Nieuwsbrief VeelDividend

 

Geloof het of niet: Deze onderneming is in staat elke maand opnieuw het dividend te verhogen

Mijn oudste en beste aandeel weer koopwaardig!

Aandeel realiseerde afgelopen 5 jaar 165% rendement en u krijgt elke maand opnieuw dividend uitgekeerd

 

 
Er zijn nog volop bedrijven die een sterke basis hebben en hun ambitieuze groeidoelstellingen kunnen waarmaken.

Vandaag krijgt u van mij een bijzondere aandelentip.

Het meest besproken Hoog Dividend aandeel uit mijn portfolio heeft tijdens de stormen op de beurzen van de afgelopen vijf jaar, een rendement (kapitaal plus dividend) gehaald van 165%. En wie het dividend herinvesteerde, kreeg maar liefst 206%.

Wat maakt dit aandeel zo bijzonder?

Het gaat om een aandeel dat sinds de start van The Dividend Factory in 2008 een plaats heeft in de portfolio.

Onlangs maakte de onderneming weer een reeks van maandelijkse dividend uitkeringen bekend, en geloof het of niet, vanaf 2005 wordt elke uitkering consequent verhoogd. Eerst per kwartaal, maar vanaf 2010 wordt er maar liefst elke maand dividend uitgekeerd.

En elke maand krijgt u een beetje meer! Ik zet even wat feiten op een rij:
 

Onderneming:                  Investeringsmaatschappij
Slotkoers 5 maart:           $10,84
Jaardividend:                   $1,325
Uitkeringen:                    Maandelijks
Dividendrendement:         12,2%

 
Voor het jaardividend hanteer ik nu een vaste waarde van $0,1104. Maar ondertussen loopt het dividend elke maand op. De onderstaande tabel is wat u alvast tot oktober kunt verwachten.
 

Dividend

 
Van een onderneming die met een dergelijk ritme dividend uitkeert, kunt u in vijf jaar tijd al zestig keer dividend hebben ontvangen.

Een prachtaandeel om het dividend telkens om te zetten in nieuwe aandelen. Dat leverde ons sinds maart 2009 maar liefst 206% rendement op!

Maar wie het dividend liever gelijk consumeert, realiseerde 165%. Onderstaande grafiek toont hoe een bedrag van $10.000 aan aandelen, na vijf jaar $39,628 is geworden.
 

rendementverloop


     

Een uitgelezen kans om te starten met Hoog Dividend beleggen. U krijgt vandaag 50% korting op een abonnement

Ik begrijp dat u even heeft moeten wennen aan de Hoog Dividend aandelen die een dividendrendement realiseren waar we in eigen land nog nooit van gehoord hebben.

Beleggers geloven het soms niet, en ook dat begrijp ik heel goed.

Maar wie is gaan beleggen in een mandje met echte Hoog Dividend aandelen, afkomstig van degelijke, betrouwbare en gezonde ondernemingen, weet inmiddels wel beter. Niet voor niets zijn duizenden beleggers in Nederland en België in deze aandelen gaan beleggen.

De aandelen hebben veelal een notering in Amerika, maar zijn gewoon via onze eigen brokers aan te kopen. Ik heb er persoonlijk voor gezorgd, dat alle door mij aanbevolen aandelen (m.u.v. MLP’s) bij Binck verkrijgbaar zijn.

Het aandeel waar ik u vandaag op wijs, vormt een onderdeel van mijn portfolio, en behoort tot de categorie Business Development Companies (BDC’s). Dat zijn grote investeerders die de rol van de banken in Amerika hebben overgenomen. Banken zijn bang geworden en lenen niet graag geld uit op dit moment. En dat zal voorlopig nog wel even duren.

De Amerikaanse regering zet hoog in op het ondernemerschap, en verstrekt spotgoedkope leningen aan deze investeringsmaatschappijen. Wel met de belofte dat 90% van de winst uitgekeerd wordt in de vorm van dividend!

Deze zogenaamde Business Development Companies investeren of lenen dat goedkoop ingekocht geld vervolgens uit tegen hoge tarieven aan gezonde en ambitieuze ondernemingen.

ObamaDeze investeerders maken goede tijden door. Het verschil in rente levert ze miljarden op! Het mes snijdt dus aan twee kanten: De economie wordt indirect op gang geholpen door Obama, en de beleggers in BDC aandelen (u en ik dus) strijken een extra dividend op omdat de BDC’s verplicht zijn bijna de gehele winst door te geven aan de beleggers. Zo simpel, maar krachtig, kan een verdienmodel dus zijn.

