Nieuwsbrief VeelDividend

Veel belangstelling voor aandelen met dividendgarantie

Aandelencombinatie leidt tot 16% dividend!

In deze editie een bijzondere GRATIS aandelentip en u
   
betaalt slechts €12,50 voor een abonnement  
  

 
Het tumult rondom Griekenland houdt nog wel even aan. Beleggers kunnen behoorlijk onzeker worden als de financiële markten in rep en roer zijn. Dat is niets nieuws. Denk aan de onrust rond de rente-aankondigingen. Dan gaat het plots hard naar beneden.

Zo ook afgelopen week. Drie of vier procent eraf was geen uitzondering. In deze editie wijs ik u op een bijzondere combinatie die u als belegger beschermt tegen uitwassen op de beurzen.

U slaapt dan een stuk geruster kan ik u zeggen.

Onheilpredikers spinnen weer garen bij de Griekse tragedie. We moeten natuurlijk wel realistisch blijven en anticiperen op mogelijke scenario’s, maar een commercieel slaatje slaan uit deze situatie is niet mijn stijl.

Gelijk speculeren op de goudprijs is volledig uit de lucht gegrepen. Het is maar een voorbeeld. Ik houd het liever bij een advies dat niet afhankelijk is van een crisis. Ik zeg er wel bij dat mijn advies in deze nieuwsbrief u wel helpt om uw portefeuille in crisistijden te beschermen.

Om die reden wijs ik u deze week op een ‘gouden combinatie’ van twee type aandelen.
  

’s Werelds meest bekende belegger
heeft weer gelijk

Het is momenteel geen prettig gezicht als u de koersbewegingen van uw aandelen bekijkt.

Schakel in ieder geval uw emoties uit en doe niets overhaast. Dat ligt voor de hand, maar niets menselijks is ons vreemd.

Het tweede dat ik u mee wil geven (ligt ook voor de hand) is het aanhouden van voldoende cash. Denk en handel dan als Warren Buffett en koop als anderen bang worden. Op een bepaald moment slaat u toe en koopt u goedkoop nieuwe aandelen.
  

Stop met speculatief beleggen!

Waarschijnlijk was u al gestopt met speculatief beleggen. Zo niet, doe dat dan meteen of houd een kleine portefeuille aan voor de sport. Beleg ook in ondernemingen die u kent, die producten maken die we dagelijks gebruiken en die bij voorkeur regelmatig een flink portie dividend uitkeren. U snapt waar ik naartoe wil bij het lezen van de vorige zin: Dividend liegt niet beste belegger! Onthoud die regel goed.
  

8% per jaar

De zogenaamde Dividend Aristocraten waar ik hiervoor op doelde, laten u niet snel in de steek maar u plukt later pas de vruchten van deze beleggingen. Prima natuurlijk, maar er zijn steeds meer beleggers die gelijk de vruchten willen plukken van hun kapitaal. Die beleggen inkomensgericht.

Juist nu de paniek toch al wat aan het toeslaan is, is het altijd beter een mandje met aandelen te hebben waar de storm aan voorbij trekt en dat u maandelijks een mooi inkomen kan opleveren. Ook bij regen en wind.

Ik wijs u op preferente aandelen. Deze aandelen leveren in de regel bij verkoop de nominale waarde op en gedurende de jaren dat u ze bezit, keren ze maandelijks of per kwartaal het dividend uit, dat bovendien vrij van bronbelasting is.

Het dividend bij deze aandelen wordt in Amerika gezien als rente. Mijn preferente portefeuille levert gemiddeld zo’n 8% rendement per jaar op en de uitkeringen zijn gedurende het jaar belastingvrij! U geniet zelfs dividendbescherming omdat de aandelen cumulatief preferent zijn.
  

Waardebehoud

Terwijl wereldwijd de aandelen gemiddeld zo’n 4% in een paar dagen tijd moesten inleveren, trekken mijn preferente aandelen zich nauwelijks iets aan van het overtrekkende noodweer. Globaal leveren ze nog geen half procent in de afgelopen dagen. Wanneer we de trend over een langere periode volgen, dan komen deze aandelen nauwelijks van hun plaats. In bijvoorbeeld vijf jaar tijd heeft u 60 dividenduitkeringen genoten, tegen 8% netto per jaar. En u krijgt de inleg zowat terug. Ze zijn wel wat rentegevoeliger.

In het volgende deel behandel ik zo’n aandeel.

  

Dividendaandelen met beschermfactor 10!

Veel abonnees van The Dividend Factory hebben aandelen van David Gladstone in de portefeuille.

Deze investeerder heeft de goede gewoonte om altijd maandelijks dividend uit te keren. Dat doet hij ook bij de preferente aandelen die gelinkt zijn aan de diverse bedrijfsonderdelen van zijn investeringsmaatschappij.E-boek

David is een fenomeen op het gebied van private equity.

Duizenden beleggers hebben gedurende de afgelopen jaren de weg gevonden naar zijn investeringsportfolio’s. Hij behoort tot de generatie ‘nieuwe banken’. Wie zich vandaag inschrijft, ontvangt een interessant E-boek over de nieuwe banken gratis. Een aanrader!

Naast de hoofdaandelen kiezen velen voor de gouden combinatie van hoog dividend aandelen en cumulatief preferente aandelen. Eén van deze aandelen staat vandaag model voor de standvastige koers. Niet voor niets wijs ik u op dit moment op dit fenomeen. Het is dé bescherming tegen stormen op de beurzen.
  

