Nieuwsbrief VeelDividend

 
Belangrijk nieuws voor beleggers!!!

Waarom bronbelasting betalen als dat niet hoeft!

Meest gelezen artikel op BeleggersPlaats.com geeft aan waar beleggers momenteel behoefte aan hebben!
 
 

 
Afgelopen weken heb ik de nadruk gelegd op specifieke aandelen die de bijzondere eigenschap hebben dat u over het flinke portie dividend geen belasting betaalt.

Ik heb het dan over een besparing van minimaal 15%. Dat is de hoeveelheid bronbelasting die u kunt omzeilen. Nu klinkt omzeilen alsof u belasting gaat ontduiken. Nou, dat is zeker niet het geval. Ik leg het u uit hoe het werkt.

Om even terug te komen op het bewuste artikel op www.BeleggersPlaats.com

Ons nieuwe financiële platform is enthousiast ontvangen door onze lezers. Dit nieuwe medium mogen we u gratis aanbieden. Bijzondere nieuwsfeiten worden gecombineerd met inspirerende artikelen die uw beleggingshorizon kunnen verbreden.

Over welk artikel gaat het?

Vorige week publiceerden we aan artikel waarin ik dieper inga op het vermijden van bronbelasting. Het is gebleken dat veel beleggers nu ook het licht zijn gaan zien en zich langzaam bewust worden van dit bijzondere fenomeen.

 

“Waarom bronbelasting betalen als dat niet hoeft” is een trending topic!

                        

trending topic

Klik hier om het bewuste artikel te lezen

 

Ik ga u vertellen waarom deze aandelen in the spotlight staan. Op de eerste plaats ben ik er persoonlijk een sterk voorstander van om een mandje met deze aandelen aan mijn portfolio toe te voegen.

De reden hiervoor is simpel en voor de hand liggend.

Zoals veel beleggers, heb ook ik behoefte aan stabiliteit in mijn aandelen portfolio. Een manier hiervoor is het kopen van obligaties of andere vastrentende waarden. Met alle voors en tegens van obligaties, gaat mijn voorkeur sterk uit naar preferente aandelen.

Preferente aandelen vallen tussen gewone aandelen en obligaties in.

Ze zijn uitstekend in te passen in mijn Hoog Dividend portfolio. De rentevergoedingen kunnen bijzonder hoog zijn. Hiervoor is wel wat speurwerk nodig begrijpt u.

De sleutel van mijn verhaal haalt u uit de volgende passage:

Waarom u geen bronbelasting betaalt

Een preferent aandeel is een op inkomen gericht aandeel met een vast dividend, dat wordt uitgedrukt als een percentage van de nominale waarde. Hiermee lijken prefs, zoals deze aandelen ook wel worden genoemd, op obligaties. Alleen behoort het preferente aandeel tot het risico kapitaal. Dat zijn alvast wat kenmerken, maar de sleutel zit hem in het feit dat in Amerika het dividend wordt aangemerkt als rente, en daar wordt geen bronbelasting over betaald.

Mijn portfolio kent een speciale categorie waarin een veertiental cumulatief preferente aandelen zijn opgenomen.

Dit is een bijzondere selectie omdat het dividendrendement ongekend hoog is en de uitkeringen zijn per maand of per kwartaal.

Dit is het ultieme inkomensgericht beleggen.

De onderliggende waarde van deze aandelen is veel stabieler dan bij gewone aandelen het geval is. In het artikel vindt u hiervan een treffend voorbeeld.

De aandelen waar u kennis mee kunt maken, leveren een jaarlijks rendement uit rente op tussen de 6% en 9% en de uitkeringen zijn per maand of per kwartaal.

 

Ik noem dit het beste alternatief voor sparen

Lees in het volgende deel het belangrijkste dat u moet weten over cumulatief preferente aandelen en maak vandaag gebruik van de extreem lage prijs van €12,50 dat u betaalt voor een kennismakingsabonnement.

 

De bijzondere kenmerken van preferente aandelen op een rij

Een preferent aandeel is een op inkomen gericht aandeel met een vast dividend, dat wordt uitgedrukt als een percentage van de nominale waarde. Hiermee lijken prefs op obligaties. Alleen behoort het preferente aandeel tot het risico kapitaal. Er moet dus wel winst zijn gemaakt, omdat het preferent dividend uit de winst wordt betaald.

Dividend op gewone aandelen is niet gegarandeerd en kan per uitkering verschillen. Preferente aandelen hebben een vast dividend. De meeste hebben een rating van “BBB-“ of hoger en zijn hiermee behoorlijk safe.

De houders van deze aandelen hebben voorrang op de gewone aandeelhouders als er iets te verdelen valt.

Als een bedrijf bijvoorbeeld failliet gaat, worden de crediteuren als eerste betaald, dan de (senior) obligatiehouders en hierna de houders van preferente aandelen, gevolgd door de houders van gewone aandelen. Gewone aandeelhouders staan dus als laatste in de rij. Worden er geen obligaties uitgegeven, dan bent u als eerste aan de beurt in de reeks van beleggers.

 

Dividendgarantie!