U kunt erop rekenen dat ik bij The Dividend Factory de beste BDC’s heb geselecteerd.

In het voorbeeld van vandaag wordt het succes van één van onze geselecteerde BDC’s benadrukt door het voortreffelijke resultaat van meer dan 200% over de afgelopen vijf jaar.

Zo meteen zet ik onze BDC’s voor u op een rij. Nu even terug naar het aandeel dat deze week centraal staat. 

 

Risicospreiding!

De onderneming verstrekt vanaf 1988 leningen en investeert in niet beursgenoteerde middelgrote Amerikaanse en Canadese bedrijven die actief zijn in diverse sectoren. U moet dan denken aan olie- en gas gerelateerde aandelen, consumentengoederen, informatie technologie, gezondheidszorg, de voedselindustrie en educatie.

De diversiteit binnen de portfolio werkt een hoge mate van risicospreiding in de hand.

Naast het verwerven van inkomen streeft men naar een lange termijn waardevermeerdering van de activa. De onderneming is een dividend georiënteerd en snel groeiend bedrijf. Terwijl de omzet in 2009 $100 miljoen bedroeg, is deze opgelopen tot $576 miljoen in 2013.

Het resultaat liep in deze periode op van $35 miljoen naar $221 miljoen.

Dit heeft uiteindelijk geleid tot een dividendpolitiek, waarbij men consequent het dividend verhoogt. Dividend liegt niet. En zeker gemeten over een langere periode. In 2005 werd voor het eerst een volledig jaardividend uitgekeerd. Vanaf die periode is het dividend met ruim 75% toegenomen! En het dividend loopt voortdurend op…
  

Jaardividend 2005:                 $0,755
Jaardividend 2013:                 $1,325
Stijging dividend:                   75,5%

 
U begrijpt dat dit aandeel in de loop van de jaren steeds meer dividendbeleggers heeft aangetrokken. Dit aandeel is populair onder de abonnees van The Dividend Factory. U zult inmiddels begrijpen waarom.

 

Een sector om dividend te gaan oogsten

Het is zeker niet de eerste keer dat ik Business Development Companies onder de aandacht breng van de Nederlandse en Belgische beleggers.

Maar pas op: er zit behoorlijk wat kaf onder het koren. De volgende tabel is een zorgvuldige inventarisatie van de BDC’s die ik selecteerde voor onze abonnees.
 

BDC’s portfolio The Dividend Factory

 BDC's

BDC’s houden de economie op gang in de VS. Deze investeerders moeten we echter wel nauwgezet volgen. De expertise en prestaties van het management bepalen de kwaliteit van de onderliggende portfolio met investeringen. Juist nu veel bedrijven na een periode van bezuinigen en opbouwen van reserves weer in een bloeifase zitten, zijn de kapitaalinjecties van de BDC’s een middel om zonder tussenkomst van de banken te kunnen groeien. We zien in deze sector steeds meer fusies en overnames.

Het aandeel dat vandaag centraal staat (BDC6) springt eruit, maar ook de andere investeerders laten prachtige dividenden zien.

Wie alle BDC’s selecteerde krijgt momenteel een dividendrendement van bijna 10%. Het dividendrendement in de tabel is gebaseerd op de actuele cijfers van afgelopen woensdag 5 maart.

Het aantal uitkeringen is op jaarbasis. Dit mandje met BDC’s levert u jaarlijks 52 uitkeringen op.

Niet voor niets wordt dividendbeleggen ook wel inkomensgericht beleggen genoemd.

 

In Amerika belegt 30% van de beleggers
in dividendaandelen!

Het beleggen in Hoog Dividend aandelen wint bij ons aan terrein, maar in Amerika belegt 30% van de beleggers in dividend aandelen en dat doen ze al decennia lang.

Weet u hoe de Amerikaanse belegger dat doet?

Wars van alle nieuwsfeiten en paniek op de beurzen, laveert hij tussen de stormen door. Elke maand opnieuw haalt hij de dividend inkomsten van zijn beleggingsrekening.

Eén van de succesfactoren is het feit, dat je consequent en met een vast ritme aandelen koopt en geen rekening houdt met piek- of dalmomenten. Gemiddeld genomen boek je dan een prima resultaat en ondertussen ontvang je met een vast ritme het dividend.

Zo creëert u zonder al te veel inspanning en risico een ware inkomensmachine.
 

