Nieuwsbrief VeelDividend

 
Dividenden lopen al op tot boven de 19%

De actie 1 jaar GRATIS abonnement loopt vanavond af

Nog nooit was kennismaken met de enige Hoog Dividend nieuwsbrief van Nederland zo voordelig 
 

 
Amerikaans Hoog Dividend wordt nu door steeds meer beleggers ontdekt. Het is maar goed dat mijn specialisatie ligt bij het Hoog Dividend beleggen.

Het is niet zo’n enorme klus om zelf Amerikaanse websites af te struinen en lukraak dividendaandelen eraf te plukken. Liefst met een flink dividendrendement.


1 jaar GRATIS
Maar let wel dat het opbouwen van een Hoog Dividend portfolio als een puzzel in elkaar moet passen.

Gedurende de jaren heb ik een balans gevonden tussen de verschillende type Hoog Dividend aandelen. Ieder met hun eigen kenmerken en risicoprofiel.

Er is een strategie ontstaan die u als particuliere belegger ook kan toepassen. En dat gaat veel eenvoudiger dan u denkt en bovendien zijn de kosten hiervoor bijzonder laag.

Ik kan u vandaag een mooie aanbieding doen

Ik mag u één jaar GRATIS abonnement geven. Daarover zo meteen meer.

Hoe ziet die puzzel er dan uit? Welke strategie kan ik het beste toepassen? Hoe kan het dat u aandelen tot 19% dividendrendement in uw portfolio heeft? Dat is toch gevaarlijk…

Vandaag krijgt u antwoord op deze vragen. Dit weekend heb ik een speciale uitgave van mijn nieuwsbrief, met daarin veel informatie over het opbouwen van een gebalanceerd op inkomen gericht Hoog Dividend aandelenportfolio en met een hele mooie aanbieding voor wie zich dit weekend abonneert.
100_paul-van-den-heuvel-nw2.png  

Mis het niet!

Paul van den Heuvel

 


  

Hoog Dividend voor jarenlang een
extra inkomen

Wanneer u een dividendrendement krijgt van 8%, 10% en meer, dan kunt u uit uw beleggingen een prachtig maandelijks inkomen ontvangen.

De uitkeringen zijn veelal per kwartaal of maand. In de mix kunt u vrij eenvoudig maandelijks dividend ontvangen.

Mijn portfolio kent een grote risicospreiding!

U kunt onder andere gaan beleggen in sectoren die het toelaten om frequent een hoog dividend uit te keren.

Ondernemingen die een maandelijkse stroom aan inkomsten hebben zijn populair onder de op inkomen gerichte beleggers. Ik geef u twee voorbeelden uit de categorie Dividend Aandelen:

Dividend: Uitkering:
Verhuur vrachtschepen 10,81%    Kwartaal
Studentenvervoer 7,65% Maandelijks

 
Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Het verhuur of in lease geven van commercieel vastgoed, diepzeeboringen, schepen of passagiersbussen levert een regelmatige stroom aan inkomsten op, die weer vertaald worden naar regelmatige en verrassend hoge dividenduitkeringen.

U kent de gele schoolbussen wel in Amerika…

Een Amerikaanse onderneming koopt op grote schaal kleinere busmaatschappijen op en heeft al een omzet bereikt van jaarlijks een half miljard dollar. Het dividend is hoog en er wordt elke maand uitgekeerd. Een aanrader! 7,65% dus…  


  

De Nieuwe Banken groeien nu snel in aantal
en blijken ware Cash Machines!

Mijn aandelenportfolio is op Amerika gericht. Het land waarin de zelfredzaamheid van de Amerikanen volop mogelijkheden heeft geschapen voor het op inkomen gericht beleggen, op basis van een bovengemiddeld hoog dividend.

Ik heb vertrouwen in het herstel van de Amerikaanse economie, omdat in dit land er een ondernemerscultuur heerst. Amerikanen hebben pioniersgeest en tonen daadkracht.

Een voorbeeld daarvan zijn de Business Development Companies (BDC’s) ook wel genoemd ‘De Nieuwe Banken’. Dat zijn investeerders die via de Amerikaanse overheid goedkoop geld inkopen en het met een flinke opslag weer kunnen uitlenen of gaan investeren.


1 jaar GRATIS
Dat doen ze in gezonde bedrijven met toekomstperspectief.

Een belangrijke regel om te onthouden: De Amerikaanse overheid ziet het midden- en kleinbedrijf als de motor van de economie.

BDC’s moeten minimaal 90% van het resultaat in de vorm van dividend aan de aandeelhouder uitkeren. In ruil daarvoor betalen ze geen vennootschapsbelasting.

Die wordt verhaald op de Amerikaanse beleggers die hierover inkomstenbelasting betalen die veel hoger is dan de 15% bronbelasting die wij betalen.

De bronbelasting kunnen wij in Nederland weer verrekenen in Box 3. De Amerikanen betalen tientallen procenten belasting… Wij haast niets! En dan is 8% of 10% dividend dus bijna netto voor ons!

Zie hieronder hoe vorstelijk het dividend is en hoe vaak u dividend kunt gaan ontvangen.

