Nieuwsbrief VeelDividend

De beurzen lijken wat te bekomen op dit moment. Wie nu tegen bodemprijzen koopt, krijgt voor jaren een super hoog dividendrendement. Wees er snel bij en lees alles over het Index Aandeel dat momenteel veel reacties oplevert. Hoort u ook bij de groep beleggers die een mega dividend te wachten staat? En wat als de koers weer opveert… Dan houdt u het dividendrendement plus kapitaalwinst. En nogmaals. U betaalt GEEN bronbelasting!

 
Maak nu gebruik van deze tijdelijke dip

Het dividend gaat richting
de 20%...

Index Aandeel voor een jarenlang extra inkomen
 

=> Index Aandeel met grote risicospreiding!
 

=> In de index zit de top-32 aan Business Development
      Companies!
  

=> Uitzonderlijk hoog dividendrendement (18%)
 

=> Het dividend wordt elk kwartaal uitgekeerd!
 

=> Afkomstig van UBS, de Zwitserse megabank!
 

=> U betaalt GEEN bronbelasting!
 

=> 115% netto rendement over de afgelopen 36 maanden!
 

 


 

 
Deze week krijgt u een echte buitenkans. Zet u schrap: Op dit Index Aandeel krijgt u gelijk 18,4% dividendrendement en u betaalt daarover 0% bronbelasting. Niets dus.

Kijk, dat is pas echt Hoog Dividend beleggen. U hoeft geen jaren te wachten. Nee u krijgt gelijk 18%. En elk kwartaal wordt het dividend op uw rekening gestort.

Is dit een sprookje?

Nee! In deze editie leg ik u in het kort uit, hoe u een dergelijk hoog dividend kunt realiseren met een uniek Index Aandeel, afkomstig van de grote Zwitserse bank UBS.

Ik wijs u op de kansen en de risico’s. Het gaat hier om een uitzonderlijk aandeel met een theorie erachter die eenvoudig is uit te leggen. Dat ga ik vandaag ook doen, aan de hand van een paar stappen. Dat kost u 10 minuten en ik weet zeker dat u serieus gaat nadenken over dit Dividendkanon. Zwaar geschut dus.


Veel leesplezier!

Paul van den Heuvel


 

#1. Het fenomeen Index Aandelen

Indexbeleggen is een passieve vorm van beleggen. Dat geldt niet alleen voor de kopers van deze aandelen, maar de beheerders achter een indexfonds beleggen zelf ook niet actief en gebruiken computermodellen die het werk voor ze doen.

U begrijpt dat indexaandelen om die reden een stuk minder kosten maken voor het fondsbeheer. Dat kan immers makkelijker omdat een bepaalde index gevolgd wordt. De meeste indexfondsen doen dit door simpelweg een index na te bootsen. Ze kopen exact dezelfde aandelen of obligaties zoals die in de index voorkomen.

Met actief beleggen daarentegen probeert men een beter resultaat te halen dan de markt. Men selecteert in dit geval de beste aandelen en obligaties.

Het is gebleken dat 80% van de actieve fondsen niet in staat is, gemeten over een periode van tien jaar, de index te verslaan.

Logisch dat de populariteit van indexaandelen groeit. Beleggers hebben steeds meer behoefte aan transparantie, in combinatie met lage kosten en uiteindelijk een mooi resultaat.


Stiekem achtergehouden
U begrijpt dat indexbeleggen behoorlijk wat voordelen heeft. Toch is deze vorm van beleggen lang uit het zicht gehouden van particuliere beleggers. Banken en professionals werken echter al jaren met deze vorm van beleggen. In de VS belegt 50% van de particuliere beleggers op deze manier. Bij ons was dat lang amper 5%.

Banken verdienen nou eenmaal meer aan actief beheerde fondsen. Om die reden zijn indexfondsen jarenlang achtergehouden voor particuliere beleggers.

Vanaf 1 januari van dit jaar is daar verandering in gekomen. Distributie-vergoedingen zijn verboden. Fondsen moeten, zonder uitzondering, beoordeeld worden op hun prestaties en toegevoegde waarde. Om die reden krijgen we ook in ons land steeds meer te maken met indexproducten.

Wist u dat Warren Buffett zijn nalatenschap in Index Aandelen onderbrengt…

 

#2. Het volgen van een bijzondere index  

Indexaandelen volgen een bepaalde index. Dit aandeel volgt een unieke verzameling investeerders, die behoren tot de groep Nieuwe Banken.

Een fenomeen dat is ontstaan sinds de rol van de banken flink is afgenomen. Met het verstrekken van kapitaal voor gezonde en ambitieuze ondernemingen, zijn banken heel terughoudend geworden.

De zogenaamde Business Development Companies (BDC’s) hebben de rol als geldverstrekker steeds meer overgenomen en ze worden daarbij geholpen door de Amerikaanse overheid.

In het Calvinistische Nederland laat dit fenomeen nog jaren op zich wachten. In ons land heeft de regering te weinig oog voor het ondernemerschap en men is niet bereid risico’s te nemen.

EisenhouwerIn Amerika waait er een andere wind en al sinds de tijd van president Eisenhouwer zijn er instanties in het leven geroepen om geld te laten stromen naar het midden- en kleinbedrijf, dat wordt gezien als de smeerolie van de economie.

Door de opkomst van de nieuwe economie hadden beleggers te weinig oog voor deze geldverstrekkers en kocht men liever speculatieve aandelen van... Met alle gevolgen van dien.
 

