Nieuwsbrief VeelDividend

  
Super Hoog Dollar Dividend nu erg in trek

Van deze korting kunt u uw eerste aandelen kopen

The Dividend Factory al jarenlang dé specialist in Hoog Dividend beleggen heeft weer een leuke actie
  

 
Dit jaar bestaan we zeven jaar. Ons abonneebestand groeit en daaruit blijkt maar weer eens hoe populair het Hoog Dividend beleggen is.

Het dividendbeleggen kunnen we indelen in verschillende categorieën. Wie kiest voor 8% dividend en hoger, zit bij The Dividend Factory goed. Ons team van specialisten is gegroeid en ook onze uitgeverij timmert flink aan de weg.

Waarom zou je als enthousiaste club mensen de beleggers niet mogen trakteren op een leuke incentive? Beleggen doen we uit winstoogmerk (en inkomen!), maar het moet ook leuk zijn.

Ik geef u vandaag graag een mooie korting, zodat u daarmee uw eerste aandelen kunt bekostigen.

U leest in deze mailing hoe dat werkt. Bovendien wijs ik u op mijn nieuwste aanwinst; een Hoog Dividend fonds met een dividendrendement van maar liefst 9,65%. De dividenduitkeringen krijgt u vier keer per jaar.

Onlangs publiceerde ik nog een artikel over een sector die na een moeilijke periode weer volop in bloei staat.

Maak in deze nieuwsbrief kennis met een gloednieuw fonds en krijg gelijk een hele leuke korting.

Veel leesplezier

Paul van den Heuvel

 


   

Hoog Dividend met technologie aandelen

De technologiesector is een interessante, maar soms ook een moeilijke markt. De Nasdaq laat over de afgelopen 10 jaar de grootste stijging zien. De volgende grafiek vergelijkt de ontwikkelingen van de Nasdaq met die van de Dow Jones en de AEX.

600_nb2.jpg

De bovenste lijn is die van de Nasdaq. De verschillen zijn behoorlijk. De technologie index Nasdaq stijgt met 145% het hardst in tien jaar tijd. De Dow stijgt met 77% en de AEX moet het met 23% doen.


Internet

U kunt zich vast nog wel herinneren hoe populair de technologiesector was in de jaren negentig. Banken waren dat ook in die tijd. Een unieke samenloop van ontwikkelingen zorgde voor een enorme boost in de sector. De PC raakte steeds meer ingeburgerd. In elk huishouden stond er op den duur wel één. Computers draaien op software, dus nam de vraag naar computerprogramma’s toe.

internetEr was nog een verschijnsel dat de technologiesector naar ongekende hoogten dreef: Het Internet dat snel doorbrak. Ooit een speeltje voor studenten, groeide uit tot een onmisbaar medium binnen onze samenleving. De waardering van bedrijven die in de sector actief waren, nam ongekende hoogten aan. Analisten keken niet meer naar de koers/winst verhouding, maar naar de koers/omzet verhouding. Toen bleek dat de millennium overgang niet echt een probleem werd, begon de Nasdaq te dalen. En ja hoor, je kon er op wachten; In 2000 klapte de markt.


Herstel zorgt voor mooie winsten

Onze samenleving kan niet meer zonder computers, communicatiemiddelen en het Internet. Je kon daarom wachten op een herstel van de markt. Met name de transitie van grote computers naar laptops, gevolgd door de nog kleinere netbooks en tablets, zorgde voor een boost. Softwarebedrijven profiteerden ervan mee.

Om maar niet te spreken over de explosieve groei van mobiele telefoons. De computer en de telefoon smolten samen. Sociale netwerken werden steeds meer gemeengoed. Begonnen met Messenger en MSN, gevolgd door Hyves, Facebook en Twitter.


Hoog Dividend

Het is niet vreemd dat de Nasdaq hard is gegroeid. Met name in de afgelopen twee jaar. Er zijn veel technologische ontwikkelingen, vooral op het gebied van ICT.

De economie van de VS is begonnen aan een herstel en de technologiesector profiteert hier flink van mee.

Iedere belegger zou enkele posities in deze sector moeten hebben.

Dat kan uitstekend met een Hoog Dividend fonds via Ameriprise Financial. U krijgt 9,65% dividend en het dividend ontvangt u elke drie maanden. De portfolio is rijk gevuld met technologie-aandelen, waaronder uiteraard ook die van Apple. Dit fonds wordt deze week aan mijn abonnees gepresenteerd.

 

U betaalt nu slechts €12,50 voor
al onze services!

Als u nu een abonnement neemt op The Dividend Factory voor slechts €12,50, dan krijgt u gelijk €25,- korting en kunt u voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en u krijgt gelijk inzage in de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland en België. Na deze 3 introductiemaanden betaalt u €37,50 per kwartaal.

U krijgt tevens ALLE nieuwsbrieven in deze periode!

U bespaart gelijk 25 euro en daar kunt u uw eerste aandelen van kopen.

Maar u krijgt nog meer…

Wie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het E-boek ‘De nieuwe Cash Cows’ zonder extra kosten toegestuurd.

U koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen bank of broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval op de lijst staan bij BINCK

Vul uw portefeuille vandaag nog aan met de nieuwe Cash Cows.

U krijgt gelijk inzage in mijn portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen.

Nu wordt kennismaken met The Dividend Factory wel heel érg aantrekkelijk.
 

 200_3_mnd_12_50.jpg


Niet goed, geld terug

Ik mag u nu een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na 3 maanden automatisch verlengd voor de prijs van €37,50 per kwartaal.

Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om uw abonnement te stoppen. Dat gaat heel gemakkelijk kan ik u verzekeren, want wij hanteren GEEN opzegtermijn. U kunt uw abonnement te allen tijde opzeggen.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement! 

Het gratis e-boek mag u gewoon houden!

 

Abonneer HIER

 

Succes met beleggen!100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page 

  

GRATIS E-Boek voor wie zich vandaag aanmeldt!

E-boek