Nieuwsbrief VeelDividend

 

Speciale actie tijdens het WK!


The Dividend Factory voor slechts €12,50!

Onze aandelenportfolio is vernieuwd en uitgebreid! Nu nog

minder risico met preferente aandelen en tot 9% Dividend!

 

 
U kunt vandaag extra voordelig een abonnement nemen op de enige Hoog Dividend nieuwsbrief van Nederland en België.

The Dividend Factory is de afgelopen zes jaar uitgegroeid tot dé dividend specialist van Nederland en België.

Duizenden beleggers hebben zich in de loop van de jaren aangesloten bij onze betaalde nieuwsbrievenservice. Alleen dit weekend betaalt u de super lage prijs van omgerekend slechts €12,50 voor een compleet proefabonnement. U leest er alles over in deze nieuwsbrief.

Mijn Hoog Dividend aandelenportfolio is vernieuwd en u kunt nu met nog minder risico in Hoog Dividend aandelen gaan beleggen.

 

Hoog Dividend voor jarenlang
een extra inkomen

Wanneer u een dividendrendement krijgt van 8%, 10% en meer, dan kunt u uit uw beleggingen een prachtig maandelijks inkomen ontvangen.

De uitkeringen zijn veelal per kwartaal of maand. In de mix kunt u vrij eenvoudig maandelijks dividend ontvangen.

Mijn portfolio kent een grote risicospreiding!

U kunt onder andere gaan beleggen in de sectoren die het toelaten om frequent een bovengemiddeld hoog dividend uit te keren.

Ondernemingen die een maandelijkse stroom aan inkomsten hebben, zijn populair onder de op inkomen gerichte beleggers. Ik geef u enkele voorbeelden uit de categorie Dividend Aandelen:

Dividend: Uitkering:
Diepzeeboringen 10,2%  !! Kwartaal
Verhuur vrachtschepen 9,73   Kwartaal
Studentenvervoer 8,7%   Maandelijks

 
Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Het verhuur of in lease geven van commercieel vastgoed, diepzeeboringen, schepen of passagiersbussen levert een regelmatige stroom aan inkomsten op, die weer vertaald worden naar regelmatige en verrassend hoge dividenduitkeringen.

U kent de gele schoolbussen wel in Amerika…

Een Amerikaanse onderneming koopt op grote schaal kleinere busmaatschappijen op en heeft al een omzet bereikt van jaarlijks een half miljard dollar. Het dividend is hoog en er wordt elke maand uitgekeerd. Een aanrader! 7,8% dus…

 

De Nieuwe Banken groeien nu snel in aantal
en blijken ware Cash Machines!

Mijn aandelenportfolio is op Amerika gericht. Het land waarin de zelfredzaamheid van de Amerikanen volop mogelijkheden heeft geschapen voor het op inkomen gericht beleggen, op basis van een bovengemiddeld hoog dividend.

Ik heb vertrouwen in het herstel van de Amerikaanse economie, omdat er in dit land een ondernemerscultuur heerst. Amerikanen hebben pioniersgeest en tonen daadkracht.

Een voorbeeld daarvan zijn de Business Development Companies (BDC’s) ook wel genoemd ‘De Nieuwe Banken’. Dat zijn investeerders die via de Amerikaanse overheid goedkoop geld inkopen en het met een flinke opslag weer kunnen uitlenen of gaan investeren.

Dat doen ze in gezonde bedrijven met toekomstperspectief.

Een belangrijke regel om te onthouden: De Amerikaanse overheid ziet het midden- en kleinbedrijf als de motor van de economie.

Ze moeten minimaal 90% van het resultaat in de vorm van dividend aan de aandeelhouder uitkeren, in ruil daarvoor betalen ze geen vennootschapsbelasting.

Die wordt verhaald op de Amerikaanse beleggers die hierover inkomstenbelasting afdragen die veel hoger is dan de 15% bronbelasting die wij betalen.

De bronbelasting kunnen wij in Nederland weer verrekenen in Box 3. De Amerikanen betalen tientallen procenten belasting…. Wij haast niets! En dan is 8% of 10% dividend dus bijna netto voor ons!

Zie hieronder hoe vorstelijk het dividend is en hoe vaak u dividend kunt gaan ontvangen.

Dividend: Uitkering:
BDC 1 15,9%  !! Kwartaal
BDC 2 9,7%   Maandelijks
BDC 3 9,7%   Maandelijks
BDC 4 8,0%   Kwartaal
BDC 5 11,4%   Kwartaal
BDC 6 10,1%   Kwartaal
BDC 7 12,7%  !! Maandelijks
BDC 8 8,1%   Kwartaal
BDC 9 8,1%   Kwartaal


In mijn nieuwe E-boek leest u alles over deze BDC’s. Ik noem ze in de titel ‘De Nieuwe Cash Cows’. U krijgt het vandaag GRATIS.
 


GRATIS E-boek
voor wie zich vandaag aanmeldt!

