Nieuwsbrief VeelDividend

 
De wens van iedere Hoog Dividend belegger:

Beleggen zonder bronbelasting!

Populair Index Fonds levert 15% dividend op
waarover u geen bronbelasting betaalt!
 


 

 
In eerdere publicaties heb ik regelmatig geschreven over het fenomeen ‘De Nieuwe Banken’.

Misschien is dit fenomeen al bekend bij u. Binnen de financiële wereld is er de afgelopen zes jaar veel veranderd en hebben er behoorlijke verschuivingen plaatsgevonden. Met name de rol van de banken is flink afgenomen.

Banken staan onder streng toezicht en een groot aantal heeft aan het infuus gelegen van de overheid. Een aantal is nog bezig zijn schulden af te lossen.

TDFBanken zijn onderworpen aan strenge regels en zijn daardoor flink beperkt. Met name in het verstrekken van geld.

In Amerika is een nieuw soort banken ontstaan. Onder toezicht van de overheid en ook onderworpen aan strenge regels, zijn nieuwe investeringsmaatschappijen als paddenstoelen uit de grond geschoten.

Dat zijn geen cowboys die zich in wilde avonturen storten. Nee, dat zijn strak georganiseerde werkmaatschappijen, die kort gezegd goedkoop geld kunnen inkopen bij de overheid en dit weer duurder uitlenen aan bedrijven met volop toekomstperspectief.

De banken houden het loket dicht, maar het zou inhouden dat de Amerikaanse economie zou stagneren als het midden- en kleinbedrijf zich niet verder kan ontwikkelen.

Amerika kent een andere ondernemerscultuur dan in ons Calvinistische Nederland. In de VS heeft men oog voor het ondernemerschap en wordt het midden- en kleinbedrijf gezien als de motor van de economie.

Niet voor niets bestaat mijn Hoog Dividend portfolio uit een negental Business Development Companies. Afgekort: BDC’s.
    

In Amerika kent men al jaren stimuleringsmaatregelen voor het midden- en kleinbedrijf. De SBA, dat staat voor Small Business Administration, voorziet onder andere bedrijven van kapitaal. Dat zijn veelal gezonde ondernemingen met toekomstperspectief. Business Development Companies (BDC’s) hebben als investeringsmaatschappijen de rol van de traditionele banken als geldschieter voor een deel hebben overgenomen. Ze worden schaduwbanken, of ook wel de nieuwe banken genoemd.

 
Als particuliere belegger kunt u nu heel eenvoudig bij uw eigen bank of broker aandelen kopen van deze BDC’s. Ze keren maandelijks of per kwartaal een flinke hoeveelheid dividend uit.

Dat zijn ze namelijk bij wet verplicht!

Ze moeten meer dan 90% van de winst uitkeren. In ruil hiervoor betalen ze geen vennootschapsbelasting. De overheid heft namelijk inkomstenbelasting over het dividend. Maar let op: Dat geldt alleen voor de Amerikanen zelf. Wij moeten enkel de bronbelasting van 15% betalen.

 

Vandaag geef ik u een bijzondere aandelentip!

In deze editie schenk ik aandacht aan een bijzonder fenomeen. Er bestaat namelijk een Index Fonds, dat enkel is opgebouwd uit BDC’s.

Ik heb het dan over de meest gerenommeerde en best presterende BDC’s. Het is geen toeval dat deze voor een deel individueel terug te vinden zijn in de portfolio van The Dividend Factory!

Maar nu komt het goede nieuws:

U betaalt 0% bronbelasting over het uitgekeerde dividend van dit Index Aandeel met 15% dividend.

Het uitgekeerde dividend wordt gezien als kapitaalwinst. In de prospectus staat beschreven dat niet iedere broker hier op dezelfde manier mee omgaat. Dit kan verwarring veroorzaken zoals wordt gesteld, maar wij hebben inmiddels ervaren dat geen enkele broker, waar ik of mijn abonnees mee werken, belasting heft over het ontvangen dividend.

Dat is goed nieuws!

Dus dat houdt in dat dit hoge dividend niet onderhevig is aan bronbelasting.

Rekent u even mee:

Dividend: 4 x $1,03125 = $4,125  :  Koers: $26,80 = 15,4%

 
Elke kwartaal ontvangt u het dividend. De bedragen kunnen wat verschillen per kwartaal, maar we rekenen met een gemiddelde van $1,03. Tegen de actuele koers van 1 september, houdt dat in dat u een dividendrendement realiseert van meer dan 15%.

