelen die het beste bij uw profiel als belegger passen. 
 

U ontvangt voortaan maandelijks onze nieuwsbrieven, met daarin nieuwe tips, dividendnieuws en adviezen voor het onderhoud van uw persoonlijke portfolio.

  

3 maanden GRATIS

 

Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is al voldoende.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden. 
 

abonneer hier
   

Ik heet u graag van harte welkom bij The Dividend Factory. U betaalt nu tijdelijk slechts €37,50 voor het 1e kwartaal met 3 maanden gratis, plus het handboek.

 
Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 

PS.  Hier enkele reacties die wij binnenkregen.

The Dividend Factory