Nieuwsbrief VeelDividend

  
Unieke beleggingsvorm nu razend populair:

20% dividend zonder bronbelasting!

Start het nieuwe jaar met een fors dollardividend
  

 
Op 13 januari is de grens weer bereikt! De grens van 20% dividendrendement. Om precies te zijn: 20,18%.

Geloof het of niet, maar dit zijn harde feiten.

U kunt het jaar niet beter starten dan met ruim 20% dividendrendement en u betaalt over dit bijzonder aandeel niet eens bronbelasting. 0% belasting dus!

U krijgt het vorstelijk dividend elk kwartaal uitgekeerd

Voor ik u alles ga vertellen over deze dividendparel, laat ik u zien wat het rendement is geweest over de afgelopen 36 maanden.

 

70,3% Rendement in 36 maanden

koersverloop 

Wie $10.000 had geïnvesteerd, zou nu al een kapitaal hebben opgebouwd van $17,030 in slechts 36 maanden. Dat is 70% pure winst.

Interesse in dit super hoog dividend aandeel? Leest u dan rustig verder.

 

Het fenomeen Index Aandelen

U maakt in deze editie kennis met een Index Aandeel, afkomstig van UBS. We kennen UBS als de grote Zwitserse bank, welke wereldwijd bekend is onder de naam ‘Union Bank of Switzerland’. UBS mag gerust een mammoetbank genoemd worden. En dan wel eentje die een vorstelijk dividend kan uitkeren op één van hun indexfondsen. U begrijpt dat dit aandeel leeft onder de echte dividendbeleggers. Iets voor de kenners.
 

Index Aandelen steeds populairder

De helft van de Amerikanen belegt inmiddels in indexfondsen. Bij ons zijn ze lang achtergehouden, omdat banken er nauwelijks iets op verdienden. Voor The Dividend Factory selecteer ik aandelen die u gelijk een fors dividend opleveren. Maar zo fors is echt wel een uitzondering. IndexAandelen hebben zo hun voordelen, maar echte dividendbetalers zijn het in de regel niet. Mocht ik er een treffen, dan komt die in ieder geval in aanmerking voor mijn watchlist. Dit UBS aandeel is door de selectie gekomen.
  

Dubbele leverage

Het fonds werkt met een dubbele leverage ten opzichte van de index. Maandelijks worden de resultaten gepeild, waarmee er dubbel geprofiteerd kan worden van het behaalde rendement echter, bij een verlies zal dat ook 2x doorwerken. Dit verhoogt wel het risico van een dergelijk indexaandeel. Met leverage wordt met geleend geld geprobeerd de inkomsten te maximeren. U begrijpt dat de winstkansen ook groter zijn.
  

Portfolio

BinckBankDe portfolio van het fonds bestaat uit 32 Business Development Companies. Wie zich verdiept in het fonds, zal erachter komen dat zowat alle Business Development Companies (BDC’s) uit mijn portfolio voorkomen op de lijst van het UBS Index Fonds. BDC’s zijn investeringsmaatschappijen die investeren in het Amerikaanse midden- en kleinbedrijf. De motor van de economie. En die motor draait momenteel op volle toeren. Het gaat in Amerika de goede kant op.
 

Dollardividend

Met de euro gaat het stukken minder goed. Dat geldt ook voor Europa zelf. Het wil maar niet vlotten met de probleemkinderen die Europa rijk is. Beleg nu in sterke dollars, krijg gelijk een vorstelijk dollardividend en u betaalt geen bronbelasting… Een mooie start van het nieuwe jaar. Toch?

  

Super Dividend!

Dit aandeel is gevoeliger voor stemmingen op het financiële toneel. Dalingen werken harder door, maar stijgingen ook. Dit kan duiden op een verhoogd risico, maar wie dit aandeel voor langere tijd in de portfolio houdt, haalt een gemiddeld resultaat en de dividenduitkeringen blijven ondertussen onverstoord doorgaan. (+70% in 36 maanden)

Door marktomstandigheden zit het aandeel even in een dip en koopt u nu tegen een gunstige koers. Het dividendrendement is als volgt opgebouwd:
 

Dividend: $4,125  /  Actuele koers:  $20,44 = 20,18%

Berekening op basis van de koers van 13 januari

-> Let op: In de prospectus wordt vermeld dat het dividend wordt aangemerkt als kapitaal. Dit heeft tot gevolg dat er op het dividend GEEN bronbelasting ingehouden wordt. Een bijzonder voordeel voor u!

En dan maakt u ook nog eens extra winst op de dollar!

  

Maak kennis met mijn complete portfolio
Hoog Dividend aandelen

Het aandeel dat vandaag centraal staat, vormt een onderdeel van mijn complete portfolio met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen.

De portfolio is overzichtelijk ingedeeld. U vindt er categorieën als Hoog Dividend Fondsen, Business Development Companies, Onroerend Goed Trusts (REIT’s), Energie Aandelen (MLP’s) en een hele bijzondere en uitgebreide categorie Preferente Aandelen.

Het gaat om dividendrendementen van 7%, 8%, 10% en hoger. Ja, zelfs tot boven de 20% zoals u vandaag heeft kunnen lezen. De dividenduitkeringen zijn veelal per maand of per kwartaal.

Het genoemde fonds staat op positie 1 van de BDC sectie.

Maak vandaag nog een start met het fenomeen Inkomensgericht Beleggen en start gelijk met een hoge korting!

 

U betaalt nu slechts €12,50

Als u nu een abonnement neemt op The Dividend Factory krijgt u het eerste kwartaal voor slechts €12,50. Dat is gelijk 66% korting. U kunt voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en u krijgt gelijk inzage in de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland en België. Na 3 maanden bedraagt het abonnementstarief €37,50 per kwartaal.

U krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio, waarin onder andere een uitgebreide sectie Nieuwe Banken.

U koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen bank of broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval op de lijst staan bij BINCK.     

U krijgt gelijk inzage in mijn portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel heel érg aantrekkelijk.
 

 200_3_mnd_12_50.jpg

 

Binck


Niet goed, geld terug

Ik mag u in het nieuwe jaar een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na 3 maanden automatisch verlengd voor de prijs van €37,50 per kwartaal. Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om uw abonnement te stoppen. Dat gaat heel gemakkelijk kan ik u verzekeren, want wij hanteren GEEN opzegtermijn. U kunt uw abonnement te allen tijde opzeggen. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden! Indien gewenst, betalen wij u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug. 

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!  

Abonneer HIER

 

Start 2015 met een berg voordelen

 
-> Start gelijk met 20% dividend!

-> U betaalt GEEN bronbelasting!

-> U krijgt elk kwartaal dividend. Dat is elk kwartaal 5%!

-> U krijgt tijdelijk €200 transactietegoed bij Binck!

-> Betaal slechts €12,50 voor een volledig proefabonnement!

-> Mijn E-Boek krijgt u GRATIS!

 

Succes met beleggen!100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page 

 

PS.:

GRATIS E-Boek voor alle nieuwe inschrijvers!

  E-book