 

Een Index-Aandeel
met bijzondere eigenschappen

Het fonds is afkomstig van een wereldwijd opererende grote en gerenommeerde bank.

Indexbeleggen is een vorm van passief beleggen die de afgelopen tijd sterk in opkomst is als tegenhanger van het speculatief beleggen.

TDFDe fondsbeheerders zijn steeds creatiever geworden. Er worden nu niet alleen de grote beurzen gevolgd, maar er vinden allerlei afsplitsingen plaats om binnen een bepaald thema een mandje met specifieke aandelen te volgen. Het fonds dat vandaag centraal staat, is daar een goed voorbeeld van. Dit mandje bestaat enkel uit BDC’s.

De beheerders achter een indexfonds beleggen niet actief en gebruiken veelal computermodellen die het werk voor ze doen. Om die reden zijn indexaandelen een stuk goedkoper, omdat deze minder kosten met zich meebrengen voor het fondsbeheer. De meeste indexfondsen doen dit door simpelweg een index na te bootsen. Ze kopen exact dezelfde aandelen of obligaties zoals die in de index voorkomen. Er wordt exact dezelfde verhouding tussen de aandelen onderling aangehouden.

Beleggers hebben steeds meer behoefte aan zekerheid, transparantie, in combinatie met lage kosten en uiteindelijk een mooi resultaat.


Vanaf de start in mei 2011
is het dividend al met 27% verhoogd!

De portfolio van het fonds bestaat uit 32 Business Development Companies. De spreiding is hierdoor groot!

In de top-3 staat Prospect Capital (PSEC). Wie toegang heeft tot mijn portfolio zal ontdekken dat de BDC’s die in mijn portfolio voorkomen, ook op de lijst van het Index Fonds staan.
  

Leverage

Het fonds kent een ‘two time leverage’ ten opzichte van de index. Maandelijks worden de resultaten gepeild, waarmee er dubbel geprofiteerd kan worden van het behaalde rendement echter, bij een verlies zal dat ook 2x doorwerken. Dit verhoogt het risico van een dergelijk index-aandeel.

Met leverage wordt met geleend geld geprobeerd de inkomsten te maximeren. Ik adviseer uw portfolio goed te spreiden en rekening te houden met de risicofactor, welke wat groter is bij dit fonds. Maar juist door het extreem hoge dividend is dit een populair aandeel onder Hoog Dividend beleggers.

Sinds de start in mei 2011 heeft het fonds een totaal rendement opgeleverd van 52,7%.

Een belangrijke factor hierbij is het gestegen dividend vanaf 2011. Kortom, een topfonds voor moedige beleggers die op zoek zijn naar echte hoge dividenden.

Zonder de goede prestaties hadden ze immers het dividend nooit in die mate kunnen verhogen.

Maak vandaag nog kennis met mijn complete portfolio, waaronder een uitgebreide sectie BDC’s tussen de 8% en 15% dividendrendement.  Een deel van de aandelen keert maandelijks dividend uit, de rest per kwartaal.

Maak ook kennis met de sectie’s Preferente Aandelen, Onroerend Goed Trusts, Hoog Dividend Fondsen en MLP’s. Een uniek portfolio van dé Hoog Dividend specialist van Nederland en België.

 

U betaalt nu slechts €12,50

Als u nu een abonnement neemt, dan krijgt u gelijk 66% korting en kunt u voor slechts €12,50 een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en krijgt u gelijk inzage in de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland en België.

  • U krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio, waarin onder andere een uitgebreide sectie Nieuwe Banken.
  • U koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen bank of broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval op de lijst staan bij BINCK.     
  • U krijgt gelijk inzage in mijn portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen

Nu wordt kennismaken met The Dividend Factory wel heel érg aantrekkelijk. 
 

200_3_mnd_12_50.jpg


Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice al voldoende om uw abonnement stop te zetten.

Maar let op: Ik geef u als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u tussentijds zou willen stoppen.

Dat gaat heel makkelijk kan ik u verzekeren. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!

Het boek mag u gewoon houden! 

 

Abonneer HIER

 

Succes met beleggen!100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page 

PS:

GRATIS E-Boek voor alle nieuwe inschrijvers!

 TDF