Nieuwsbrief VeelDividend

 

Beleggen met 9% Dividend Garantie lijkt wel veel op sparen...

Waar kiest u voor: 1,5% op een spaarrekening of tot 9% dividend met ingebouwde garanties

  
 

 
Als ambassadeur van het Hoog Dividend Beleggen mag ik u deze keer wel een heel aantrekkelijk aanbod doen: U betaalt nu dit weekend de wel heel lage instapprijs van slechts €12,50 voor een abonnement, waarmee u recht heeft op al onze services:

  1. U krijgt twee keer per maand mijn nieuwsbrief, met daarin nieuwe aanbevelingen en een compleet nieuwsoverzicht met alle ontwikkelingen van mijn aandelen.
  2. U krijgt onmiddellijk toegang tot alle informatie die u op weg helpt bij het Hoog Dividend beleggen.
  3. U maakt kennis met de complete portfolio Hoog Dividend aandelen. Er is momenteel veel aan de hand en er zijn interessante ontwikkelingen gaande op het gebied van het Hoog Dividend beleggen!
  4. U krijgt mijn nieuwe en GRATIS E-boek over de Nieuwe Cash Cows van uw aandelenportefeuille.
  5. En u krijgt onze bekende Niet Goed Geld Terug Garantie.

 

Vanaf 2008 is ons ledenbestand hard gegroeid. Wanneer mogen we u begroeten?

De start in 2008 was hobbelig. We knipten het denkbeeldige lint door in de periode dat de beurzen instortten in oktober.

Al snel bleek Hoog Dividend beleggen het antwoord op de vraag voor een veiligere vorm van beleggen.

Hoog Dividend dient niet alleen als vangnet, maar zorgt ook nog eens voor een extra maandelijks inkomen dat u verdient met de bovengemiddelde dividenduitkeringen.

Sinds de introductie van The Dividend Factory is er veel gebeurd. Niet alleen op de financiële markten, maar ook binnen mijn portfolio.

Onlangs is er een compleet nieuwe indeling gemaakt en heeft u de mogelijkheid om op onze website uw eigen persoonlijke portfolio in te vullen en de resultaten ervan, dagelijks te volgen.

Deze services vindt u niet bij andere financiële nieuwsbrieven!

We hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in nieuwe technologieën en willen het zo comfortabel mogelijk maken voor beleggers.

 

Maar het resultaat telt!

Het draait allemaal om dividend, dividend en nog eens dividend. En dat dividend moet bovengemiddeld zijn, in de regel tussen de 7% en 10% dividendrendement.

Bovendien moeten de uitkeringen maandelijks of per kwartaal zijn. Een enkele uitzondering daargelaten.

Kapitaalwinst is niet het uitgangspunt, maar natuurlijk houden we dat sterk in de gaten. Ik geef u wat actuele voorbeelden, waarvan het resultaat verbluffend is. Ik heb het dan over dividend + kapitaal, dat er gerealiseerd is vanaf de datum van opname.

Hercules Technology Growth Capital, Inc.: 56,2% v.a. juni 2012
-> Het dividend zit in een stijgende trend

NorthStar Realty Finance Corp.: 192,6% v.a. December 2012
-> Onroerend Goed Trusts maken flinke winsten!

Ferrellgas Partners LP: 201,8% v.a. februari 2009
-> Gas is momenteel populair als minder vervuilende brandstof.

Bovenstaande voorbeelden zijn extremen, maar tonen wel aan dat ook Hoog Dividend aandelen flinke winsten kunnen opleveren.

De doelstelling is dat u met grote regelmaat de dividenden ontvangt. Hiermee creëert u een stabiel inkomen uit dividend.

Aandelen kunnen ook wel eens minder kapitaal opleveren. We hebben bijvoorbeeld onze posities in de telecom afgebouwd. Deze sector is té concurrentiegevoelig en gratis diensten als WhatsApp vormen een bedreiging.

Het is en blijft beleggen, dus als er verliezen ontstaan, adviseer ik u te verkopen. Ik beloof geen gouden bergen, wel een flink inkomen op basis van het dividend. Dat staat voorop.

Mijn portfolio en de achterliggende informatie helpt u bij het maken van de keuzes die u maakt op basis van uw profiel als belegger.

 

Maak nu tegen een wel heel lage prijs kennis met een unieke portefeuille Hoog Dividend aandelen

U maakt kennis met Business Development Companies, Real Estate Investment Trusts, Hoog Dividend Closed-end Fondsen, Preferente aandelen, Master limited Partnerships en hoog rentende obligaties.

De dividendrendementen liggen gemiddeld rond de 8 à 9%.

Hoog Dividend is de trend!

U twijfelt misschien al langere tijd om kennis te maken met deze populaire vorm van beleggen. Vandaag biedt ik u de kans extra voordeling een proefabonnement af te sluiten.

Is het niets voor u, dan is een berichtje genoeg om uw abonnement stop te zetten. Het gratis E-Boek mag u natuurlijk houden.


U betaalt nu slechts €12,50
en het E-boek is helemaal GRATIS

Normailter kost een kwartaalabonnement € 37,50 maar als u zich nu abonneert, krijgt u 66% korting en kunt u voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services voor slechts €12,50. U krijgt ook meteen inzage in de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland en België.

U kunt van deze speciale actie enkel gebruik maken door een abonnement te nemen met een automatisch doorlopende machtiging. U betaalt dan €12,50 voor het eerste kwartaal. Daarna betaalt u slechts € 37,50 per kwartaal. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na 3 maanden automatisch verlengd voor de prijs van €37,50 per kwartaal. Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om uw abonnement te stoppen.

Deze actie loopt a.s. dinsdag om 23:59 uur af.

Wie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het E-boek ‘De nieuwe Cash Cows’ zonder extra kosten toegestuurd.

250_wv3.jpgU krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio, waarin onder andere een uitgebreide sectie Nieuwe Banken.

U koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval op de lijst staan bij BINCK.

Vul uw portefeuille aan met de nieuwe Cash Cows.

U krijgt gelijk inzage in mijn portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen

Nu wordt kennismaken met The Dividend Factory wel érg aantrekkelijk.
 

LET OP: deze actie loopt a.s. dinsdag 23 september om
23:59 uur af!

 

200_3_mnd_12_50.jpg


Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice al voldoende om uw abonnement stop te zetten.

Maar let op: Ik geef u als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u tussentijds zou willen stoppen.

Dat gaat heel makkelijk kan ik u verzekeren. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!

Het boek mag u gewoon houden! 

 

Abonneer HIER

 

Succes met beleggen!100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page 

PS:

       Het beste alternatief voor sparen!      

  600_naamloos7.jpg

Kijkt u eens rustig op onze website www.BeleggersPlaats.nl. Daar vindt u veel interessante informatie over onze verschillende adviesdiensten. BeleggersPlaats geeft verschillende financiële nieuwsbrieven uit, waarbij de dividendcomponent een centrale plaats inneemt. BeleggersPlaats is een snel groeiende uitgeverij en is het antwoord op een toenemende behoefte:

Veilig beleggen met dividend als vangnet.
Het beste alternatief voor sparen!

 


200_3_mnd_12_50.jpg