Gegarandeerd 25 dollar

Preferente aandelen worden in de regel uitgegeven tegen een koers van 25 dollar. Dat bedrag zijn ze u verplicht uit te keren als de aandelen afgelost worden. Elk preferent aandeel heeft een datum waarop ze afgelost kunnen worden. Veel ondernemingen achter deze aandelen lossen ze pas veel later af.

Zo kunt u jarenlang genieten van het hoge dividend dat u maandelijks ontvangt.

U ligt niet wakker van de koers van het aandeel. Die schommelt in de regel rond de 25 dollar. Onderstaande grafiek is van één van de Gladstone aandelen. De rode lijn is van het hoofdaandeel, de blauwe van het preferente aandeel. We meten over een periode van twee jaar.

GAINP

 

Rotsvast dividend

De koers (blauwe lijn) verloopt niet veel en het dividend is rotsvast. David is net zoals alle andere uitgevers van cumulatief preferente aandelen bij wet (!) verplicht het volledige dividend maandelijks aan u uit te keren. Ik wees u er al eerder op: Dividend wordt bij deze aandelen aangemerkt als rente, waarover u geen bronbelasting verschuldigd bent. We praten over een jaarlijks rendement tussen 7% en 8%. De aandelen Gladstone maken deel uit van mijn preferente portfolio, dat bestaat uit vijftien (!) cumulatief preferente aandelen, allen in de categorie ‘Hoog Dividend’.


Uniek koopmoment

De beschermfactor is hoog bij preferente aandelen. Juist in tijden dat de beurzen flinke correcties gaan doormaken, kunt u zich het beste indekken door preferente aandelen te kopen. Geen spannende aandelen, maar onophoudelijk maandelijks  of per kwartaal een uitkering van het dividend vind ik spannend genoeg hoor!

Ik wil u erop wijzen dat op het moment de koersen nog verder dalen, u ze kunt kopen voor onder de 25 dollar. Dan krijgt u op het einde van de rit nog een mooie bonus, bestaande uit kapitaalwinst. Maar het is niet ongebruikelijk ze iets duurder te kopen.

Als u bijvoorbeeld gedurende vijf jaar, 40% rendement maakt (5 x 8%) met alleen het dividend, dan is het geen ramp een paar procent te moeten inleveren als ze afgelost worden. Sommige van mijn aankooplimieten liggen dan ook wat hoger dan 25 dollar. Maar nogmaals, er kunnen nu mooie koopmomenten ontstaan waarbij u onder de 25 dollar kunt kopen!


Insider Buying

U koopt aandelen Gladstone zelfs met een korting. De dividenden zijn indrukwekkend. David heeft zoveel vertrouwen in de toekomst, dat hij onlangs voor $1,25 miljoen eigen aandelen kocht.

Zoekt u bescherming van uw portefeuille?

Kijk dan eens naar David Gladstone. Ik bezocht hem enkele jaren geleden en de man heeft veel indruk op me gemaakt. Een integere man die zijn belofte gaat nakomen: jaar na jaar, maandelijks dividend uitkeren.

Mijn abonnees gaan nog jarenlang plezier hebben van een vorstelijk maandelijks inkomen afkomstig van Gladstone!

U binnenkort ook?

Wie zich vandaag inschrijft, maakt gelijk kennis met de gouden combinaties in mijn Hoog Dividend portfolio. Het zijn er maar liefst zeven, afkomstig van aandelen uit diverse sectoren voor een optimale spreiding.
  

Eén van de gouden combinaties levert 16% dividend over het hoofdaandeel en 10% op het cumulatief preferente aandeel.

 
Ontdek snel de gouden combinaties en maak gelijk voordeling kennis met The Dividend Factory.

 

U betaalt nu slechts €12,50!

Als u nu een kwartaalabonnement voor slechts €12,50 afsluit, dan krijgt u gelijk 66% korting.

U kunt voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en u krijgt gelijk inzage in de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland en België.

Voor deze lage kennismakingsprijs krijgt u dezelfde services als wie gelijk voor een jaar betaalt. En dat voor maar €12,50…

U krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio, waarin onder andere een uitgebreide sectie Nieuwe Banken.

 

200_3_mnd_12_50.jpg

 

U krijgt gelijk inzage in mijn portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen.

U koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval op de lijst staan bij BINCK.     

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel heel erg aantrekkelijk.

Binck


Niet goed, geld terug

Ik mag u nu een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na 3 maanden automatisch verlengd voor de prijs van €37,50 per kwartaal.

Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om uw abonnement te stoppen. Dat gaat heel gemakkelijk kan ik u verzekeren, want wij hanteren GEEN opzegtermijn. U kunt uw abonnement te allen tijde opzeggen.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement! 

Het gratis e-boek mag u gewoon houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven.

Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!

 

Abonneer HIER

 

Vier voordelen voor u

1. U betaalt slechts €12,50 voor een volledig kwartaalabonnement, met recht op alle services, nieuwsbrieven en de complete portfolio!
  
2. U krijgt de niet-goed-geld-terug garantie!
  
3. €200 transactietegoed bij Binck (als u daar een nieuwe rekening opent)
  
4. Gratis E-Boek over de Nieuwe Cash Cows voor uw portefeuille

 

Ik wens u van harte welkom bij dé Hoog Dividend specialist van Nederland en België. Pas op voor namaak!
  

Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

PS:

In het volgende artikel leest u meer over David Gladstone. KLIK HIER 

In de financiële wereld is David geen onbekende. KILK HIER voor een interessant artikel

 

  

GRATIS E-Boek voor wie zich vandaag aanmeldt!

E-boek

   

200_3_mnd_12_50.jpg