Nieuwsbrief VeelDividend

  

Dit weekend 50% korting
op The Dividend Factory

Maak gelijk kennis met mijn nieuwe tip:
7% dividend + kapitaalgroei

  

 
Als je rekent op een vast inkomen uit dividend, dan ben je het beste af met bedrijven die een vaste stroom aan inkomsten hebben. Al jaren sieren deze bedrijven mijn Hoog Dividend portefeuille.

Vanaf de start van The Dividend Factory in 2008 heb ik aandelen van bedrijven die in de luxepositie verkeren op gezette tijden een cash-injectie krijgen waar je U tegen zegt.

Deze bedrijven hebben een helder en begrijpelijk bedrijfsmodel.

Bijvoorbeeld telecombedrijven. Deze hebben een massa abonnementhouders in hun bestand en die betalen allemaal elke maand hun abonnementskosten.

Dat betekent dus dat ze ook elke maand of per kwartaal een deel van die inkomsten in de vorm van dividend door kunnen schuiven naar de aandeelhouders. En dat doen ze dus ook.

Een van de bekendste telecombedrijven in de VS betaalt ons ruim 7% dividend en zette ons dit jaar op 45% (!) kapitaalwinst. KASSA!

Een andere telecomgigant betaalt ons eveneens een prachtige 7% dividend. Een prachtig rendement om uw beleggingsrekening dit elke maand uit te laten keren.

Dat is de kracht van The Dividend Factory: het lokaliseren van de meest betrouwbare dividendbetalers die het waarmaken om ons elke maand vorstelijk uit te keren.


Meerdere bedrijfsmodellen zijn in staat frequent een Hoog Dividend uit te keren

Voor ik u mijn nieuwe tip bekendmaak, maak ik nog even een rondje langs de bedrijfstakken die fungeren als een cashmachine.

Het beleggen in Hoog Dividend aandelen vergt een geheel eigen aanpak.

In ruim 12 jaar heb ik een team geformeerd waarmee ik samen inmiddels vele duizenden Nederlandse en Belgische beleggers aan een vorstelijk extra inkomen help. Elke maand opnieuw, maand na maand, jaar na jaar.

Onze expertise is uniek en niet voor niets is The Dividend Factory dé Hoog Dividend specialist.

De kosten zijn laag en het rendement is hoog. Dit weekend mag ik u een mooie aanbieding doen waarbij u de helft betaalt voor een compleet instapabonnement. Zo meteen meer hierover.

Welke bedrijfstakken kunnen ons frequent een Hoog Dividend uitkeren?

Denk ook aan onroerend goed trusts die elke maand een omvangrijke stroom aan huurinkomsten tegemoet zien. Ze betalen zelfs geen vennootschapsbelasting om maar zoveel mogelijke dividend uit te kunnen keren.

De overheid helpt ze daarbij!

Dat geldt exact hetzelfde voor investeringsmaatschappijen. Binnen dit segment onderscheiden honderden zich door eveneens geen vennootschapsbelasting te betalen, in het voordeel van de vooral kleinere aandeelhouders.

Ik vertel u dit omdat de dividenden die wij u beloven houdbaar en betrouwbaar zijn. Daar mag u ons aan houden. Meer hierover leest u in het handboek voor dividendbeleggers dat u vandaag gratis toegestuurd krijgt als u zich aanmeldt.

 

Mijn nieuwe tip

We kunnen nog een bedrijfstak aan het rijtje toevoegen: Pijpleiding bedrijven.

De uitleg is simpel: Als poortwachters ontvangen deze bedrijven met vaste regelmaat een fee voor de doorvoer van bijvoorbeeld olie en gas.

Door Amerika en Canada lopen duizenden kilometers aan pijplijnen.

Achter deze bedrijven gaat een heel eigen wereld schuil. Ons nieuw aandeel is afkomstig van een grote speler op deze markt.

De onderneming werd opgericht in 1949, heeft haar hoofdkantoor in Canada  en houdt zich op de eerste plaats bezig met het transport van energie via een netwerk van pijpleidingen.

Als het grootste energie-infrastructuurbedrijf in Noord-Amerika zijn de activiteiten van cruciaal belang om het continent van energie te voorzien.

