Nieuwsbrief VeelDividend

 

 Deze actie loopt alleen vandaag!  

Slechts €12,50 voor al mijn services en adviezen!

Maak nu voordelig kennis met het enige
Hoog Dividend portfolio van Nederland

 

 

Veel vuurwerk was er niet de laatste tijd op de internationale beurzen. De rentedreiging en conflicten in diverse regio’s hadden weinig of geen invloed.

De Dow Jones en de AEX, om maar als voorbeeld te nemen, zijn dit jaar tergend langzaam geklommen. Ondanks de recordhoogtes die er bereikt waren, zijn ze slechts een paar procent gegroeid. 

Afgelopen donderdag leden de beurzen flinke verliezen door de onrust rond de Portugese bank Banco Espírito Santo en een nieuw winstwaarschuwing.

Het herstel van de economie is zichtbaar, maar ook dat gaat langzaam. De opkomende markten zijn weer terug van geweest, maar ook daar hetzelfde verhaal: Het tempo waarin de economieën groeiden, zinde de beleggers niet.

Maar we klagen niet!

We moeten wel oppassen dat er niet opnieuw een luchtbel aan het ontstaan is, nu de koersen in diverse sectoren flink gestegen zijn.

In deze nieuwsbrief krijgt u een aantal interessante actuele Hoog Dividend beleggingstips en ik doe u een aanbod voor een abonnement van slechts €12,50, waarmee u recht heeft op al mijn services.

 

Wat krijgt u voor slechts €12,50:

  1. Toegang tot mijn complete Hoog Dividend portfolio met alle namen, achtergronden en ticker symbolen.
  2. Twee keer per maand de nieuwsbrief, met daarin de ontwikkelingen van uw aandelen en nieuwe beleggingstips. U kunt ook het volledige archief raadplegen!
  3. Alle informatie die u nodig heeft bij het Hoog Dividend beleggen met handige tips en speciale aanbevelingen.
  4. U kunt uw eigen persoonlijke portfolio samenstellen en de resultaten ervan dagelijks live volgen. Een extra service van The Dividend Factory die geen enkele andere financiële dienst biedt.
  5. U betaalt dit weekend de historisch lage prijs van slechts €12,50 om kennis te maken en u maakt tijdelijk gebruik van dezelfde informatie en services als voor een jaarabonnement van €149,- !!

Een bijzondere aanbieding die wij doen om iedere belegger tegen lage kosten kennis te laten maken met de wereld van het Hoog Dividend beleggen

 

Bijzondere beleggingstips!

U kunt onder andere gaan beleggen in de sectoren die het toelaten om frequent een bovengemiddeld Hoog Dividend uit te keren.

Ondernemingen die een maandelijkse stroom aan inkomsten hebben, zijn populair onder de op inkomen gerichte beleggers. Ik geef u enkele voorbeelden uit de categorie Dividend Aandelen:

Dividend: Uitkering:
Diepzeeboringen 10,2%  !!   Kwartaal
Verhuur vrachtschepen 9,3%   Kwartaal
Studentenvervoer 7,8%   Maandelijks

 
Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Het verhuur of in lease geven van commercieel vastgoed, diepzeeboringen, schepen of passagiersbussen levert een regelmatige stroom aan inkomsten op, die weer vertaald worden naar regelmatige en verrassend hoge dividenduitkeringen.

U kent de gele schoolbussen wel in Amerika…

Een Amerikaanse onderneming koopt op grote schaal kleinere busmaatschappijen op en heeft al een omzet bereikt van jaarlijks een half miljard dollar. Het dividend is hoog en er wordt elke maand uitgekeerd. Een aanrader! 7,8% dus…

 

De Nieuwe Banken groeien nu snel in aantal
en blijken ware Cash Machines!

Mijn aandelenportfolio is op Amerika gericht. Het land waarin de zelfredzaamheid van de Amerikanen volop mogelijkheden heeft geschapen voor het op inkomen gericht beleggen, op basis van een bovengemiddeld Hoog Dividend.

Ik heb vertrouwen in het herstel van de Amerikaanse economie, omdat er in dit land een ondernemerscultuur heerst. Amerikanen hebben pioniersgeest en tonen daadkracht.

Een voorbeeld daarvan zijn de Business Development Companies (BDC’s) ook wel genoemd ‘De Nieuwe Banken’. Dat zijn investeerders die via de Amerikaanse overheid goedkoop geld inkopen en het met een flinke opslag weer kunnen uitlenen of gaan investeren.

Dat doen ze in gezonde bedrijven met toekomstperspectief.

Een belangrijke regel om te onthouden: De Amerikaanse overheid ziet het midden- en kleinbedrijf als de motor van de economie.

Ze moeten minimaal 90% van het resultaat in de vorm van dividend aan de aandeelhouder uitkeren. In ruil daarvoor betalen ze geen vennootschapsbelasting.

Die wordt verhaald op de Amerikaanse beleggers die hierover inkomstenbelasting afdragen die veel hoger is dan de 15% bronbelasting die wij betalen.

De bronbelasting kunnen wij in Nederland weer verrekenen in Box 3. De Amerikanen betalen tientallen procenten belasting…. Wij haast niets! En dan is 8% of 10% dividend dus bijna netto voor ons!

Zie hieronder hoe vorstelijk het dividend is en hoe vaak u dividend kunt gaan ontvangen.

