Nieuwsbrief VeelDividend

  
Unieke actie in de historie van The Dividend Factory

Alleen vandaag verdubbel ik alle abonnementen!

en maak gelijk kennis met een ongekend dividend
van 18% zonder hierover bronbelasting te betalen
 
  

 
De markten zijn behoorlijk van streek door de Griekse kwestie. Griekenland hangt boven de afgrond en de vraag is of de Grieken gered gaan worden.

Wat de uitkomst ook zal zijn, de financiële markten lijken zich er minder van aan te trekken dan aanvankelijk gedacht. Dat betekent dat een herstel van de beurzen op handen is.

Ondertussen weten we dat goud het niet gaat doen de komende periode, maar we weten ook dat we met beleggen in dollars wel goed zitten.

In deze editie leest u hoe u voordeel op voordeel kunt stapelen. U krijgt een dubbel dividend, u krijgt nog eens extra winst op dollardividend waarover u GEEN BRONBELASTING betaalt en als klap op de vuurpijl verdubbel ik vandaag ook nog eens uw abonnementsperiode

Zoveel voordelen heb ik u nog nooit kunnen bieden!

Ga er eens rustig voor zitten, want in deze editie leg ik u haarfijn uit, hoe u door nu dit aandeel te kopen nog een extra voordeel kunt halen.

Vandaag staat alles in het teken van verdubbeling. Dit is de eerste keer in mijn hoedanigheid als analist en auteur van The Dividend Factory dat één enkel aandeel zoveel voordelen en kansen biedt. Een ware buitenkans die ik u niet wil onthouden.

Dit aandeel kan uw kijk op beleggen voorgoed veranderen. Daar is uitleg voor nodig.

Veel leesplezier!

Paul van den Heuvel


Start morgen met 18% dividend
zonder bronbelasting

U maakt in deze editie kennis met een Index Aandeel en dan wel eentje die een vorstelijk dividend uitkeert. Inmiddels een geroemd aandeel onder de kenners.

Index Aandelen zijn erg populair, maar eentje met een dergelijk Hoog Dividend valt ver onder de radar van de meeste beleggers. Inmiddels hebben veel van mijn abonnees dit aandeel in de portefeuille.

De helft van de Amerikanen belegt inmiddels in indexfondsen. Bij ons zijn ze lang achtergehouden omdat banken er nauwelijks iets op verdienden. Voor The Dividend Factory selecteer ik aandelen die u gelijk een fors dividend opleveren. Maar zo fors is echt wel een uitzondering.

Index Aandelen hebben zo hun voordelen, maar echte dividendbetalers zijn het in de regel niet. Mocht ik er een treffen, dan komt die in ieder geval in aanmerking voor mijn watchlist. Dit aandeel siert inmiddels mijn Hoog Dividend portefeuille en krijgt een plaats tussen de andere Hoog Dividend index aandelen.
  

Portfolio

De portfolio van het fonds bestaat uit 32 Business Development Companies. Dit zijn investeringsmaatschappijen die investeren in het Amerikaanse midden- en kleinbedrijf. De motor van de economie. Om die reden verstrekt Obama graag goedkope leningen aan deze groep gedreven investeerders. In Nederland heeft de regering weinig of geen oog voor het midden- en kleinbedrijf. Amerikanen lopen wat dat betreft ver op ons vooruit en ze hebben een echte ondernemersgeest.
  

Dollardividend

Met de euro gaat het minder goed. Dat geldt ook voor Europa zelf. Zeker momenteel! Het wil maar niet vlotten met de probleemkinderen die Europa rijk is. Griekenland voorop. Beleg nu in sterke dollars, krijg gelijk een vorstelijk dollardividend en u betaalt geen bronbelasting. Vermijd de euro!

 

Verdubbel uw kans op rendement

Het fonds werkt met een dubbele leverage ten opzichte van de index die wordt gevolgd. Maandelijks worden de resultaten gepeild, waarmee er dubbel geprofiteerd kan worden van het behaalde rendement. Echter, bij een verlies zal dat ook 2x doorwerken. Dit verhoogt wel het risico van een dergelijk indexaandeel. Met leverage wordt met geleend geld geprobeerd de inkomsten te maximeren. U begrijpt dat de winstkansen dan ook groter zijn.

Juist nu de beurzen in mineur zijn, is de kans op een opleving behoorlijk groot, en dan gaat het voor dit aandeel dus twee keer zo hard omhoog.

Daarom adviseer ik u dit aandeel vandaag nog te kopen.

Het herstel kan snel gaan.

Super Dividend!

