Nieuwsbrief VeelDividend

  
Voor de hand liggende methode werkt écht!

Dit aandeel realiseerde
al 136% dividend!

Hoe $10.000 in zes en een half jaar $49.285 werd

  

  
Nee, sprookjes vertellen we niet. En verhalen over rijk worden met beleggen is ook klinkklare onzin. Althans, voor ons als gewone stervelingen dan.

Sinds de start van The Dividend Factory ben ik overgestapt op een speciale manier van beleggen die eigenlijk voor de hand ligt, maar vaak over het hoofd gezien wordt. 

Het leuke van mijn vak is dat ik mensen adviezen mag geven, vaak gebaseerd op eigen ervaring. In deze editie leest u hoe ik met de meest eenvoudige vorm van beleggen, in staat ben geweest om in relatief korte tijd dividendrendementen te realiseren van rond of zelfs boven de 100%.

Met mijn eerste aandeel haalde ik 136%. En nee, dat is zeker geen sprookje. 

Als eerste komt er een flinke dosis discipline kijken bij deze methode. Daarna schakelt u uw emoties uit en doet u in feite niets.

wijnIk heb de afgelopen jaren de metafoor van de fles wijn al heel wat keren gebruikt. U legt de aandelen waar ik het over heb weg als een mooie fles wijn, om vervolgens niet meer aan te komen, tot u ze later ontkurkt. Het verschil is wel dat u met deze aandelen elke maand of elk kwartaal de vruchten ervan plukt. Ik heb het over een speciale selectie Hoog Dividend aandelen, die onverstoord decennia lang een vorstelijk dividend uitkeren. Ik geef u een voorbeeld.

  

Een dividendrendement van 136%

In december 2008 kocht ik aandelen van de onderneming Stonemor. Een onderneming met een bijzonder verdienmodel. In dit artikel op BeleggersPlaats ga ik verder in op de onderneming. Voor vandaag gaat het om de methode.

Stonemor heeft vanaf dat moment $14,57 aan dividend opgeleverd. Ik kocht het aandeel voor $10,69. Een eenvoudige rekensom leert ons dat ik hiermee een dividendrendement realiseerde van 136%. Los van de flinke kapitaalwinst die ik maakte met het aandeel. De onderneming Ferrellgas kocht ik voor $13,03 en haalde tot op heden $12,50 aan dividend op. Dat is 95,9% dividendrendement. Beide flessen wijn liggen nog in kelder hoor.

Wie met mij een bedrag van bijvoorbeeld $10.000 investeerde in Stonemor, heeft zijn kapitaal zien aangroeien tot $49.285. In dit geval wanneer u het dividend herinvesteerde. Wie het dividend elk kwartaal als inkomen had opgenomen, zou een bedrag van $39.966 hebben bereikt.

STON

    

Nog steeds interessant!

Het aandeel stijgt nog steeds stug door. Dit jaar alleen al is de stijging 9,2%. De rode lijn is van de Dow Jones. De grafiek hieronder loopt vanaf 1 januari. Ook het dividend wordt elk kwartaal consequent verhoogd. Een prachtaandeel!

STON

   

Elke maand aandelen kopen

De methode waar ik het over heb is oersimpel, maar je moet er wel even bij stilstaan om het licht te zien.

Ik koop al jaren elke maand dividendaandelen. Ik koop tijdens beren- en stierenmarkten, bij regen en zonneschijn. Discipline mensen! Ik verkoop zelden.

Rijk worden is niet het doel, wel een maandelijks inkomen, en ondertussen een mooie kapitaalgroei van mijn aandelenportefeuille. Voordat je het weet, groeit je portefeuille als kool en het dividend stapelt zich maar op.

Stonemor is slechts een voorbeeld. Ik kocht het aandeel in de goedkope tijd, maar het maakt wel duidelijk dat 136% dividend geen sprookje is. Zoekt u het zelf maar eens op.

