Nieuwsbrief VeelDividend

Afgelopen dagen waren spannend, want we zien niet graag onze aandelen verbleken. Maar tegelijkertijd ontstaan er prachtkansen om nu goedkoop aandelen te kopen. Dat geldt zeker voor de aandelen met een hoog dividend. Terwijl de koersen de bodem zoeken, blijft het dividend constant. Dat betekent dat het dividendrendement als een komeet omhoog schiet.

Afgelopen dagen heb ik u gewezen op een uitzonderlijk aandeel. Dit Index Aandeel heeft de 20% dividendgrens gisteren bereikt.

De kans is aanwezig dat de koersen weer gaan stijgen, waarna u zich wellicht blijft afvragen, waarom u niet gekocht heeft. Ik stuur u vandaag mijn laatste bericht over deze unieke kans die zich maar zelden voordoet.

De afgelopen dagen zijn hectisch geweest. We kregen veel reacties van hongerige beleggers. Ik kan me dat voorstellen, want 20% dividend is wel wat u voor langere tijd gaat krijgen, zolang het dividend op dit niveau blijft. Dat is de kracht van The Dividend Factory. Onze aandelen wijken niet zomaar van hun ‘dividendkoers’ af.

U koopt tegen de actuele koers, dus bij een constant dividend zal de ratio (lees: rendement) voor een lange periode 20% zijn.

Koers 15 okt. :  $20,48
Dividend: $4,125
Dividendrendement: 20,14%

Ik zet voor u de voordelen nog eens op en rij:

=> Index Aandeel met grote risicospreiding!
 

=> In de index zit de top-32 aan Business Development
      Companies!
  

=> Uitzonderlijk hoog dividendrendement (18%)
 

=> Het dividend wordt elk kwartaal uitgekeerd!
 

=> Afkomstig van UBS, de Zwitserse megabank!
 

=> U betaalt GEEN bronbelasting!
 

=> 115% netto rendement over de afgelopen 36 maanden!
 

Wie morgen geen spijt wil hebben, kan nu extra voordeling (66% korting!) kennismaken met mijn complete portefeuille, bestaande uit meer dan 50 Hoog Dividend aandelen, waarvan van velen het dividendrendement als een komeet omhoog is geschoten.

Snel even wat voorbeelden:

Investeerder (BDC): 14,6%  (de uitkeringen zijn maandelijks!)
Onroerend Goed Trust (REIT): 15,9%
Allizns Hoog Dividend Fonds: 11,2%
Gas opslag: 13,7%
Preferent Dividend: 9,2%  (zonder bronbelasting)

Morgen zult u zeggen: “Had ik nou maar….” Om dat te voorkomen doe ik u een mooi aanbod om voordelig van deze unieke gelegenheid gebruik te maken:

 

66% kennismakingskorting

Het aandeel dat vandaag centraal staat, vormt een onderdeel van mijn complete portfolio met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen.

De portfolio is overzichtelijk ingedeeld. U vindt er categorieën als Hoog Dividend Fondsen, Business Development Companies, Onroerend Goed Trusts (REIT’s), Energie Aandelen (MLP’s) en een hele bijzondere en uitgebreide categorie Preferente Aandelen.

Het gaat om dividendrendementen van 7%, 8%, 10% en hoger. Ja, zelfs tot 18% zoals u vandaag heeft kunnen lezen. De dividenduitkeringen zijn veelal per maand of per kwartaal.

Maak vandaag nog een start met het fenomeen Inkomensgericht Beleggen en start gelijk met een hoge korting!

 

U betaalt nu slechts €12,50

Als u nu een abonnement neemt op The Dividend Factory krijgt u het eerste kwartaal voor slechts €12,50. Dat is gelijk 66% korting. U kunt voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en u krijgt gelijk inzage in de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland en België. Na 3 maanden bedraagt het abonnementstarief €37,50 per kwartaal.

U krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio, waarin onder andere een uitgebreide sectie Nieuwe Banken.

U koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen bank of broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval op de lijst staan bij BINCK.     

U krijgt gelijk inzage in mijn portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel heel érg aantrekkelijk.
 

 200_3_mnd_12_50.jpg


Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice al voldoende om uw abonnement stop te zetten.

Maar let op: Als u uw abonnement verlengt en u zou daarna tussentijds willen stoppen, dan geef ik u als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven het niet gebruikte deel van uw abonnement terug.

Dat gaat heel makkelijk kan ik u verzekeren. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement! 
 

Abonneer HIER

 

Succes met beleggen!100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page 

PS:

GRATIS E-boek voor alle nieuwe inschrijvers!

 

TDF