Nieuwsbrief VeelDividend

 

Bijzonder fonds weet nu al 9% dividend te realiseren
met een indrukwekkende reeks wereldmerken

Dit Hoog Dividend
fonds hoort in iedere
dividendportefeuille

 Ik heb zelden een dergelijke risicospreiding gezien:
Het fonds bevat 500 (!) ondernemingen waaronder
Apple, Google en Coca-Cola.

 
Vandaag heb ik goed nieuws voor beleggers! Ik wijs u op een bijzonder fonds uit mijn portfolio, waarvan de inkomsten uit dividend en kapitaal nu al leiden tot een actueel dividendrendement van 9%!

Inderdaad: 9% Dividendrendement!

U krijgt elk kwartaal dividend uitgekeerd. Een absolute aanrader voor inkomensgerichte beleggers die gelijk een vorstelijk dividend willen opstrijken.

Haast u, want de aankooplimiet is bijna bereikt. Ik heb vandaag een echte buitenkans voor u. Mis het niet!

U kunt gewone aandelen kopen van dit fonds tegen momenteel (per 1-10) 19,50 dollar. De aankooplimiet die ik adviseer staat op 20 dollar. Haast is dus geboden!

TDFHet fonds belegt onder andere in namen als Dow Chemical, Google, Motorola, Verizon, Walt Disney, Yahoo, Ford Motor, McDonald’s, NIKE, Wal Mart, Coca-Cola en APPLE.

Het fonds wordt beheerd door een bekende naam in de financiële wereld en kenmerkt zich door het grote aantal onderliggende investeringen. Maar er zijn flink wat voordelen die ertoe hebben geleid dat ik dit fonds heb opgenomen in mijn portfolio.

Ik zet de voordelen voor u op een rij:

 

#1: Indrukwekkende risicospreiding

Er wordt met gelijke bedragen van 400.000 dollar geïnvesteerd in vijfhonderd ondernemingen, waaronder bekende wereldmerken zoals hiervoor genoemd.

De spreiding over 500 ondernemingen geeft uiting van een indrukwekkend risicomanagement.

Dit maakt het haast een indexaandeel. Kijkt u even mee. Ik zet de koers van ons fonds af tegen de Dow Jones. Wat gelijk opvalt, is de geringe afwijking met de Dow Jones, die als referentie voor de markt dient.
 

Vergelijking Fonds met de Dow Jones afgelopen 12 maanden

TDF

 

#2: Hoog inkomen

Het fonds dat vandaag centraal staat, creëert een inkomen uit meerdere bronnen die samen leiden tot een resultaat dat zich vertaalt in een vorstelijk dividendinkomen voor ons.

De ondernemingen uit de portfolio keren een dergelijk hoog dividend zelf niet uit. De fondsbeheerder combineert inkomen uit kapitaal en dividend. Er wordt geïnvesteerd in aandelen zoals die voorkomen op de S&P 500 Equal Weight™ Index (the “Index”). De aandelen kennen onderling een gelijke verdeling. Dit inkomen wordt aangevuld met opties die een gemiddelde looptijd van twintig dagen hebben.

Deze gerenommeerde fondsbeheerder beschikt over een dusdanig sterk team van experts, dat zonder garanties te kunnen geven, de kans op een slechte performance klein is. Uiteraard spelen marktomstandigheden hierbij wel een rol.
 

#3: U krijgt korting op het aandeel als u nu koopt

We hebben het dus over gewone aandelen die in Nederland en België heel eenvoudig zijn aan te kopen via de bekende brokers.

Ik heb ervoor gezorgd dat het aandeel in ieder geval op de lijst staat bij BINCK.

Het aandeel sloot afgelopen woensdag op $19,56, maar de netto onderliggende waarde van het fonds komt op $20,77. Dat betekent een korting van 5,83%.

Hoe ontstaat de korting?

TDFOp het moment dat een fonds onder zijn intrinsieke waarde noteert, biedt dat prima beleggingskansen. Het gaat in dit geval om een closed-end fonds. Dit type fonds is volledig afhankelijk van vraag en aanbod en daardoor kunnen er behoorlijke verschillen ontstaat tussen de koers en de werkelijke waarde.

Een open-end fonds mag nieuwe aandelen uitgeven als er nieuw geld in het fonds stroomt. Het handelt altijd om en nabij de intrinsieke waarde. Een closed-end fonds mag niet zomaar nieuwe aandelen uitgeven. Daar hangt de prijs niet af van de intrinsieke waarde, maar van vraag en aanbod.

 

#4: Het dividend bestaat voor 100% uit inkomen

We weten inmiddels dat de portfolio zeer omvangrijk is en de investeringen gelijkmatig worden verdeeld over vaak grote en wereldwijd bekende ondernemingen zoals Coca-Cola en Apple.