Dividend: Uitkering:
BDC 1 19,89%  !!    Kwartaal
BDC 2 9,42% Maandelijks
BDC 3 9,85% Maandelijks
BDC 4 8,12% Kwartaal
BDC 5 12,16% Kwartaal
BDC 6 9,10% Kwartaal

 
In mijn nieuwe E-boek leest u alles over deze BDC’s. Ik noem ze in de titel ‘De Nieuwe Cash Cows’. U krijgt het vandaag GRATIS.


  

GRATIS E-boek voor wie zich vandaag aanmeldt!

E-boek


  

Preferente aandelen dekken de risico’s af

Preferente aandelen zijn erg in trek. Ze genereren een mooi inkomen en het dividend is sterk beveiligd. U krijgt altijd voorrang bij uitbetalen en bij cumulatief preferente aandelen is het bij wet verboden het dividend niet volledig uit te betalen…

Dat is beleggen met een ingebouwde dividendgarantie!

De waarde van deze aandelen blijft in de meeste gevallen in de buurt van de nominale waarde. Dat is goed voor het behoud van de waarde van uw belegging. Preferente aandelen koopt u niet voor kapitaalwinst, maar voor inkomen.

Dividend: Uitkering:
Studentenwoningen 7,71%    Kwartaal
Hypotheken 7,55% Kwartaal
Ouderenwoningen 6,28% Kwartaal
Scheepvaart 7,60% Kwartaal
Commercieel Vastgoed 7,63% Maandelijks

In de portfolio vindt u 15 preferente aandelen. 


  

Hoog Dividend Fondsen steeds populairder

Speciale aandacht wil ik vestigen op onze Hoog Dividend fondsen. Ik geef de voorkeur aan closed-end fondsen.

De risicospreiding is bij deze fondsen bijzonder groot, het dividendrendement is hoog, de uitkeringen zijn per kwartaal en de kosten voor het fondsbeheer worden betaald vóór er dividend wordt uitgekeerd. Deze kenmerken vormen de basis voor een krachtig fondsenportfolio.

Ja, en daar zitten ook fondsen van onze eigen ING bij. Eén ervan keert zelfs maandelijks uit. Het dividend: 10,5% Tegenwoordig heten ze Voya Fondsen.

U vindt maar liefst 12 Hoog Dividend fondsen in de portfolio.  

Deze fondsen beleggen onder andere in large caps zoals Apple, Microsoft, Google en McDonald’s

Het dividendrendement van onze fondsen:

Dividend: Uitkering:
Fonds 1 8,70%    Kwartaal
Fonds 2 10,81% Kwartaal
Fonds 3 11,28% Kwartaal
Fonds 4 6,97% Kwartaal
Fonds 5 11,13% Kwartaal
Fonds 6 9,61% Kwartaal
Fonds 7 9,14% Kwartaal
Fonds 8 10,55% Maandelijks !
Fonds 9 9,34% Kwartaal
Fonds 10 10,41% Kwartaal
Fonds 11 10,98% Kwartaal
Fonds 12 7,52% Maandelijks !

-> Let op: Maak vandaag nog kennis met deze fondsen en ontdek welke grote internationale fondsbeheerders erachter zitten. Een belangrijk argument: U koopt gewone aandelen van deze fondsen en u verplicht u niet tot deelname in een fonds. Hiermee bent u 100% flexibel in het bepalen op welk moment van de dag u deze aandelen koopt of verkoopt. Een regel om te onthouden! Het dividend dat u ziet, krijgt u ook. In tegenstelling tot de torenhoge woekercommissies bij onze binnenlandse fondsen die uw rendement opvreten gedurende de jaren en u hoge kosten in rekening brengen. Elk jaar opnieuw!

  

U krijgt dit weekend
een jaar GRATIS abonnement

Om een grote groep beleggers toegang te geven tot deze bijzondere Hoog Dividend Portefeuille, krijgt u alleen dit weekend het tweede jaar GRATIS van ons.

Als u zich nu abonneert, kunt u vandaag al aan de slag.

Let op: Deze actie loopt a.s. dinsdag 17 februari om 23:59 u af

U betaalt tijdelijk slechts €149 voor 24 maanden advies en een volledig abonnement op de enige echte Hoog Dividend nieuwsbrief van Nederland. Let op namaak en slechte kopieën.

Dat is omgerekend nog geen 7 euro per maand

U krijgt dus twee jaar voor de prijs van één. U maakt gelijk kennis met mijn complete portefeuille Hoog Dividend Aandelen.

U ontvangt mijn nieuwsbrief, tussentijdse updates van uw aandelen en ik presenteer u regelmatig nieuwe waarde-aandelen.

Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk een email van onze snelle email flash service.

U krijgt 24 uur per dag toegang tot de speciale secties op onze website, met daarin alle informatie die u nodig heeft bij het dividendbeleggen. De portfolio is gekoppeld aan de beurzen.
   

300_1_jaar_gratis.jpg
  

600_binck_wv.jpg


Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice al voldoende om uw abonnement stop te zetten. Wij betalen u dan het niet verbruikte bedrag terug.

Dat gaat heel makkelijk kan ik u verzekeren. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven

Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!

 

300_abonneer_hier.jpg

  

  Vier voordelen voor u

1. U krijgt één jaar GRATIS abonnement!
2. U krijgt de niet-goed-geld-terug garantie!
3. €200 transactietegoed bij Binck
4. Gratis E-Boek over de Nieuwe Cash Cows voor uw portefeuille

 

Succes met beleggen!Paul van den Heuvel

100_handtekening_paul.jpg
Paul van den Heuvel