“Waarom wist ik dit niet eerder? Uw methode heeft me gegrepen en ondertussen bestaat mijn volledige portfolio uit de door u geadviseerde aandelen. Beleggen heeft ineens een heel andere betekenis gekregen. Samen met mijn vrouw onderhoud ik met veel plezier onze dividendmachine. Bedankt voor uw adviezen”.
J. van Pelzen.

  
 

U kunt momenteel kiezen uit 50 gekwalificeerde Hoog Dividend aandelen

Onze sectie cumulatief preferente aandelen bijvoorbeeld, is prima geschikt voor beleggers die meer zekerheid zoeken en geen al te groot risico willen lopen. Ze krijgen dan nog steeds tussen de 7% en 10% dividendrendement! De bedrijven of instellingen achter deze aandelen zijn bij wet(!) verboden het dividend te verlagen. Doen ze dat tijdelijk of ze onderbreken de uitkeringen, dan moeten ze alles, tot op de laatste cent met terugwerkende kracht betalen op het moment ze weer zouden uitkeren. Dat is beleggen met Garantie!

En bovendien betaalt u in dit geval 0% bronbelasting. Niets dus.

In mijn portfolio treft u aandelen van telecombedrijven, olie- en gasbedrijven, investeringsmaatschappijen, onroerend goed ‘investment trusts’ en zelfs een beursgenoteerde begrafenisondernemer met een heel bijzonder business model. Uw jaarlijks rendement van deze Amerikaanse Dela: 9,39%!


De voordelen van het dividend beleggen

  • Een dividendrendement dat oploopt tot jaarlijks meer dan 12%!
  • Dividend uitkeringen per maand of per kwartaal
  • Laag risico door spreiding en opname van cumulatief preferente aandelen
  • Uitstekende performance van de portfolio!
  • Kans op hoge koerswinsten als u nu koopt
  • Dit weekend 50% korting op een abonnement!

 

Uw Dividend Fabriek gaat voortaan
automatisch uitkeren!

Zo werkt het:

machineAls u zich vandaag abonneert, maakt u gelijk gebruik van drie maanden GRATIS abonnement en u krijgt onmiddellijk uw login gegevens om mijn website www.TheDividendFactory.com te bezoeken en u krijgt toegang tot mijn complete portfolio, het volledige nieuwsbrieven archief en alle hulp die u nodig heeft om vandaag nog te kunnen starten.

U stelt zelf een portfolio samen dat het beste bij uw profiel past. In zo’n dertig minuten koopt u deze aandelen en ze gaan zoals bij mijn aanbeveling van vandaag, vanaf de volgende maand al automatisch dividend uitkeren!

Uw broker doet de rest voor u. Makkelijker kan haast niet!

Vervolgens krijgt u twee keer in de maand mijn nieuwsbrief. Daarin een voorstel voor een nieuw aandeel en alles dat u moet weten voor het maandelijks onderhoud van uw portfolio. Dat onderhoud kost u maandelijks zo’n dertig minuten maximaal.

Speciale nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk van onze snelle Flash Mail Service automatisch in uw mailbox!

En bent u niet tevreden, dan krijgt u als u tussentijds stopt, uw niet verbruikte deel van uw abonnementskosten gewoon teruggestort! Deze service is uniek.

 

U krijgt gelijk 50% korting op uw abonnement

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van The Dividend Factory een heel aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij de eerste 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting!

Ik wil u, nu het moment bijzonder gunstig is te starten met Hoog Dividend beleggen, de mogelijkheid bieden een voordelig abonnement af te kunnen sluiten.

U krijgt gelijk inzage in mijn complete portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan veertig Hoog Dividend aandelen en u maakt gelijk kennis met het hiervoor besproken fonds.

Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het dividend beleggen en de complete portfolio is elke dag live te volgen.

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel erg aantrekkelijk.

 

3 maanden GRATIS 

 

Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u uw geld terug. Een berichtje naar onze klantenservice is al voldoende.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

 

Abonneer hier
 

 Paul van den Heuvel

Succes met beleggen!
Paul van den Heuvel    
Paul van den Heuvel

Share this page

 

Advertorial

Alstublieft: U krijgt 200 euro transactie tegoed!

Voor de eerste drie maanden krijgt u 200 euro transactietegoed bij Binck.

Wilt u nu starten met beleggen? Of overstappen? Dan ontvangt u tijdelijk €200 transactietegoed cadeau. Met dit tegoed zijn uw eerste aankopen dus geheel kosteloos. Zo wordt beleggen bij Binck wel heel aantrekkelijk. Uw transactietegoed blijft drie maanden geldig.

Klik hier om uw 200 euro te verzilveren