Nieuwsbrief VeelDividend

 

Betere beleggingskansen in de VS

 

 

Mijn advies van vorige week heeft beleggers een duidelijke richting gegeven. Daar was dus behoefte aan zo merkte ik.

Het ging over beleggen in de VS en dan specifiek in Hoog Dividend aandelen.

Een aparte beleggingsklasse die zeker in een berenmarkt volop bescherming biedt.

Dividend vormt een vangnet. Dat hebben we meerdere malen vastgesteld als het weer mis ging op de beurzen.

Zeker in 2008, op het moment dat The Dividend Factory startte, bleven de meeste van onze posities dividend uitkeren, alsof er niets aan de hand was.

Ook nu verwachten we een zelfde patroon. De kans is groot dat we een flinke correctie krijgen, maar er zijn absoluut meerdere reden om in dividendaandelen in de VS te beleggen.

Ik noem de volgende redenen:

 

Amerikaanse beurzen staan een stuk sterker

  • Minder impact van de oorlog

Volgens vooraanstaande analisten is er op dit moment geen betere plek om te schuilen dan de Amerikaanse beurs. Ook in de VS zijn de beurzen onrustig, maar de effecten van de oorlog in de Oekraïne zijn daar minder merkbaar dan in Europa.

  • China is geen beste optie

De meeste beleggers concentreren zich op Europese en Amerikaanse aandelen. China is geen beste optie gezien de inflatie, afnemende groei en Covid.

  • Kracht van de dollar

De Amerikaanse munt wordt alleen maar sterker. In de afgelopen periode zijn de euro en de dollar naar elkaar toegegroeid, wat inhoudt dat de dollar ten opzichte van de euro een stuk sterker is geworden, of de euro een stuk zwakker. Zo u wilt.

  • Rentecyclus

De VS verkeren verder in de rentecyclus dan andere landen. De ECB volgt de FED op gepaste afstand. Hiermee zal het verrassingseffect van renteschommelingen minder zijn dan in Europa en zullen de Amerikaanse beurzen beter bestand zijn tegen paniek die er gewoonlijk uitbreekt als er aan de renteknop gedraaid wordt.

  • Liquiditeit

De Amerikaanse beurs is omvangrijk en liquide.

  • Techsector veel sterker

De Amerikaanse technologiebedrijven staan op eenzame hoogte waarbij Europese techbedrijven verbleken. In Europa zijn wel degelijk sterke spelers op deze markt te vinden, maar hun impact is een stuk kleiner.

  • Langetermijn verwachtingen

De vooruitzichten in de VS zijn beter dan die voor Europa. Onze regio heeft last van een verdeeldheid die Europa duidt als een lappendeken. Er zijn nog teveel zwakke landen. De VS staan er stukken sterker voor. De verschillen als het om politieke kleur gaat worden wel groter, maar de eenheid is nog altijd vele malen groter dan in Europa. Het zal nog decennia duren voor Europa echt een eenheid zal vormen, als dat ooit gaat gebeuren.

 

De kracht van Amerikaans dividend

De oorsprong van de sterke dividendcomponent schuilt in het feit dat Amerikanen zelfredzaam zijn en voor hun eigen hachje moeten zorgen in tijden van ziekte, werkloosheid en pensioen.

Amerikanen leggen een financiële basis door het aanleggen van een aandelenportefeuille. Beleggen is in Amerika de normaalste zaak en is niet te vergelijken met Europa.

Beleggen met het oog op een langdurig en stevig dividend is in de VS zeer gebruikelijk.

Deze beleggingswijze heb ik me jaren geleden eigen gemaakt en sinds 2008 deel ik mijn kennis en ervaring met de Nederlandse en Belgische beleggers.

Hier schuilt een hele wetenschap achter en in de loop van de tijd is hieruit een omvangrijke en sterke dividendportefeuille ontstaan.

Ook u kunt meedelen in het steeds groter wordende inkomen dat we maandelijks uit onze Hoog Dividend portefeuille halen.

Zoals hiervoor aangegeven, is beleggen in Amerikaanse aandelen aantrekkelijk, maar de hogere dividendklasse is nog een extra reden zeker eens kennis te maken met mijn Hoog Dividend portefeuille.

 

Krijg 50% korting

We streven naar een gemiddeld dividendrendement van zo’n 8% en elke maand of kwartaal een vast inkomen uit dividend. Kapitaalwinst is dan extra.

Wie zich vandaag nog inschrijft, krijgt 50% korting en het dividend handboek ontvangt u gratis. Daarin leg ik u precies uit hoe Amerikaanse beleggers een financieel vangnet aanleggen met dividendaandelen.

U maakt kennis met de meer dan 50 (!) hoog dividend aandelen uit verschillende aandelenklassen en branches.

We hebben speciaal, voor wie wil voorproeven, een kennismakingsabonnement samengesteld waarmee u recht heeft op ALLE services van The Dividend Factory.

The Dividend Factory

Normaal is dat drie maanden, maar vandaag verdubbelen we dat. Een mooie geste van mijn uitgever. Het dividend handboek krijgt u er gratis bij.

Wie zich vandaag inschrijft, krijgt een welkomstkorting van 50% op zijn proefabonnement. Dat betekent dat u één kwartaal betaalt en u voor 6 maanden recht heeft op al onze services (en ons volledige archief!).

U betaalt €37,50 voor 6 maanden The Dividend Factory. Bevalt het abonnement u niet, dan is een e-mailtje genoeg om uw abonnement stop te zetten.

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar 6,25 per maand voor al onze services!
 

U ontvangt voortaan maandelijks onze nieuwsbrieven, met daarin nieuwe tips, dividendnieuws en adviezen voor het onderhoud van uw persoonlijke portfolio.

 

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel erg aantrekkelijk.

 

3 maanden GRATIS

 

Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is al voldoende.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden. 
 

abonneer hier
   

Ik heet u graag van harte welkom bij The Dividend Factory. U betaalt nu tijdelijk slechts €37,50 voor het 1e kwartaal met 3 maanden gratis, plus het handboek.

 

Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 

PS: Wilt u nader kennismaken met mij? Klik dan hier.