Nieuwsbrief VeelDividend

  
Wacht niet voor ze te duur worden

15 koopwaardige
Hoog Dividend tips
 

Voor u samengesteld: Een gevarieerde lijst
met topaandelen tot 10% dividend

   

  
De VS hebben een indrukwekkend herstel laten zien van de economie. Ongekend hoe dit land zich heeft geweerd tegen de gevolgen van de pandemie.

De economie in de VS zal een stuk harder gaan groeien dan aanvankelijk gedacht. Er wordt uitgegaan van een groei van 7 procent, de sterkste groei in een jaar sinds 1984.

Indrukwekkend! De immense steun door de overheid vormt de basis. Ze moeten wel oppassen voor inflatie, maar deze lijkt van tijdelijke aard te zijn.

Dit is goed nieuws, maar er kleeft wel een nadeel aan: Aandelen worden schreeuwend duur! Net als op de huizenmarkt worden er wekelijks hoogterecords gebroken.

Zeker de nieuwkomers op de beleggersmarkt kunnen wachten op een correctie met daarbij een dik verlies voor hun portefeuille.

Als auteur en analist van The Dividend Factory heb ik speciaal voor onze lezers een lijst samengesteld met 15 Hoog Dividend aandelen die nu nog aantrekkelijk zijn geprijsd.

Zoals we gewend zijn bij The Dividend Factory, is het dividendrendement bovengemiddeld. Het gaat om rendementen van 7%, 8%, 10% en meer.

Hoog Dividend aandelen vinden hun oorsprong in de VS. Zoals gezegd gaat het goed met de Amerikaanse economie.

 

Inkomensmachine

Al voor de start van mijn Hoog Dividend nieuwsbrief was ik actief in de weer met aandelen met een hoog dividendrendement.

Na meer dan 15 jaar kennis te hebben opgebouwd, mag u rekenen op een betrouwbare lijst met aandelen die niet alleen een extra hoog en houdbaar dividend opleveren, de uitkeringen zijn ook nog eens per maand of kwartaal.

Met de door mijn geadviseerde aandelen bouwt u uw kapitaal om tot een ware inkomensmachine.

 

De lijst

De lijst bestaat uit 15 Hoog Dividend aandelen, afkomstig van ondernemingen die het waar kunnen maken om met regelmaat een bovengemiddeld dividend uit te keren.

Een prachtige lijst om met uw eigen selectie hieruit een start te maken met het populaire Hoog Dividend beleggen.

Om een indruk te krijgen van de rendementen:

The Dividend Factory

De lijst is samengesteld uit ondernemingen die actief zijn in diverse branches die op dit moment goede resultaten boeken.

De eerste positie betreft een recente opname in onze portfolio en is afkomstig van een eigenaar van een enorm netwerk aan pijpleidingen. De onderneming werd opgericht in 1949 en heeft haar hoofdkantoor in Calgary, Canada. Het bedrijf houdt zich op de eerste plaats bezig met het transport van energie via een netwerk van pijpleidingen. Als het grootste energie-infrastructuurbedrijf in Noord-Amerika, zijn de activiteiten van cruciaal belang om het continent van energie te voorzien. Dividend: 7,0%.

Het tweede aandeel is afkomstig van één van de grootste telecombedrijven van de VS. Er werden afgelopen periode belangrijke organisatorische stappen gezet die het bedrijf in staat stelt zich verder te positioneren voor groei. Een jarenlange reeks van forse dividenduitkeringen ligt in het verschiet. Dividend: 7,3%.

De reeks gaat verder met een verdeling over onroerend goed trusts en investeringsmaatschappijen. Stuk voor stuk bedrijven die een verdienmodel hebben dat het toelaat om met de regelmaat van de klok een bovengemiddeld dividend uit te keren.

 

Hoe ontvangt u de lijst?

Wie zich vandaag aanmeldt, krijgt niet alleen de lijst toegestuurd, u krijgt ook nog eens 50% korting op een instapabonnement en het gratis Handboek Hoog Dividend beleggen.

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

The Dividend FactoryDat is dus 50% korting om u welkom te heten. Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar slechts €6,25 per maand voor al onze services!

Wie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het dividendrapport zonder kosten toegestuurd en direct toegang tot de complete portfolio.

U krijgt inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 60 Hoog Dividend aandelen.

U maakt zelf een selectie uit de aandelen die het beste bij uw profiel als belegger passen. 
 

U ontvangt voortaan maandelijks onze nieuwsbrieven, met daarin nieuwe tips, dividendnieuws en adviezen voor het onderhoud van uw persoonlijke portfolio.

 

3 maanden GRATIS

 

Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is al voldoende.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden. 
 

Wat u krijgt voor het startbedrag van €37,50:

# U ontvangt de lijst met 15 tips.
# U ontvangt het handboek Hoog Dividend beleggen.
# U krijgt vandaag 50% instapkorting.


 

abonneer hier
   

Ik heet u graag van harte welkom bij The Dividend Factory. U betaalt nu tijdelijk slechts €37,50, inclusief 3 maanden gratis plus het handboek en de tiplijst met 15 koopwaardige aandelen om vandaag nog te kunnen starten.
 

Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page