Nieuwsbrief VeelDividend

 
Maak kennis met een bijzonder aandeel

Met een beetje geduld 36% dividend!

Het beste alternatief voor sparen met een vast inkomen
uit rente en een superrendement van jaarlijks 7,26%

 

 
Afgelopen weken heb ik veel reacties gekregen op mijn advies, hoe je je het beste kunt weren tegen stormen op de beurzen.

Ik had dit wel verwacht. Ik ben zelf namelijk groot voorstander van cumulatief preferente aandelen. Steeds meer beleggers richten een deel van de portefeuille in met een prachtig fenomeen waar nog te veel beleggers aan voorbijgaan.

Gelukkig is er The Dividend Factory nog die u regelmatig wijst op bijzondere aandelen die een prachtig rendement opleveren en bovendien zorgen ze voor een rotsvast inkomen uit dividend. Maar dat is nog niet alles…

Het dividend wordt gezien als rente, waarover u GEEN bronbelasting betaalt!

Ik vind dit het beste alternatief voor sparen: tot 9,2% dividendrendement, elke maand of ieder kwartaal een dividenduitkering en de ondernemingen zijn verplicht u de nominale waarde uit te keren als de aandelen afgelost worden.

Elke preferent aandeel heeft een afloopdatum, maar in de regel wordt er later afgelost.
 

Een wijze beslissing
om nu deze aandelen te kopen

200_cloud.jpgMijn portfolio kent een sectie met daarin een unieke verzameling van 13 hoogrenderende preferente aandelen met een grote risicospreiding.

De diversiteit is groot. De ondernemingen zijn o.a. actief in de financiële sector, onroerend goed, olie en gas, scheepvaart en gezondheidszorg.

Afgelopen juni nam ik weer een cumulatief preferent aandeel op. De afloopdatum ervan staat op 26 maart 2019, maar met een grote kans dat deze langer doorloopt.

Stel er wordt in maart 2019 afgelost, dan heeft u 5 jaar achtereen elk kwartaal het dividend (rente) ontvangen en opgeteld heeft u dan meer dan 36% dividendrendement gehaald.
 

De onderneming is georganiseerd in de vorm van een Real Invesment Trust (REIT). Als REIT is de onderneming verplicht 90% van zijn belastbare winst aan zijn aandeelhouders uit te keren. Dit bedrijf is actief als back-end service verlener aan cloud computing ondernemingen en andere IT bedrijven met gebouwen en andere vormen van infrastructuur.
 
De onderneming is eigenaar van 131 gebouwen in Noord-Amerika, Europa, Azië en Australië en heeft onder meer IBM, CenturyLink, AT&T, Verizon, Tata Communications, JPMorgan Chase en VISA als klant.
 
Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft de hoofdzetel in San Francisco en kantoren in Boston, Chicago, Dallas, Los Angeles, New York, Northern Virginia, and Phoenix, Dublin, London en Paris. Ze bestempelen zichzelf als "world's largest and most experienced data center company".

 
De sector waarin de onderneming opereert is veelbelovend. Cloud computing is immers de trend in de digitale wereld. IBM bijvoorbeeld heeft aangekondigd $1,2 miljard te willen investeren in 15 nieuwe cloud data centra wereldwijd. IBM is de op één na grootste klant met een omzetaandeel van 5,5%. Onderstaande tabel zet de grootste klanten van deze REIT op een rij.
 

500_klanten.jpg

 

De feiten
 
Onderneming:            Onroerend Goed Trust data centers
Aandeel:                    Cumulatief Preferent*
Serie:                        Serie H
Afloopdatum:             6 maart 2019
Nominale waarde:       $25,00
Actuele waarde:       $25,85
Vergoeding:               7,375% op basis van de nominale waarde
Actuele vergoeding:    7,26%

 

= >Let op: *) Cumulatief preferente aandelen zijn gelijk aan preferente aandelen, maar mocht een bedrijf tijdelijk niet in staat zijn het dividend uit te keren, dan blijft het recht op uitbetaling van het achterstallige dividend bij deze aandelen bestaan. Mocht de onderneming weer voldoende winst maken, dan wordt later, met terugwerkende kracht, alsnog het achterstallige dividend uitgekeerd, tot op de laatste cent en voordat de gewone aandeelhouders weer aan hun trekken komen.

Dus u krijgt in feite dividendgarantie zolang het aandeel actief is!

 

Koers van het hoofdaandeel blijft maar stijgen!

U krijgt gegarandeerd de nominale waarde terug als het aandeel afgelost wordt en u krijgt dividendgarantie. Alleen een faillissement kan roet in het eten gooien, maar om u te wijzen op de kracht van de onderneming, ziet u hieronder de wijze waarop beleggers het bedrijf waarderen.
 

Koersontwikkeling over 2014

600_hoofdaandeel.jpg

 
De Dow Jones komt maar niet van zijn plaats, maar het hoofdaandeel van onze onroerend goed trust doet alleen dit jaar al +33%.

Een prachtige score!

In juni heb ik tevens het hoofdaandeel opgenomen, zodat u hiermee kunt kiezen voor inkomen en kapitaal.

U vindt dit aandeel op positie 4 van de sectie preferente aandelen en positie 2 van de sectie REIT’s.

Maak vandaag nog kennis met mijn complete portfolio.

 

U betaalt nu slechts €12,50

Als u nu een abonnement neemt, dan krijgt u gelijk 66% korting en kunt u voor slechts €12,50 een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en krijgt u gelijk inzage in de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland en België.

U krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio, waarin onder andere een uitgebreide sectie Nieuwe Banken.

U koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen bank of broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval op de lijst staan bij BINCK.     

U krijgt gelijk inzage in mijn portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen

Nu wordt kennismaken met The Dividend Factory wel heel érg aantrekkelijk. 
 

200_3_mnd_12_50.jpg


Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice al voldoende om uw abonnement stop te zetten.

Maar let op: Ik geef u als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u tussentijds zou willen stoppen.

Dat gaat heel makkelijk kan ik u verzekeren. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!

Het boek mag u gewoon houden! 

 

Abonneer HIER

 

Succes met beleggen!100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page 

PS:

Lees meer over preferente aandelen

Op onze website BeleggersPlaats.nl leest u meer over het fenomeen ‘Preferente Aandelen’. Klik hier om de website te bezoeken en u gaat direct naar het item ‘Preferent Dividend’.

Ter illustratie een weergave van de sectie preferente aandelen uit mijn portfolio:

 600_aa.jpg