Nieuwsbrief VeelDividend

 

Wat iedere belegger beslist moet weten:

Hoog Dividend allang
de normaalste zaak!

Wat ooit met argusogen werd bekeken, is nu
een vast onderdeel van veel beleggingsportefeuilles

 

 
Allereerst de beste wensen voor 2014. Ik wens u een jaar in goede gezondheid en veel geluk. Maar ik wens u nog meer…

Ik wens u ook Veel Dividend, voor het jaar waar de kansen liggen voor dividendbeleggers.

U kunt het jaar niet beter starten dan even stil te staan bij de koopjes uit mijn Hoog Dividend portfolio.

Hoog Dividend is momenteel razend populair!

Ik heb het dan niet over 2%, 3% of iets meer… Nee we hebben het over vorstelijke dividenden van 7%, 8%, 10% en meer.

Beleggers zijn anders gaan denken en kijken allang niet meer angstvallig naar dergelijke dividenden. Ik vertel u vandaag precies welke ondernemingen een betrouwbaar dividendverleden hebben en waarvan de dividenduitkeringen naar verwachting nog jaren zullen duren. Iedere maand opnieuw!

Tot voor een paar jaar terug was men nog sceptisch als het om 8% of meer dividendrendement ging.

Die tijd is allang voorbij!

U moet misschien nog even wennen aan deze vorstelijke beloningen die wij als inkomensgerichte beleggers krijgen. Er is een groeiende behoefte aan direct resultaat uit beleggingen. Misschien hebt u dat ook wel.

Hoog Dividend aandelen die maandelijks uitkeren zijn erg gewild onder beleggers die hun kapitaal gelijk willen omzetten in een inkomen genererend portfolio.

U kunt het nieuwe jaar niet beter starten, dan met een mandje Hoog Dividend aandelen die een rotsvast dividend uitkeren. En dat dividend is hoog kan ik u verzekeren. En het mooiste komt nog:

Ze keren allen maandelijks dividend uit!

Leest u deze nieuwsbrief even aandachtig door. Dat kost u tien minuten, die met een grote kans uw beleggingsstrategie vandaag nog zal veranderen.

Een nieuw jaar vol nieuwe kansen en goede voornemens. Om u tegemoet te komen, kunt u het jaar gelijk starten met een supervoordelig voordeelabonnement van slechts €6,25 per maand.

We noemen dat doe-het-zelf vermogensbeheer, tegen een maandbedrag waar u amper drie broden van kunt kopen.

Veel plezier alvast met uw extra maandelijks inkomen uit dividend. We gaan elkaar nog spreken dit jaar, dat weet ik haast zeker! 
 

Veel leesplezier!Paul van den Heuvel
300_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg
Paul van den Heuvel
 


De enige en echte verklaring voor een
betrouwbaar en superhoog dividend

Ik ga ervan uit dat u al ervaring hebt met beleggen, of misschien de eerste stappen zet en u alles even wilt aftasten.

Dan bent u aan het goede adres, want beleggen in Hoog Dividend aandelen is voor de lange termijn. U gaat niet traden en met de vingers aan de knoppen zitten.

Nee hoor, wij houden voor u de ontwikkelingen van uw aandelen bij en houden u regelmatig op de hoogte. Dat doen we via een nieuwsbrief en via onze website. Eén op één beleggingsadvies geven wij niet.

U koopt de aandelen eenmalig en laat ze doen wat ze moeten doen: Elke maand dividend uitkeren!

Ik hoor u denken: “Elke maand dividend en dat op basis van zo’n 8% of hoger dividendrendement...?”

Nee, dat is geen sprookje. In de afgelopen vijf jaar hebben zich duizenden Nederlandse en Belgische beleggers bij ons aangesloten. Populair is ons proefabonnement voor zes maanden, tegen omgerekend €6,25 per maand.

En dat geeft u recht op al onze services! Daar kom ik nog op terug. Waarom zo goedkoop?

Omdat u gelijk 50% korting krijgt!

Kijk, nu wordt het interessant. Maar zeker zo interessant is de verklaring voor dergelijke hoge dividenden.

Eerst moet u weten dat wij niet in een dividendcultuur leven. Daarvoor moeten we in de Verenigde Staten zijn. Daar heerst al decennia lang een echte dividendcultuur.

Door de zelfredzaamheid van de Amerikanen als gevolg van het ontbreken van een verzorgingsstaat, zijn de Amerikaanse regering en Amerikaanse ondernemingen beleggers gaan stimuleren om trouw te worden en te blijven aan ondernemingen die het waar kunnen maken hoge dividenden uit te keren. Het mes snijdt zo aan twee kanten.

 

Waarom kan dat niet in Nederland?

Dat heeft simpelweg met cultuur te maken. Als geboren Nederlander heb ik het hier prima naar mijn zin, maar net zoals in elk land, zijn er zaken die we graag wat anders zouden willen zien.

