Nieuwsbrief VeelDividend

  
The Dividend Factory voor een extra hoog inkomen

uit dividend

Actie een jaar lang GRATIS abonnement loopt vanavond af!

Beleggers stappen steeds vaker over op Hoog Dividend aandelen waarmee u gelijk 8% en meer krijgt

De Amerikaanse regering helpt een handje mee…
  

 
Het is alweer bijna zeven jaar geleden dat ik gestart ben met The Dividend Factory. Mijn naam is Paul van den Heuvel en ik verwelkom u graag als nieuwe abonnee van dé Hoog Dividend nieuwsbrief van Nederland en België.

In de afgelopen jaren is gebleken dat er een groeiende behoefte is ontstaan aan een inkomen uit de beleggingsportefeuille. Deze vorm van beleggen is ontstaan in Amerika, daar waar beleggen voorziet in een behoefte aan een extra inkomen.

U weet, Amerikanen zijn zelfredzaam en zien een constante stroom aan dividenden als een aanvulling op hun pensioen, of als vangnet bij werkloosheid of ziekte. Het kan ook een prima middel zijn om de studie van de kinderen te financieren.

Een inkomen uit dividend is ook een appeltje voor de dorst om gewoon een wat luxer leven te leiden.

Wie bijvoorbeeld zijn huis of onderneming heeft verkocht, of een erfenis heeft gekregen, kan nu eenvoudig een inkomen halen uit zijn belegde kapitaal.

U kunt tegen elk door u gewenst bedrag Hoog Dividend aandelen kopen. Ik wijs u graag de weg. Hieronder enkele voorbeeldbedragen en wat u maandelijks zou kunnen ontvangen tegen 8%. Onze aandelen lopen wel tot 18%, maar ik neem gemakshalve even een gemiddeld dividendrendement.

overzicht

De aandelen staan genoteerd in Amerika en u belegt in dollars. Dat is momenteel extra gunstig, maar we beleggen voor de lange termijn. De dollar is een dynamische munt. Ik kom later terug op de risicospreiding.

 

Met Hoog Dividend krijgt u per direct 
een mooi inkomen

Laat ik beginnen met het belangrijkste: Aandelen die een dividendrendement opleveren van 8%, 10%, 12% en meer vormen de basis om gelijk een prachtig inkomen uit uw aandelen te halen.

Inkomensgericht beleggen is momenteel razend populair!

Waarschijnlijk staat u al langer op het punt om eens kennis te maken met deze toch bijzondere vorm van beleggen. Ik help u daar graag bij.
 

Een abonnement voor €6,20 per maand…

 
Ik mag u tijdelijk een hele mooie aanbieding doen om een heel jaar lang gratis gebruik te maken van mijn adviezen. U betaalt omgerekend iets meer dan 6 euro per maand. U leest zo meteen meer over deze actie.

Voor de kosten hoeft u het dus niet te laten. We spreken wel over vermogensbeheer in eigen hand.

U krijgt onmiddellijk inzage in mijn complete portefeuille met Hoog Dividend aandelen, u krijgt twee keer (!) per maand een nieuwsbrief met alle informatie om uw portefeuille te onderhouden.

U krijgt maandelijks nieuwe aanbevelingen en handige tips en alle informatie die nodig is bij het Hoog Dividend beleggen.
  

De portfolio is gekoppeld aan de beurzen en u kunt zelfs uw persoonlijke portfolio op onze website bijhouden. Een unieke service die geen enkele financiële nieuwsbrief biedt. Een teken aan de wand…

 

Steeds meer ondernemingen gaan over op een Hoog Dividend politiek

Een ondernemer hoeft geen Sinterklaas te zijn om maandelijks een flink portie dividend te verdelen onder de beleggers.

Nee, maar ondernemers hebben wel oog voor beleggers die juist aandelen kopen die voorzien in een behoefte aan een extra inkomen.

In Amerika zijn er zelfs stimuleringsprogramma’s opgezet door de regering om bedrijven met grote regelmaat een bovengemiddeld dividend te laten uitkeren.

