Nieuwsbrief VeelDividend

   

  

  
We gaan zo stilaan richting het einde van het jaar. Ik heb alvast de balans opgemaakt en presenteer aan u de lijst met de best presterende dividendaandelen in de hogere klasse.

Hiermee bedoel ik Hoog Dividend aandelen met een dividendrendement van zo’n 6%, 8% en tot zelfs 10%. De uitkeringen zijn maandelijks of per kwartaal.

Waarom doe ik dat nu al?

Er gaat dit jaar niet veel spannends meer gebeuren verwacht ik. Sterker nog, de koersen blijven stijgen en hiermee neemt het dividendrendement alleen maar af.

De kracht van mijn aandelen is het stabiele en robuuste dividend. Dat de koers stijgt is prachtig, maar kijk eens naar het volgende voorbeeld:

€1 dividend op €10 = 10% dividendrendement

€1 dividend op €12 = 8,3% dividendrendement


Een heel simpel voorbeeld, maar hierin schuilt wel de kern van mijn verhaal. Het legt haarfijn bloot waarom elke dag langer wachten het dividendrendement op aandelen alleen maar afneemt.

Ik selecteer mijn aandelen op houdbaarheid van het dividend en in basis moet het dividendrendement gemiddeld rond de 8% liggen.

Een prachtige basis voor het inkomensgericht beleggen.

Met een grote kans maakt u straks een prachtige kapitaalwinst en u krijgt gelijk al dividend uitgekeerd op basis van rendementen van jaarlijks 6%, 8%, 10% of meer.

Om in aanmerking te komen voor de lijst met de best presterende dividendaandelen, betaalt u als abonnee €149,- per jaar.

Wie eens wil voorproeven, krijgt ook de complete lijst thuisgestuurd en tevens geniet u voor een periode van 3 maanden van alle services van The Dividend Factory.

U betaalt hiervoor €37,50.

Dat betekent:

  • U krijgt de complete lijst gelijk toegestuurd.
  • U ontvangt alle nieuwsbrieven in die periode.
  • Toegang tot het volledige archief (sinds 2008!) nieuwsbrieven.
  • Toegang tot de complete portfolio met meer dan 50 Hoog Dividend parels.
  • U krijgt toegang tot alle verborgen informatie op onze website.


Nu kunt u voor een vriendelijk bedrag eindelijk eens kennismaken met The Dividend Factory, de enige Hoog Dividend specialist van Nederland en België.

  

En nog eens 50% korting

Wie zich vandaag inschrijft, krijgt er nog eens 3 maanden extra abonnement en het handboek Hoog Dividend beleggen gratis bij.

Dat betekent 6 maanden The Dividend Factory waarvoor u geen €75,- betaalt maar €37,50.

Klik hier om u vandaag nog aan te melden

 

Met vriendelijke groet,

Paul van den Heuvel