Dit is geen politiek verhaal, maar gaat over de realiteit en hoe wij als belegger soms beter uit kunnen wijken naar het buitenland.

Ik geef u een heel sprekend voorbeeld, dat eigenlijk voor een groot deel het hele verhaal rond het Hoge Dividend verklaart.

Leest u rustig verder, want ik heb u iets bijzonders te vertellen… Zaken liggen soms zo voor de hand, dat je er haast aan voorbij gaat.

Het begint bij de ondernemerscultuur. U weet net als ik dat Amerika een liberaal land is waar het ondernemerschap hoog in het vaandel staat.

Die cultuur heeft zeker nadelen, maar daar gaan we het vandaag niet over hebben.

Die cultuur heeft wel grote voordelen voor de Nederlandse beleggers!

De Amerikaanse regering heeft destijds een stimulerende maatregel getroffen, waarbij het bedrijven eenvoudiger werd gemaakt, een groot deel van de winst terug te geven aan de aandeelhouders in de vorm van dividend.

Ze hoefden namelijk geen vennootschapsbelasting te betalen als ze zich aan die afspraken hielden. Dat leidde tot bovengemiddeld hoge dividenden die tot op de dag van vandaag per kwartaal en zelfs per maand uitgekeerd worden.

 

Wie betaalt dan wel die hoge belasting?
Ik kan u vertellen: Ik niet!

En u ook niet. Althans, niet in die mate.

De belasting wordt verhaald op de Amerikaanse beleggers, die hierover inkomstenbelasting betalen. En dat kan behoorlijk oplopen zult u begrijpen.

Wij Nederlanders betalen enkel de 15% bronbelasting en die verrekenen we weer in BOX 3. In de HELP-rubriek op de website kunt u meer lezen over dit onderwerp bij puntje 15. Voor Belgische beleggers gelden andere regels, zie punt 14.

Zo eenvoudig is dat.

Maar er is nog een aantoonbare reden die u moet weten. Door de ondernemerscultuur in de VS worden juist investeringsmaatschappijen bij deze regel betrokken, maar dan geldt er nog een regel: Ze moeten minimaal 90% van de winst aan ons teruggeven.

Dat is altijd een groot voordeel geweest, maar er is nog een reden die de dividenden verder opdrijft richting de 8% en hoger…

En hier haakt Nederland weer af, want wat dat betreft is onze regering toch wat kortzichtig…

Door de financiële crisis houden banken de hand op de knip en laten gezonde ondernemingen liever doodbloeden dan ze te voorzien van nieuw kapitaal. Ook de Nederlandse regering ziet niet in dat het midden- en kleinbedrijf de motor van de economie is.

In Amerika kijken ze daar toch heel anders tegenaan. Inmiddels zijn er honderden Business Development Companies die vallen onder de Investment Company Act of 1940. De BDC organisatievorm bestaat sinds 1980.

 
BDC’s vormen een onderdeel van mijn
Hoog Dividend portfolio

Deze Business Development Companies hebben investeringsportefeuilles die bestaan uit gezonde bedrijven met toekomstperspectief. Ze hebben in de meeste gevallen geen beursnotering en waren vaak op banken aangewezen.

Natuurlijk zijn er ook venture kapitalisten die met een groot vermogen investeren in dergelijke bedrijven, maar via BDC’s hebt u als particuliere belegger ook die kans. BDC’s hebben een beursnotering en u kunt heel eenvoudig via uw eigen bank of broker aandelen hiervan kopen.

Ik geef u een paar voordelen van BDC’s die het grote voordeel hebben dat ze maandelijks uitkeren.

 


BDC 1:  9,08% Dividendrendement

De man hierachter is één van de grondleggers van het fenomeen Business Development Company (BDC). Hij is heel zijn werkende leven al actief in deze branche. Hij is de oprichter, Chief Executive Officer en de belangrijkste man achter een onderneming waaraan weer diverse werkmaatschappijen zijn verbonden met ieder hun eigen specialisme. Het aandeel waar het hier om gaat betreft de entiteit die zich voornamelijk bezig houdt met participaties in ondernemingen. Zie positie 3 in de portfolio.

Aan dit aandeel is een cumulatief preferent aandeel gelinkt dat ook maandelijks uitkeert. Het dividendrendement is 6,84%. Hier geniet u extra bescherming, want het is hier bij wet verboden om het dividend te korten. Dat mag tijdelijk, maar moet later ALTIJD ingehaald worden. U krijgt ook voorrang bij uitbetaling. De uitkeringen worden aangemerkt als rente, dus u betaalt hierover GEEN BRONBELASTING.

 


BDC 2:  9,59% Dividendrendement

Deze BDC richt zich op ondernemingen in de technologie. Deze relatief nieuwe onderneming is opgericht in 2008 en is op het juiste moment gestart. In oktober 2010 kreeg de onderneming een beursnotering en heeft sindsdien indrukwekkende resultaten geboekt. Door het accent te leggen op aan technologie gerelateerde ondernemingen, onderscheidt deze investeerder zich van de andere BDC’s uit mijn portfolio. Zie positie 7 in de portfolio.