Dividend: Uitkering:
BDC 1          15,9%   !! Kwartaal
BDC 2 9,7%   Maandelijks
BDC 3 9,7%   Maandelijks
BDC 4 8,0%   Kwartaal
BDC 5 11,4%   Kwartaal
BDC 6 9,6%   Kwartaal
BDC 7 12,5%   !! Maandelijks
BDC 8 7,6%   Kwartaal
BDC 9 8,1%   Kwartaal


In mijn nieuwe E-boek leest u alles over deze BDC’s. Ik noem ze in de titel ‘De Nieuwe Cash Cows’. U krijgt het vandaag GRATIS.
 


GRATIS E-boek
voor wie zich vandaag aanmeldt!

600_wv_1.jpg


Preferente aandelen dekken de risico’s af

Preferente aandelen zijn erg in trek. Ze genereren een mooi inkomen en het dividend is sterk beveiligd. U krijgt altijd voorrang bij uitbetalen en bij cumulatief preferente aandelen is het bij wet verboden het dividend niet volledig uit te betalen…

Dat is beleggen met een ingebouwde dividendgarantie!

De waarde van deze aandelen blijft in de meeste gevallen in de buurt van de nominale waarde. Dat is goed voor het behoud van de waarde van uw belegging. Preferente aandelen koopt u niet voor kapitaalwinst, maar voor inkomen.

Dividend: Uitkering:
Studentenwoningen 7,8%      Kwartaal
Olie en gas 9,2%   Kwartaal
Ouderenwoningen 8,7%   Kwartaal
Scheepvaart 7,3%   Kwartaal
Commercieel vastgoed 7,6%   Maandelijks

In de portfolio vindt u 12 preferente aandelen.

Aandelen van olie- en gasbedrijven kunnen een verrassend Hoog Dividend uitkeren en de uitkeringen zijn ook per maand of per kwartaal.

De volgende dividendrendementen gelden voor onze energie-aandelen in de sectie MLP’s: 8,9%, 7,5%, 9,0%, 9,1% en 8,7%. Ook hier kunt u maandelijks dividend ontvangen.
 


Hoog Dividend Fondsen steeds populairder

Speciale aandacht wil ik vestigen op onze Hoog Dividend fondsen. Ik geef de voorkeur aan closed-end fondsen.

De risicospreiding is bij deze fondsen bijzonder groot, het dividendrendement is hoog, de uitkeringen zijn per kwartaal en de kosten voor het fondsbeheer worden betaald vóór er dividend wordt uitgekeerd. Deze kenmerken vormen de basis voor een krachtig fondsenportfolio.

Ja, en daar zitten ook fondsen van onze eigen ING bij. Eén ervan keert zelfs maandelijks uit. Het dividend: 8,59%. Tegenwoordig heten ze Voya Fondsen.

U vindt maar liefst 10 Hoog Dividend fondsen in de portfolio.  

Deze fondsen beleggen onder andere in large caps zoals Apple, Microsoft, Google en McDonald’s.

Het dividendrendement van onze fondsen:

Dividend: Uitkering:
Fonds 1 8,9% Kwartaal
Fonds 2 8,9%   Kwartaal
Fonds 3 9,9%   Kwartaal
Fonds 4 9,2%   Kwartaal
Fonds 5 9,1%   Kwartaal
Fonds 6 8,6%   Maandelijks
Fonds 7 9,0%   Kwartaal
Fonds 8 11,0%   !! Kwartaal
Fonds 9 9,9%   Kwartaal
Fonds 10 (indexfonds)  8,2%   Maandelijks

 

-> Let op: Maak vandaag nog kennis met deze fondsen en ontdek welke grote internationale fondsbeheerders erachter zitten. Een belangrijk argument: U koopt gewone aandelen van deze fondsen en u verplicht u niet tot deelname in een fonds. Hiermee bent u 100% flexibel in het bepalen op welk moment van de dag u deze aandelen koopt of verkoopt. Een regel om te onthouden! Het dividend dat u ziet, krijgt u ook. In tegenstelling tot de torenhoge woekercommissies bij onze binnenlandse fondsen die uw rendement opvreten gedurende de jaren en u hoge kosten in rekening brengen. Elk jaar opnieuw!

 


U betaalt nu slechts €12,50 voor een compleet proefabonnement

Normaliter kost een kwartaalabonnement € 37,50 maar als u zich nu abonneert, krijgt u 66% korting en kunt u voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services voor slechts €12,50. U krijgt ook meteen inzage in de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland en België.

Wie zich nu inschrijft krijgt gelijk het E-boek ‘De nieuwe Cash Cows’ zonder extra kosten toegestuurd.

U krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio, waarin onder andere een uitgebreide sectie Nieuwe Banken.

U koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen bank of broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval op de lijst staan bij BINCK.     

Vul uw portefeuille aan met de nieuwe Cash Cows.

U krijgt gelijk inzage in mijn portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen.

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel érg aantrekkelijk.

  

200_3_mnd_12_50.jpg


Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice al voldoende om uw abonnement stop te zetten.

Maar let op: Ik geef u als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u tussentijds zou willen stoppen.

Dat gaat heel makkelijk kan ik u verzekeren. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!

Het boek mag u gewoon houden! 

 

Abonneer HIER

 

Succes met beleggen!100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page 

PS:

       Het beste alternatief voor sparen!      

  600_naamloos7.jpg

Kijkt u eens rustig op onze website www.BeleggersPlaats.nl. Daar vindt u veel interessante informatie over onze verschillende adviesdiensten. BeleggersPlaats geeft verschillende financiële nieuwsbrieven uit, waarbij de dividendcomponent een centrale plaats inneemt. BeleggersPlaats is een snel groeiende uitgeverij en is het antwoord op een toenemende behoefte:

Veilig beleggen met dividend als vangnet.
Het beste alternatief voor sparen!

 


200_3_mnd_12_50.jpg