Het vervoert zo’n 25% van de ruwe olie die in de regio Noord-Amerika wordt geproduceerd. Een grote jongen dus!

Het bedrijf is actief via vijf divisies:

  • Liquids Pipelines
  • Gas Transmission and Midstream
  • Gas Distribution and Storage
  • Renewable Power Generation
  • Energy Services

 

Duurzaam

De divisie hernieuwbare energie exploiteert duurzame energie-opwekkende projecten, zoals installaties voor wind, zonne-energie, geothermische energie en winning van energie uit afval.

Het bedrijf is dus klaar voor de toekomst!

De bedrijfsresultaten zijn indrukwekkend:
 

Het bedrijf rapporteerde op 7 mei beter dan verwachte resultaten voor het eerste kwartaal van 2021. De gecorrigeerde winst per aandeel bedroeg 62 cent, waarmee de consensusschatting van Zacks van 56 cent makkelijk werd geklopt. De totale omzet steeg op jaarbasis met 4,4% tot 9,352 miljard dollar. De beter dan verwachte kwartaalresultaten waren te danken aan hogere gasdistributiekosten en een toename van de inkomsten uit de opwekking van hernieuwbare energie.

 

Het dividend wordt stapsgewijs verhoogd

Het bedrijf is in staat om een ​​betrouwbaar dividend uit te keren dankzij een cashflow die op het niveau ligt van bedrijven uit de nutssector.

Het bedrijf verwacht dat het de uitkeerbare kasstroom per aandeel tot 2023 jaarlijks met 5% tot 7% ​​per jaar kan verhogen, waardoor de dividenduitkering (en groei!) is gegarandeerd.

Die degelijke cashflow moet de beleggers een gevoel geven dat het huidige dividendrendement van minimaal 7% gehandhaafd kan blijven.

Kijken we naar de dividendhistorie, dan mag duidelijk zijn dat we met dit aandeel op rozen zitten.

We maken ons op voor jaarlijks een indrukwekkende stijging van ons inkomen…

 

The Dividend Factory

 

Ook in een worst case economisch scenario kan de cash blijven groeien.

De onderneming is als vervoerder (en dus niet als producent) een stuk minder afhankelijk van de grillen van de olie- en gasprijzen.

Het bedrijf ziet ook volop groeikansen in alle vijf de divisies. Naast pijpleidingen en gastransport en -distributie ziet de onderneming mogelijkheden om duurzaam verder te groeien dan de huidige portfolio van 23 onshore en offshore windparken.

De regering van Biden heeft zich ten doel gesteld om tegen 2030 30 gigawatt (GW) aan Amerikaanse offshore windcapaciteit te creëren en dat biedt dit bedrijf kansen.

Beleggen in aandelen van onze nieuwkomer biedt niet alleen een aantrekkelijk dividendrendement, maar ook kansen voor kapitaalgroei. We maken ons sterk dat dit aandeel zelfs in moeilijke beursomstandigheden moet kunnen standhouden. 

Dit jaar steeg de koers met +21%!

Wij adviseren op inkomen gerichte beleggers zeker dit aandeel te kopen. U kunt dit weekend extra voordelig kennismaken…

 

U krijgt gelijk 50% korting plus het gratis handboek Hoog Dividend beleggen

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

The Dividend FactoryDat is dus 50% korting om u welkom te heten.

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar slechts €6,25 per maand voor al onze services!

Wie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het dividendrapport zonder kosten toegestuurd. Ons cadeau aan u.

Wie zich vandaag nog inschrijft, krijgt direct toegang tot de complete portfolio.

U krijgt inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 60 Hoog Dividend aandelen.

U maakt zelf een selectie uit de aandelen die het beste bij uw profiel als belegger passen. 
 

U ontvangt voortaan maandelijks onze nieuwsbrieven, met daarin nieuwe tips, dividendnieuws en adviezen voor het onderhoud van uw persoonlijke portfolio.

 

3 maanden GRATIS

 

Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is al voldoende.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden. 
 

abonneer hier
   

Ik heet u graag van harte welkom bij The Dividend Factory. U betaalt nu tijdelijk slechts €37,50 voor het 1e kwartaal met 3 maanden gratis, plus het handboek.

 
Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 


PS.  Hier enkele reacties die wij binnenkregen.

600_tdf13.png