Nieuwsbrief VeelDividend

  
Voorkom grote verliezen in uw portefeuille.
Mijn beste advies:

Veel belangstelling voor rotsvaste aandelen met dividend bescherming

Het beste advies dat ik beleggers kan geven om hun portefeuille te beschermen. Vele Nederlandse en
Belgische beleggers gingen u voor.

  

 
Zeg eens eerlijk: Is uw portefeuille nog steeds speculatief?

Wat hebben we weer een paar angstige dagen achter de rug. Op dit soort momenten koester ik mijn mandje met ‘stormankers’ … en die betalen ook altijd onverstoord dividend door.

In deze special wijs ik u op mijn selectie cumulatief preferente aandelen. Een must have voor slimme en op inkomen gerichten beleggers. U bent toch ook een slimme belegger?

Deze aandelen trekken zich haast niets aan van alle turbulentie. Een uniek fenomeen waar nog te weinig beleggers oog voor hebben.

Dat kan vanaf vandaag veranderen!

Vandaag staat DividendGarantie centraal, terwijl u ook met deze veilige variant tot 9% jaarlijks rendement haalt. En ja, ook in deze categorie ontvangt u maandelijks of per kwartaal het dividend.

Let op: U betaalt GEEN BRONBELASTING!

En dat terwijl de koers in de meeste gevallen rotsvast rond de nominale waarde van 25 dollar blijft hangen. EEN UNIEK FENOMEEN!

Kortom, alle reden deze speciale editie eens te lezen en bovendien mag ik u een mooi kennismakingsaanbod doen, waarmee u voor slechts €12,50 recht hebt op al mijn services.
  

Veel leesplezier!

Paul van den Heuvel


  

Cumulatief Preferente Aandelen

Een preferent aandeel is een op inkomen gericht aandeel met een vast dividend, dat wordt uitgedrukt als een percentage van de nominale waarde. Hiermee lijken prefs, zoals deze aandelen ook wel worden genoemd, op obligaties.

Dividend op gewone aandelen is niet gegarandeerd en kan per uitkering verschillen. Preferente aandelen hebben een vast dividend. De meesten hebben een rating van “BBB-“ of hoger en zijn hiermee behoorlijk safe.

U krijgt voorrang op gewone aandeelhouders!

Als je preferente aandelen bezit, ben je net als bij gewone aandelen mede eigenaar van een bedrijf. De houders van deze aandelen hebben voorrang op de gewone aandeelhouders als er iets te verdelen valt.

Gewone aandeelhouders staan als laatste in de rij!


Cumulatief Preferent verplicht de onderneming bij wet om het volledige dividend uit te keren

Cumulatief preferente aandelen zijn gelijk aan preferente aandelen, maar mocht een bedrijf tijdelijk niet in staat zijn het dividend uit te keren, dan blijft het recht op uitbetaling van het achterstallige dividend bij deze aandelen bestaan.

De onderneming is bij wet verplicht het dividend dan later, met terugwerkende kracht, uit te keren.

 

DividendGarantie bestaat!

Het feit dat uitgevers van cumulatief preferente aandelen bij wet verplicht zijn het volledige dividend uit te keren, is een bijzonder fenomeen.

Ik zie dat als een vorm van garantie. Dat recht vervalt enkel als een bedrijf failliet gaat, maar ook banken kunnen geen garantie meer geven. Sinds het uitbreken van de crisis zijn de tijden sterk veranderd.

Banken kunnen zelfs uw tegoeden opeisen. Dat is al gebeurd en dat dit nog eens zou kunnen gebeuren, is niet ondenkbaar.

Preferente aandelen hebben een nominale waarde, die u, als het aandeel afgelost wordt, weer terug ontvangt. Ook dat zijn ze verplicht!

Ervaring leert, dat deze aandelen doorgaans rond de nominale waarde verhandeld worden.

Preferente aandelen zijn minder volatiel. De kans om te profiteren van uitschieters naar boven is hiermee beperkt. Daartegenover is er minder schade bij sterk dalende koersen.

Preferente aandelen koopt u voor een inkomen uit uw beleggingen. Preferente aandelen hebben een lager risico met behoud van een aantal aantrekkelijke voorwaarden.

Let op: De withholding tax die in Amerika wordt geheven als bronbelasting, wordt alleen over dividenduitkeringen (15%) geheven. De uitkeringen van preferente aandelen worden als rente-uitkeringen beschouwd, waarover in Amerika geen bronbelasting verschuldigd is.

Ik vergelijk het bewust met sparen, omdat de wettelijke verplichting van uitkeren een bepaalde zekere factor vormt en u de nominale waarde krijgt uitgekeerd als een aandeel afgelost wordt.

Deze sectie kent een grote risicospreiding. Er wordt in uiteenlopende sectoren geïnvesteerd. Met name het onroerend goed van zorginstellingen is momenteel sterk in opmars. Een veelbelovende sector!

Maak vandaag nog kennis met mijn complete portfolio met daarin een selectie cumulatief preferente aandelen.

  

U betaalt nu slechts €12,50 
waarmee u recht heeft op al onze services!

Als u nu een kwartaalabonnement voor slechts €12,50 afsluit, dan krijgt u gelijk 66% korting.

U kunt voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en u krijgt gelijk inzage in de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland en België.

Voor deze lage kennismakingsprijs krijgt u dezelfde services als wie gelijk voor een jaar betaalt. En dat voor maar €12,50…

U krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio, waarin onder andere een uitgebreide sectie Nieuwe Banken. 

U koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval op de lijst staan bij BINCK.  

U krijgt gelijk inzage in mijn portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen.    

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel heel erg aantrekkelijk.

  
200_3_mnd_12_50.jpg 


Niet goed, geld terug

Ik mag u nu een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na 3 maanden automatisch verlengd voor de prijs van €37,50 per kwartaal.

Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om uw abonnement te stoppen. Dat gaat heel gemakkelijk kan ik u verzekeren, want wij hanteren GEEN opzegtermijn. U kunt uw abonnement te allen tijde opzeggen.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!

 

Abonneer HIER

   

Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 

PS:

TIP: 20%-plus Dividend zonder bronbelasting!

Voor The Dividend Factory selecteer ik aandelen die u gelijk een fors dividend opleveren. Binnen de portfolio ken ik een aantal risicocategorieën. Wie zichzelf eens wil trakteren op een vorstelijk dividend, zou een indexaandeel kunnen overwegen dat met wat meer risico wel gelijk meer dan 20% dividend oplevert. Voor de echte liefhebbers dus. Het fonds werkt met een dubbele leverage ten opzichte van de index. Maandelijks worden de resultaten gepeild, waarmee er dubbel geprofiteerd kan worden van het behaalde rendement, echter bij een verlies zal dat ook 2x doorwerken. Dit verhoogt het risico van een dergelijk indexaandeel. Dat moet u zich wel realiseren. Met leverage wordt met geleend geld geprobeerd de inkomsten te maximeren.

Er wordt per kwartaal uitgekeerd. Op jaarbasis gaat het om een bedrag van $3,80, wat neerkomt op 22% dividendrendement.

U vindt het indexfonds op positie 1 van de BDC sectie. Het fonds is afkomstig van de grote Zwitserse bank UBS, welke wereldwijd bekend is onder de naam ‘Union Bank of Switzerland’. UBS mag gerust een mammoetbank genoemd worden. En dan wel eentje die een vorstelijk dividend kan uitkeren op één van hun indexfondsen.

 

200_3_mnd_12_50.jpg