U weet inmiddels ook dat u koopt met een korting, maar er is nog een voordeel dat mede bepalend is voor de keuze dit fonds op te nemen in mijn portfolio.

Bij closed-end fondsen kan het voorkomen dat in mindere tijden, het dividend voor een deel uit terugbetaling van kapitaal bestaat. Op zich kan ik daar genoegen mee nemen als dat niet structureel is. Beleggers zien graag een stabiel inkomen, ook al gaat dat tijdelijk ten koste van de onderliggende waarde. Deze kan zich zomaar weer herstellen.

Maar dat is hier niet het geval! De dividendkalender ziet er als volgt uit:

 TDF

Krijg gelijk al dividend. De volgende uitkering is op 31 oktober, u moet dan drie werkdagen voor 15 oktober de aandelen in bezit hebben.

U krijgt dus elk kwartaal $0,475, wat neerkomt op jaarlijks $1,75. Op een koers van momenteel rond de 19,50 dollar, heb ik afgelopen week 9,0% dividendrendement gemeten als u nu aandelen koopt.

Met welk fonds, dat zo frequent uitkeert, bereikt u een dergelijk hoog dividendrendement?

We moeten daarvoor wel naar Amerika, want daar heerst een echte dividendcultuur. Amerikanen vinden het heel gewoon om inkomensgericht te beleggen.

Dit type fonds wordt soms overgedragen van generatie op generatie. Fondsen die al 20 jaar uitkeren, en dat doen ze ook vaak maandelijks, hebben in dat geval een historie van 240 dividenduitkeringen.

U kunt vandaag nog een op inkomen gericht hoog dividend fonds kopen met een mooie korting en u kunt zich opmaken voor een jarenlange reeks van flinke dividenduitkeringen.

 

#5: Verwaarloosbare kosten

Grote en bekende mutual fondsen moeten aan de man gebracht worden en daarvoor worden er miljoenen aan marketingkosten uitgegeven. Die gaan af van uw rendement! Dat geldt natuurlijk ook voor de kosten voor het beheer.

Closed-end fondsen zijn vaak kleiner en krijgen minder promotie, wat dus minder kost. Misschien zijn ze daarom wat minder makkelijk te vinden. Het team van The Dividend Factory is dagelijks bezig met het screenen van het rijke aanbod aan dividendfondsen in de VS die wij weer presenteren in Nederland en België.

Het ervaren management van deze fondsen heeft wel zijn prijs. De beste analisten verdienen hier meer geld dan bij mutual fondsen. In feite maakt dat niet uit, als u een rendement krijgt van zo’n 10% of meer en elk kwartaal een uitkering. Al verdienen ze miljoenen.

=> Let op: Deze fees worden namelijk betaald vóór er dividend uitgekeerd wordt.

Zo merkt u in feite niets van de kosten die er in rekening worden gebracht. Het is gebruikelijk in ons land, om zo’n 1,5 tot 2 procent kosten in rekening te brengen voor het beheer en aankopen van de aandelen in hun portefeuille.

Wie een gemiddeld beleggingsfonds tien jaar in zijn portefeuille houdt, ziet zijn rendement dan met 15 tot 20 procent verdampen.

Niet voor niets worden de fondsen die wij voorstellen aan steeds meer Nederlandse en Belgische particuliere beleggingsportefeuilles toegevoegd. The Dividend Factory onderscheidt zich door een jarenlange ervaring en een neus voor extra hoge dividenden tegen een aanvaardbaar risico.

Ik heb het dan over een dividendrendement van 8%, 9%, 10% en meer…

Het fonds dat ik u hier presenteer is daar een voorbeeld van. Maak vandaag nog kennis met de meer dan 50 Hoog Dividend aandelen.

Het genoemde fonds vindt u op positie 1 van de sectie Closed-end fondsen.

 

U betaalt nu slechts €12,50

Als u nu een abonnement neemt op The Dividend Factory voor slechts €12,50, dan krijgt u gelijk 66% korting. U kunt voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en u krijgt gelijk inzage in de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland en België.

U krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio, waarin onder andere een uitgebreide sectie Nieuwe Banken.

U koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen ban of broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval op de lijst staan bij BINCK.     

U krijgt gelijk inzage in mijn portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel érg aantrekkelijk.
 

 200_3_mnd_12_50.jpg


Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice al voldoende om uw abonnement stop te zetten.

Maar let op: Als u uw abonnement verlengt en u zou daarna tussentijds willen stoppen, dan geef ik u als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven het niet gebruikte deel van uw abonnement terug.

Dat gaat heel makkelijk kan ik u verzekeren. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement! 
 

Abonneer HIER

 

Succes met beleggen!100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page 

PS:

Gratis voor iedere nieuwe abonnee!

TDF