 


BDC 3:  11,77% Dividendrendement

Het betreft hier een van de eerste aandelen uit mijn portfolio sinds The Dividend Factory van start is gegaan in november 2008. Deze BDC verstrekt leningen en investeert in niet beursgenoteerde middelgrote bedrijven die voor een groot deel actief zijn in de energiesector. Naast het verwerven van inkomen streven ze naar een lange termijn waardevermeerdering van de activa. Het is een dividend georiënteerd en snel groeiend bedrijf. Ze hebben de eigenschap elke dividenduitkering wat hoger te maken. De verhoging is telkens fractioneel, (met tussentijdse extra verhogingen) maar uiteindelijk sinds 2005, het eerste volledige jaar dat er dividend wordt uitgekeerd, is het dividend met 74,8% gestegen! Zie positie 22 in de portfolio.

 


Een Hoog Dividend is dus niet per se verdacht,
maar levert zelfs een verbluffend rendement op

The Dividend Factory is juist gespecialiseerd in Amerikaanse aandelen, waarvan het verdienmodel het toelaat om dergelijke dividenden uit te keren.

De Amerikaanse overheid werkt dat juist in de hand. Een belangrijk gegeven om te onthouden!

Veel ondernemingen betalen geen vennootschapsbelasting zoals ik u vertelde. Weet u het nog: De Amerikaanse overheid verhaalt deze op de aandeelhouders. Zij betalen over het ontvangen dividend inkomstenbelasting.

Het voert te ver om al mijn aandelen hier te beschrijven. U krijgt tijdens deze actie maar liefst 50% korting op een abonnement.

Voor het luttele bedrag van omgerekend nog geen 7 euro per maand, kunt u  een half jaar gebruik maken van al onze services en u kunt morgen gelijk al gaan beleggen in deze Hoog Dividend aandelen.

Let op: Alle genoemde aandelen zijn koopwaardig, maar de aandelen zijn zo populair, dat soms de koers even doorschiet. U wacht dan rustig een ander koopmoment af.

Maak vandaag nog kennis met mijn complete portfolio met meer dan 40 Hoog Dividend aandelen. Kijkt u ook eens naar de sectie preferente aandelen. Een aanrader!

Wij hebben er persoonlijk voor gezorgd dat al onze aandelen, m.u.v. de MLP’s, in ieder geval bij Binck zijn aan te kopen.

 

Alstublieft, u krijgt gelijk 50% korting

Ik wil u, nu het moment gunstig is te starten met Hoog Dividend beleggen, de mogelijkheid bieden een voordelig abonnement van €37,50 per kwartaal af te kunnen sluiten. Vervolgens geven wij u er 3 maanden gratis bij, waardoor u over de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

U krijgt gelijk inzage in mijn complete portfolio met meer dan veertig Hoog Dividend aandelen en u maakt gelijk kennis met de hiervoor besproken ondernemingen.

U krijgt vanaf het moment dat u zich inschrijft als abonnee, maandelijks twee nieuwsbrieven met nieuws over uw aandelen en ik doe nieuwe aanbevelingen. U kunt uw portfolio hiermee zonder veel moeite prima onderhouden.

Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een e-mail in de vorm van een flashbericht. Zo blijft u altijd geïnformeerd.

Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het dividendbeleggen en de complete portfolio is elke dag live te volgen.

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel heel erg aantrekkelijk.

 

3 maanden gratis

 

Ga anders denken…

Ga anders beleggen…

Ga inkomensgericht beleggen…

 

Stoppen met beleggen is niet slim. Laat uw geld op een andere manier renderen. Dat is mijn advies aan u!  

  

Niet goed, geld terug!

Bevalt het u om een of andere reden niet, dan krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnementskosten gewoon terug. Daar mag u me aan houden. Dat is een service die niet veel uitgeverijen verlenen. En binnen 7 dagen krijgt u zelfs het volledige bedrag terug.
 

Abonneer HIER

“Volg de duizenden beleggers die overgestapt zijn naar het Hoog Dividend beleggen!”

 

Succes met beleggen!Paul van den Heuvel
300_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg
Paul van den Heuvel

 Share this page

 


PS: Nieuwe betaalservice!

Sinds kort heeft The Dividend Factory een nieuwe betaalservice. Wij hoorden van onze abonnees regelmatig geluiden over een verzoek voor gespreide betaling van het abonnementsgeld. Uw mobiele telefoon betaalt u toch ook niet één keer per jaar… Om die reden kunt u nu bij ons heel eenvoudig gespreid betalen. Daarvoor hoeft u niets te doen. Tot wederopzegging betaalt u €37,50 per kwartaal. U kunt altijd stoppen wanneer u wilt. Dat gaat heel gemakkelijk in tegenstelling tot veel uitgeverijen. Niet verbruikt abonnementsgeld krijgt u zelfs terug! Deze service is uniek.  

Klik hier