600_wv_1.jpg


Preferente aandelen dekken de risico’s af

Preferente aandelen zijn erg in trek. Ze genereren een mooi inkomen en het dividend is sterk beveiligd. U krijgt altijd voorrang bij uitbetalen en bij cumulatief preferente aandelen is het bij wet verboden het dividend niet volledig uit te betalen…

Dat is beleggen met een ingebouwde dividendgarantie!

De waarde van deze aandelen blijft in de meeste gevallen in de buurt van de nominale waarde. Dat is goed voor het behoud van de waarde van uw belegging. Preferente aandelen koopt u niet voor kapitaalwinst, maar voor inkomen.

Dividend: Uitkering:
Studentenwoningen 7,8%   Kwartaal
Olie en gas 9,2%   Kwartaal
Ouderenwoningen 8,7%   Kwartaal
Scheepvaart 7,3%   Kwartaal
Commercieel vastgoed 7,8%   Maandelijks

In de portfolio vindt u 12 preferente aandelen.

Aandelen van olie- en gasbedrijven kunnen een verrassend HGoog Dividend uitkeren en de uitkeringen zijn ook per maand of per kwartaal.

De volgende dividendrendementen gelden voor onze energie-aandelen in de sectie MLP’s: 8,89%, 7,35%, 9,11%, 9,1% en 8,89%. Ook hier kunt u maandelijks dividend ontvangen.
 


Hoog Dividend Fondsen steeds populairder

Speciale aandacht wil ik vestigen op onze Hoog Dividend fondsen. Ik geef de voorkeur aan closed-end fondsen.

De risicospreiding is bij deze fondsen bijzonder groot, het dividendrendement is hoog, de uitkeringen zijn per kwartaal en de kosten voor het fondsbeheer worden betaald vóór er dividend wordt uitgekeerd. Deze kenmerken vormen de basis voor een krachtig fondsenportfolio.

Ja, en daar zitten ook fondsen van onze eigen ING bij. Eén ervan keert zelfs maandelijks uit. Het dividend: 8,59%. Tegenwoordig heten ze Voya Fondsen.

U vindt maar liefst 10 Hoog Dividend fondsen in de portfolio.  

Deze fondsen beleggen onder andere in large caps zoals Apple, Microsoft, Google en McDonald’s.

Het dividendrendement van onze fondsen:

Dividend: Uitkering:
Fonds 1 8,9% Kwartaal
Fonds 2 8,9%   Kwartaal
Fonds 3 9,9%   Kwartaal
Fonds 4 9,2%   Kwartaal
Fonds 5 9,1%   Kwartaal
Fonds 6 8,6%   Maandelijks
Fonds 7 9,0%   Kwartaal
Fonds 8 11,0%  !! Kwartaal
Fonds 9 9,9%   Kwartaal
Fonds 10 (indexfonds)  8,2%   Maandelijks

 

-> Let op: Maak vandaag nog kennis met deze fondsen en ontdek welke grote internationale fondsbeheerders erachter zitten. Een belangrijk argument: U koopt gewone aandelen van deze fondsen en u verplicht u niet tot deelname in een fonds. Hiermee bent u 100% flexibel in het bepalen op welk moment van de dag u deze aandelen koopt of verkoopt. Een regel om te onthouden! Het dividend dat u ziet, krijgt u ook. In tegenstelling tot de torenhoge woekercommissies bij onze binnenlandse fondsen die uw rendement opvreten gedurende de jaren en u hoge kosten in rekening brengen. Elk jaar opnieuw!

 


U betaalt nu slechts €12,50 voor een compleet proefabonnement

Normaliter kost een kwartaalabonnement € 37,50 maar als u zich nu abonneert, krijgt u 66% korting en kunt u voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services voor slechts €12,50. U krijgt ook meteen inzage in de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland en België.

U betaalt €12,50 voor het eerste kwartaal. Daarna betaalt u slechts € 37,50 per kwartaal. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na 3 maanden automatisch verlengd voor de prijs van €37,50 per kwartaal. Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om uw abonnement te stoppen.

Let op: Deze actie loopt a.s. maandag om 23:59 uur af.

U krijgt gelijk inzage in mijn portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen en elke maand krijgt u twee nieuwsbrieven met daarin alle informatie voor het onderhoud van uw portefeuille.

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel érg aantrekkelijk.

 

300_p40_300_klik_hier_voor_meer_informatie.gif

 

Maak dit weekend nog gebruik van deze aanbieding. Let op: Deze actie loopt maandagavond 30 juni om 23:59 uur af.


Niet goed, geld terug

Bevalt het u om een of andere reden niet, dan krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnementskosten gewoon terug. Daar mag u me aan houden. Dat is een service die niet veel uitgeverijen verlenen. En binnen 7 dagen krijgt u zelfs het volledige bedrag terug.

“Volg de duizenden beleggers die overgestapt zijn naar het Hoog Dividend beleggen!”

Ga anders denken…

Ga anders beleggen…

Ga inkomensgericht beleggen…


Stoppen met beleggen is niet slim. Laat uw geld op een andere manier renderen. Dat is mijn advies aan u! 

 

Abonneer HIER

 

Succes met beleggen!100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page