Nieuwsbrief VeelDividend

  

Nieuwe opname in onze portfolio:

8% preferent dividend zonder bronbelasting

Vier keer per jaar een rotsvaste uitkering

  

 
We hebben voor de maand augustus weer een dividendjuweel gevonden. Een cumulatief preferent aandeel dat u 8% dividendrendement oplevert. De uitkeringen zijn rotsvast en u betaalt GEEN BRONBELASTING.

Een prachtig aandeel om uw inkomensportfolio mee op te bouwen of uit breiden.

Dit aandeel gedraagt zich als een obligatie, maar met de voordelen van een normaal en snel aan te kopen aandeel. U begeeft zich niet op de obligatiemarkt.

De voordelen van een obligatie die u krijgt bij ons nieuwe cumulatief preferente aandeel:

  • Vaste coupon: 8% tegen de huidige koers!
  • Vooraf vastgestelde uitkeringen die u 4x per jaar ontvangt.
  • Het dividend moet altijd uitgekeerd worden.
  • Het dividend wordt aangemerkt als rente, dus u betaalt GEEN BRONBELASTING.
  • U krijgt voorrang op gewone aandeelhouders.
  • Nominale waarde van $25 die u bij aflossing uitgekeerd krijgt.
  • Beperkt risico

 

Gunstig verdienmodel

De onderneming achter ons nieuwe aandeel heeft een verdienmodel dat zich bij uitstek leent voor Hoog Dividend beleggers.

Het bedrijfsmodel is ontwikkeld om stabiele inkomsten te genereren. Het gaat om een energieleverancier die over een netwerk aan pijpleidingen beschikt voor de doorvoer van aardgas. Voor de doorvoer wordt een vaste fee ontvangen die het mogelijk maakt om met hetzelfde ritme dividend uit te keren.

Het enorme netwerk van bijna 57.000 mijl aan pijpleidinginfrastructuur biedt de klanten een grote connectiviteit. De 39 fabrieken voor de verwerking en opslag van aardgas genereren in combinatie met het netwerk een sterke cashflow. De opslageenheid voor aardgas met een capaciteit van 12 miljard kubieke voet is hierin een sterke troef.

 

Cashflow

De onderneming slaagt erin om een grote operationele free cashflow te genereren. Het management verwacht dat de overtollige free cashflow dit jaar met meer dan 60% (!) zal stijgen tot een bedrag van 460 miljoen dollar ten opzichte van 237 miljoen dollar in 2020. Dankzij de kostenbesparingen werd de winstgevendheid verhoogd.

In mijn nieuwsbrief van deze maand ga ik dieper in op de onderneming achter mijn nieuwe positie. Ik kom hierin ook uitgebreid terug op de kenmerken en voordelen van het fenomeen ‘cumulatief preferent aandeel’.

Het aandeel vindt u op positie nummer 7 in de sectie preferente aandelen.


Uitgebreide portfolio

De nieuwe positie die centraal staat, behoort tot de sectie preferente aandelen van The Dividend Factory. Deze maakt onderdeel uit van de in totaal meer dan 50 (!) hoog dividend posities die mijn portfolio telt.

Het gaat om dividendrendementen van 6%, 8% 10% en meer. De dividenduitkeringen zijn per maand of kwartaal. Een sterke basis voor de op inkomen gerichte aandelenportefeuille.

De risicospreiding is groot! Er wordt belegd in verschillende sectoren. De ondernemingen zijn onder andere actief in de foodbranche, energiebranche, onroerend goed, scheepvaart, chemie, telecommunicatie, techniek, gezondheidszorg en landbouw.


Preferent

Vandaag speciale aandacht voor de categorie preferente aandelen. Hierin heb ik momenteel 20 posities. De rendementen zijn hoog en zoals gezegd, betaalt u hier GEEN BRONBELASTING.

Een populaire sectie die al vanaf de start in 2008 onderdeel uitmaakt van The Dividend Factory. Ook hier vindt u bedrijven die actief zijn in diverse sectoren.


Voordelig kennismaken

Vandaag al kunt u kennismaken met mijn complete portfolio. Ik mag u gelijk een hele mooie korting aanbieden.

 

U krijgt 50% korting plus het gratis handboek Hoog Dividend beleggen

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

The Dividend FactoryDat is dus 50% korting om u welkom te heten.

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar slechts €6,25 per maand voor al onze services!

Wie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het dividendrapport zonder kosten toegestuurd

en krijgt direct toegang tot de complete portfolio.

U krijgt inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 60 Hoog Dividend aandelen.

U maakt zelf een selectie uit de aandelen die het beste bij uw profiel als belegger passen. 
 

U ontvangt voortaan maandelijks onze nieuwsbrieven, met daarin nieuwe tips, dividendnieuws en adviezen voor het onderhoud van uw persoonlijke portfolio. 

 

3 maanden GRATIS

 

Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is al voldoende.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden. 
 

abonneer hier
   

Ik heet u graag van harte welkom bij The Dividend Factory. U betaalt nu tijdelijk slechts €37,50 voor het 1e kwartaal met 3 maanden gratis, plus het handboek.

 

Wilt u nader kennismaken met mij. Klik dan hier.

Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 


PS.  Hier enkele reacties die wij binnenkregen.

600_tdf13.png