Cumulatief preferente aandelen zijn gelijk aan preferente aandelen, maar mocht een bedrijf tijdelijk niet in staat zijn het dividend uit te keren, dan blijft het recht op uitbetaling van het achterstallige dividend bij deze aandelen bestaan. Mocht de onderneming weer voldoende winst maken, dan wordt later, met terugwerkende kracht, alsnog het achterstallige dividend uitgekeerd. Tot op de laatste cent en voordat de gewone aandeelhouders weer aan hun trekken komen.

  • Preferente aandelen zijn gevoelig voor renteschommelingen.
     
  • Preferente aandelen kunnen worden teruggeroepen op een bepaalde datum. Als dat het geval is, wordt de nominale waarde uitbetaald.
     
  • Preferente aandelen zijn minder volatiel. De kans om te profiteren van uitschieters naar boven is hiermee beperkt. Daartegenover is er minder schade bij sterk dalende koersen. Preferente aandelen koopt u voor een inkomen uit uw beleggingen. Preferente aandelen hebben een lager risico met behoud van een aantal aantrekkelijke voorwaarden.
      

Let op: De withholding tax die in Amerika wordt geheven als bronbelasting, wordt alleen over dividenduitkeringen (15%) geheven. De uitkeringen van preferente aandelen worden als rente-uitkeringen beschouwd, waarover in Amerika geen bronbelasting verschuldigd is.

 

Ik wijs u de weg naar een selectie Hoog Dividend preferente aandelen

Cumulatief preferente aandelen hebben vanaf de start van The Dividend Factory een plaats in mijn portfolio. En dat is niet voor niets.

Deze aandelen bieden extra bescherming en u koopt ze puur voor het inkomen dat u krijgt in de vorm van dividend. En dat is een flink dividend!

U mag ervan uitgaan dat deze selectie niet uit de lucht is komen vallen. Als specialist in Hoog Dividend aandelen heb ik deze aandelen al vanaf de start in 2008 opgenomen in mijn portfolio.

Gedurende de jaren is er een uitgekiende selectie ontstaan van Hoog Dividend Cumulatief Preferente Aandelen met een dividend dat oploopt tot meer dan 9%!

Inmiddels bestaat deze sectie uit 14 aandelen. Ik adviseer u deze aandelen te overwegen. Ik geef u een voorbeeld hoe een preferent aandeel zich gedraagt tegenover het hoofdaandeel van een onderneming.


Een voorbeeld

Campus Crest is opgericht in 2004 en ontwikkelt, bouwt en beheert onroerend goed voor de huisvesting van studenten in zogenaamde ‘student housing communities’. Het Hoofdaandeel (CCG) is de afgelopen 12 maanden in waarde gedaald. Uit de onderstaande grafiek blijkt hoe het preferente aandeel zich staande houdt.

 CCG

U ziet dat het preferente aandeel stabiel blijft. Dat is normaal voor het gros van de preferente aandelen. En dat geldt zeker voor mijn selectie preferente aandelen. Houd er rekening mee dat u deze aandelen koopt voor een Belastingvrij inkomen uit dividend en niet voor kapitaalwinst of speculatie.

Het dividend op CCG-PRA is momenteel 7,83%

Wie kiest voor een stabiel aandelenportfolio dat op inkomen gericht is, kiest voor preferente aandelen.

Aardig om te vermelden is, dat het hoofdaandeel gisteren met 15% is gestegen. Het aandeel CCG-PRA heeft een plaats in mijn portfolio en is koopwaardig.

Wilt u gelijk inzage in mijn complete portfolio, bestaande uit meer dan 50 Hoog Dividend aandelen, inclusief de selectie preferente aandelen, maak dan gebruik van de korting die ik u mag geven.

 

U betaalt nu slechts €12,50

Als u nu een abonnement neemt op The Dividend Factory krijgt u het eerste kwartaal voor slechts €12,50. Dat is gelijk 66% korting. U kunt voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en u krijgt gelijk inzage in de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland en België. Na 3 maanden bedraagt het abonnementstarief €37,50 per kwartaal.

U krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio, waarin onder andere een uitgebreide sectie Nieuwe Banken.

U koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen bank of broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval op de lijst staan bij BINCK.     

U krijgt gelijk inzage in mijn portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel heel érg aantrekkelijk.
 

 200_3_mnd_12_50.jpg


Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice al voldoende om uw abonnement stop te zetten.

Maar let op: Als u uw abonnement verlengt en u zou daarna tussentijds willen stoppen, dan geef ik u als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven het niet gebruikte deel van uw abonnement terug.

Dat gaat heel makkelijk kan ik u verzekeren. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement! 
 

Abonneer HIER

 

Nu GRATIS abonnement op BeleggersPlaats
 
Wilt u ook de dagelijkse nieuwsbrief van BeleggersPlaats.com ontvangen?
U hoeft enkel op de onderstaande button te klikken en u ontvangt
voortaan geheel kosteloos deze inspirerende nieuwsbrief

 Ja, stuur mij dagelijks Beleggersnieuws

Klik op bovenstaande button

 

Succes met beleggen!100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page 

PS:

GRATIS E-boek voor alle nieuwe inschrijvers!

 

TDF