Dit aandeel is gevoeliger voor stemmingen op het financiële toneel. Dalingen werken harder door, maar stijgingen ook. Dit kan duiden op een verhoogd risico, maar wie dit aandeel voor langere tijd in de portfolio houdt, haalt een gemiddeld resultaat en de dividenduitkeringen blijven ondertussen onverstoord doorgaan.

Door marktomstandigheden zit het aandeel even in een dip en koopt u nu tegen een gunstige koers. Het dividendrendement is als volgt opgebouwd:
  

Dividend: $3,80  /  Actuele koers:  $20,22 = 18,8%

Berekening op basis van de koers van 7 juli

 
- > Let op:
In de prospectus wordt vermeld dat het dividend wordt aangemerkt als kapitaal. Dit heeft tot gevolg dat er op het dividend GEEN bronbelasting ingehouden wordt. Een bijzonder voordeel voor u! Ik adviseer u dit wel te controleren of uw broker niet onterecht toch bronbelasting inhoudt.

Het dividend krijgt u elke drie maanden uitgekeerd.

Het dividend is behoorlijk stabiel, zoals uit de volgende grafiek valt af te lezen Een extra reden dit aandeel te overwegen. 

dividend


De voordelen op een rij

Dit aandeel biedt u flink wat voordelen. Ik zet ze even voor u op een rij:

  1. Index Aandelen zijn razend populair en zorgen voor rust in de portefeuille
  2. BDC’s profiteren van goedkope leningen waardoor ze extra winst maken
  3. Dollardividend nu extra gunstig
  4. Leverage vergroot de winstkansen
  5. Gunstig koopmoment
  6. Extreem hoog dividend waarover u GEEN BRONBELASTING betaalt

Vandaag verdubbel ik ook uw abonnement! Lees er zo moeteen alles over.

 

Maak kennis met mijn complete portfolio
Hoog Dividend aandelen

Het aandeel dat vandaag centraal staat, vormt een onderdeel van mijn complete portfolio met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen.

De portfolio is overzichtelijk ingedeeld. U vindt er categorieën als Hoog Dividend Fondsen, Business Development Companies, Onroerend Goed Trusts (REIT’s), Energie Aandelen (MLP’s) en een hele bijzondere en uitgebreide categorie Preferente Aandelen.

Het gaat om dividendrendementen van 7%, 8%, 10% en hoger. Ja, zelfs tot boven de 18%, zoals u vandaag heeft kunnen lezen. De dividenduitkeringen zijn veelal per maand of per kwartaal.

Het genoemde fonds staat op positie 1 van de BDC sectie.

Maak vandaag nog een start met het fenomeen Inkomensgericht Beleggen en start gelijk met een hoge korting!

 

Ik verdubbel vandaag alle abonnementen!

Als u nu een abonnement afsluit voor slechts €37,50, dan verdubbel ik uw abonnementsperiode van drie maanden naar zes maanden. Zo kunt u tot in januari 2016 gebruik maken al onze services met complete begeleiding van uw Hoog Dividend portefeuille.

Maar ik ga nog een stap verder….

Wie voor 1 jaar een abonnement afsluit, krijgt er een jaar gratis bij! Dus twee jaar voor de prijs van één.

Wie voor 2 jaar een abonnement afsluit, krijgt er twee jaar bij! Dus voor vier jaar abonnement betaalt u maar twee jaar.
  

Wij verdubbelen uw abonnement

  

U krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio, waarin onder anderen een uitgebreide sectie Nieuwe Banken.

U koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval op de lijst staan bij BINCK.

U krijgt gelijk inzage in mijn portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen.

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel heel erg aantrekkelijk.

Binck


Niet goed, geld terug

Ik mag u nu een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na 6 maanden automatisch verlengd voor de prijs van €37,50 per kwartaal.

Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om uw abonnement te stoppen. Dat gaat heel gemakkelijk kan ik u verzekeren, want wij hanteren GEEN opzegtermijn. U kunt uw abonnement te allen tijde opzeggen.

Het gratis e-boek mag u gewoon houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven.

Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!

 

Abonneer HIER

 

Start gelijk met een berg voordelen

  
- > Start direct met ruim 18% dividend!

- > U betaalt GEEN bronbelasting!

- > U krijgt elk kwartaal dividend. Dat is elk kwartaal 4,5%!

- > U krijgt tijdelijk €200 transactietegoed bij Binck!

- > Ik verdubbel uw abonnement!

- > Mijn E-Boek krijgt u GRATIS!

 
U kunt vandaag al aan de slag met de opbouw van uw eigen Hoog Dividend inkomensportefeuille, startende met 18,8% dividend.

 
En… pas op voor namaak!  

Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

PS:  

GRATIS E-Boek voor alle nieuwe inschrijvers!

E-boek

   

3 maanden GRATIS