Die bedrijven betalen dan geen vennootschapsbelasting…

De regering verhaalt de belasting op de Amerikaanse beleggers, die inkomstenbelasting betalen op het dividend. Maar…

Wij Europeanen betalen enkel de 15% bronbelasting die we in Nederland vervolgens kunnen verrekenen in Box 3.

Dus betalen wij minder belasting dan de Amerikanen op deze aandelen.

Maar ik ga nog een stap verder. Bijna een kwart van mijn portfolio bestaat uit aandelen waarover u geen bronbelasting verschuldigd bent. Ja, u leest het goed.

U BETAALT GEEN BRONBELASTING!

Ik geef u enkele voorbeelden uit mijn portfolio.

Enkele voorbeelden

Bovenstaande tabel is slechts een greep uit de meer dan 50 Hoog Dividend aandelen. We hebben het dus over echt Hoog Dividend en zoals u ziet, loopt dat tot wel 18%.

Mijn portfolio bestaat uit de categorieën:

Hoog Dividend aandelen

BDC’s (investeerders met hulp van de overheid!)

REIT’s (onroerend goed trusts)

Hoog Dividend Fondsen (type closed-end)

MLP’S (energiemaatschappijen)

Preferente Aandelen (met dividendgarantie en GEEN bronbelasting)

Het betreft een veelzijdige Hoog Dividend portfolio die na jarenlange ervaring en research is uitgegroeid tot dé Hoog Dividend portefeuille van Nederland en België.
  

Nieuw zijn onze Hoog Dividend Index aandelen. Een groeiend segment waar u nog veel van gaat horen. Ik selecteerde de parels onder de dividend index aandelen.

 

Het risico is zoveel mogelijk gespreid

De risicospreiding is bijzonder groot. Het gaat zelfs zo ver, dat onze Hoog Dividend fondsen een spreiding kennen van soms honderden (!) onderliggende investeringen per fonds. En zo heb ik 13 fondsen waaruit u kunt kiezen.

U kunt kiezen uit diverse sectoren en type aandelen. U vindt een mix aan fondsen, preferente aandelen met extra dividendbescherming, onroerend goed trusts en investeringsmaatschappijen die goedkoop geld inkopen bij de Amerikaanse regering.

Het is te veel om op te noemen. Wij zijn trots om dagelijks nieuwe abonnees te mogen begroeten. U kunt daarbij horen en om die reden wil ik u een mooie aanbieding doen.


Wie zich vandaag aanmeldt, krijgt één jaar GRATIS abonnement.

Ik wil u, nu het moment gunstig is om te starten met Hoog Dividend beleggen, de mogelijkheid bieden om nu een voordelig abonnement af te kunnen sluiten

Wij heten u graag van harte welkom en geven daarom een gratis jaarabonnement weg.

Maak kennis met de complete Hoog Dividend portfolio.

Wie zich nu inschrijft, krijgt twee jaar lang een abonnement, terwijl u maar voor één jaar betaalt.

Dat is 24 maanden voor €149. Dat is omgerekend iets meer dan 6 euro per maand.

Deze kans laat u toch niet lopen! U krijgt zomaar 149 euro korting!
  

1 jaar GRATIS
  
  

Maak nu alleen dit weekend gebruik van dit aanbod voor een jaar lang GRATIS abonnement. Let op: Deze actie loopt maandagavond 15 juni om 23:59 uur af.


Niet goed, geld terug!

Bevalt het u om een of andere reden niet, dan krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnementskosten gewoon terug. Daar mag u me aan houden. Dat is een service die niet veel uitgeverijen verlenen. En binnen 7 dagen krijgt u zelfs het volledige bedrag terug.

“Volg de duizenden beleggers die overgestapt zijn naar het Hoog Dividend beleggen!”

Ga anders denken…

Ga anders beleggen…

Ga inkomensgericht beleggen…


Stoppen met beleggen is niet slim. Laat uw geld op een andere manier renderen. Dat is mijn advies aan u!

 

Succes met beleggen!100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page 

  

GRATIS E-Boek voor wie zich
vandaag aanmeldt!

E-boek

   

300_1-jaar-gratis.gif