Luchtbel
De jaren erna ging men liever speculeren, tot het moment dat in 2008 alles in elkaar stortte en de luchtbel klapte.

Sinds die tijd zijn de banken flink aan banden gelegd en is de geldkraan ver dichtgedraaid. Ineens werden de beursgenoteerde private equity investeerders weer interessant en uit de kast gehaald. Ze schoten als paddenstoelen uit de grond en zijn momenteel razend populair onder de Hoog Dividend beleggers.
 

De overheid helpt mee
In 1980 creëerde het Amerikaanse congres een nieuwe bedrijfsvorm onder de naam  Business Development Company (BDC). Deze werd in het leven geroepen om de geldstroom richting het midden- en kleinbedrijf te bevorderen. De status van een BDC past in het rijtje van stimuleringsplannen.

BDC’s kunnen goedkoop geld inkopen via het SBA (Small Business Administration) en dit geld weer duurder, tegen hogere rentes, uitlenen.

Ze hoeven geen vennootschapsbelasting te betalen als ze bijna de volledige winst doorschuiven naar de aandeelhouders zoals u en ik.

Zo ontstaat een super hoog dividend dat maandelijks of per kwartaal wordt uitgekeerd.

Lees alles over BDC’s in het GRATIS E-boek dat klaarligt voor iedere nieuwe abonnee. BDC’s zijn ware Cash Cows.

 

#3. De samenstelling van de index

U weet nu meer over de investeerders die een enorme stimulans zijn voor het Amerikaanse midden- en kleinbedrijf. De smeerolie van de economie. U weet nu ook hoe dergelijke hoge dividenden kunnen worden uitgekeerd.

Maar het is zeker zo interessant om te weten wat voor ondernemingen (BDC’s) er in de investeringsportfolio zitten.

De portfolio van het fonds bestaat uit 32 Business Development Companies. In de top-3 staat Prospect Capital (PSEC). Later zal blijken dat alle BDC’s die op mijn portfolio voorkomen, op de lijst van het UBS Index Fonds staan.

Dat laatste is natuurlijk niet zo vreemd. Mijn portfolio bevat een unieke verzameling BDC’s, die ik ook afzonderlijk heb opgenomen.

Door de top-32 te selecteren, worden de risico’s optimaal gespreid.

 

#4. Uitzonderlijk rendement

Het rendement dat u realiseert, is opgebouwd uit dividend en kapitaal. Dit aandeel kopen we echter niet voor kapitaalwinst. Daar is het ook niet geschikt voor.

Ik laat u eerst zien wat het rendement (dividend + kapitaal) is geweest over de afgelopen 36 maanden.

index

We spreken over ruim 114% rendement in 36 maanden. Dat is een prachtig resultaat. Laten we voor de toekomst uitgaan van 18% dividendrendement per jaar.

Dit aandeel is gevoeliger voor stemmingen op het financiële toneel. Dalingen werken harder door, maar stijgingen ook. Dit kan duiden op een verhoogd risico, maar wie dit aandeel voor langere tijd in de portfolio houdt, haalt een gemiddeld resultaat en de dividenduitkeringen blijven ondertussen onverstoord doorgaan.

Door marktomstandigheden zit het aandeel even in een dip en koopt u nu tegen een gunstige koers. Het dividendrendement is als volgt opgebouwd:
 

Dividend: $4,125  /  Actuele koers:  $22,41 = 18,4%

 
=>
 Let op: In de prospectus wordt vermeld dat het dividend wordt aangemerkt als kapitaal. Dit heeft tot gevolg dat er op het dividend GEEN bronbelasting ingehouden wordt. Een bijzonder voordeel voor u!

 

Maak kennis met mijn complete portfolio
Hoog Dividend aandelen

Het aandeel dat vandaag centraal staat, vormt een onderdeel van mijn complete portfolio met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen.

De portfolio is overzichtelijk ingedeeld. U vindt er categorieën als Hoog Dividend Fondsen, Business Development Companies, Onroerend Goed Trusts (REIT’s), Energie Aandelen (MLP’s) en een hele bijzondere en uitgebreide categorie Preferente Aandelen.

Het gaat om dividendrendementen van 7%, 8%, 10% en hoger. Ja, zelfs tot 18% zoals u vandaag heeft kunnen lezen. De dividenduitkeringen zijn veelal per maand of per kwartaal.

Maak vandaag nog een start met het fenomeen Inkomensgericht Beleggen en start gelijk met een hoge korting!

 

U betaalt nu slechts €12,50

Als u nu een abonnement neemt op The Dividend Factory krijgt u het eerste kwartaal voor slechts €12,50. Dat is gelijk 66% korting. U kunt voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en u krijgt gelijk inzage in de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland en België.

U krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio, waarin onder andere een uitgebreide sectie Nieuwe Banken.

U koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen bank of broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval op de lijst staan bij BINCK.     

U krijgt gelijk inzage in mijn portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel heel érg aantrekkelijk.
 

 200_3_mnd_12_50.jpg


Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice al voldoende om uw abonnement stop te zetten.

Maar let op: Als u uw abonnement verlengt en u zou daarna tussentijds willen stoppen, dan geef ik u als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven het niet gebruikte deel van uw abonnement terug.

Dat gaat heel makkelijk kan ik u verzekeren. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement! 
 

Abonneer HIER

 

Succes met beleggen!100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page 

PS:

GRATIS E-boek voor alle nieuwe inschrijvers!

 

TDF