Vergeet het speculatieve beleggen en ga voor zekerheid. Dividend is een groter vangnet dan velen beseffen. En het gaat wel erg hard met de Hoog Dividend aandelen uit mijn portefeuille. Als u 8%, 10% of meer krijgt, in combinatie met een oplopend dividend… Ja, dan gaat de turbo er flink op hoor.

Wie zich inschrijft, maakt vandaag nog kennis met mijn complete portfolio met meer dan 50 (!) dividendkanonnen die per maand of per kwartaal dividend uitkeren. U gaat onmiddellijk profiteren van het hoge dividendrendement.
  

Betaal GEEN bronbelasting!

Ons topaandeel, een indexaandeel, doet maar liefst 18,9% en het dividend is vrij van bronbelasting (bij BINCK).
  

50% dividendverhoging!

Maak kennis met meerdere aandelen van een topinvesteerder, waarvan ik al vele jaren de aandelen in mijn portfolio heb. Alle aandelen van deze onderneming keren maandelijks dividend uit. Het topaandeel doet 9,9% dividendrendement en het dividend is sinds 2011 met 50% verhoogd.
  

Dividendbescherming

De cumulatief preferente aandelen van deze onderneming betalen ook maandelijks uit en het dividend is vrij van bronbelasting. Hier loopt het dividendrendement op tot 7,5%. Netto dus. Met cumulatief preferente aandelen geniet u ook nog eens extra dividendbescherming.
  

Ons Allianz Hoog Dividend fonds realiseert een dividendrendement van meer dan 11%.

Onroerend goed trusts die ziekenhuizen en zorgcentra voor ouderen in de portefeuille hebben, zijn de laatste jaren als een komeet omhoog geschoten.

De Amerikaanse zorgsector is booming business op het moment

Hieronder de dividendhistorie van een bekende onroerend goed trust (REIT) die investeert in woonvoorzieningen en medische centra voor ouderen, verspreid over de VS. De onroerend goed portfolio bestaat onder andere uit ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, appartementen en aanleunwoningen.

Het dividend blijft maar oplopen. Wie nu koopt, zal straks een mega dividendrendement (> 10%!) realiseren met dit aandeel. 

De trend spreekt voor zich:

dividend

  

U betaalt nu slechts €12,50 waarmee u recht heeft op al onze services!

Als u nu een abonnement neemt op The Dividend Factory, krijgt u het eerste kwartaal voor slechts €12,50. Dat is gelijk 66% korting. U kunt voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en u krijgt gelijk inzage in de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland en België. Na 3 maanden bedraagt het abonnementstarief €37,50 per kwartaal.

U krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio, waarin onder andere een uitgebreide sectie Nieuwe Banken.

U koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen bank of broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval op de lijst staan bij BINCK
  

Krijg €200 transactietegoed! Binck organiseert de Transactietegoed Actie, waarbij u in de periode van 18 december 2014 tot en met 31 maart 2015, €200,- transactietegoed ontvangt als u een nieuwe rekening bij Binck opent en activeert. Klik hier

  
U krijgt gelijk inzage in mijn portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel heel érg aantrekkelijk.
 

 200_3_mnd_12_50.jpg


Niet goed, geld terug

Ik mag u in het nieuwe jaar een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na 3 maanden automatisch verlengd voor de prijs van €37,50 per kwartaal. Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om uw abonnement te stoppen. Dat gaat heel gemakkelijk kan ik u verzekeren, want wij hanteren GEEN opzegtermijn. U kunt uw abonnement te allen tijde opzeggen. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden! Indien gewenst, betalen wij u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug. 

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!  
  

Abonneer HIER

 

Succes met beleggen!100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page 

 

PS.:

 Krijgt u de GRATIS BeleggersPlaats nieuwsbrief al?

Lees hier het meest gelezen artikel op BeleggersPlaats.com en abonneer u
op de GRATIS nieuwsbrief voor uw dagelijkse dosis aan interessant
beleggingsnieuws en volop aandelentips. We gaan inmiddels naar de
20.000 leden. Hoort u daar morgen ook bij?

BeleggersPlaats