Nieuwsbrief VeelDividend

  
Dollar Dividend nu extra in trek!

Amerikaans Hoog Dividend nu 20% en vrij van bronbelasting!

       

  

 
We hebben weer turbulente dagen achter de rug. Telkens zijn beleggers bang voor een nieuwe beurskrach. Er is geen gegronde reden om aan te nemen dat die er komt.

Beleggers zijn onzeker geworden door de situatie in China. Deze is lang zo erg niet als wordt aangenomen. Ook Noud Wellink, oud-president van De Nederlandse Bank, zegt dat het niet zo’n vaart loopt in China. Voor hem is alle onrust overdreven. Ook Warren Buffett is positief over China.

Dat er te veel emotie in de markt zit, blijkt wel uit de sterke oplevingen die de beurs weer kent.

De aandelenkoersen zullen zich weer herstellen, maar ondertussen zijn er nog genoeg koopjes die voor u extra interessant zijn.

Eén daarvan is een interessant indexaandeel, afkomstig van UBS, de Zwitserse megabank. Waarom juist dit aandeel?

Afgelopen week is de grens weer bereikt! De grens van 20% dividendrendement.

Geloof het of niet, maar dit zijn harde feiten. Het aandeel heeft nog een bijzondere eigenschap:

U betaalt over dit super dividendaandeel niet eens bronbelasting. 0% belasting dus!

U krijgt het vorstelijk dividend elk kwartaal uitgekeerd.

Voor ik u alles ga vertellen over deze dividendparel, laat ik u zien hoe het aandeel over de afgelopen vier weken beter presteerde dan het gemiddelde op basis van de Dow Jones. In deze periode zit dus de flinke terugval van de beurzen verwerkt.

 

Index aandeel verslaat de Dow Jones in de afgelopen vier weken

Koersontwikkeling

Ik ga u precies uitleggen waar de kansen en risico’s liggen bij dit Hoog Dividend Index Aandeel. Maar wanneer een dergelijk aandeel, met 20% dividend, zich zo staande weet te houden, dan begrijpt u dat ik deze editie helemaal aan dit aandeel wijd.

Het aandeel keerde vanaf 2011 al $15,85 aan dividend uit.

Gerekend met de huidige koers is dat een rendement van 86%, alleen al met het dividend!

Als u nu koopt, heeft u wellicht straks ook een dergelijk rendement gehaald.

Laten we eerst kijken naar het fenomeen indexbeleggen. Vervolgens leg ik u precies uit, hoe we aan die 20% komen, terwijl we niet spreken over een exotisch en speculatief duister indexaandeel. We hebben het wel over de megabank UBS.

Leest u rustig verder. Dergelijke aandelen komt u niet snel tegen.

  

Het fenomeen Index Aandelen

U maakt in deze editie kennis met een Index Aandeel, afkomstig van UBS. We kennen UBS als de grote Zwitserse bank, welke wereldwijd bekend is onder de naam ‘Union Bank of Switzerland’. UBS mag gerust een mammoetbank genoemd worden. En dan wel eentje die een vorstelijk dividend kan uitkeren op één van hun indexfondsen. U begrijpt dat dit aandeel leeft onder de echte hoog dividend beleggers. De echte kenners.


Index Aandelen steeds populairder
Binck

De helft van de Amerikanen (!) belegt inmiddels in indexfondsen. Bij ons zijn ze lang achtergehouden omdat banken er nauwelijks iets op verdienden. Voor The Dividend Factory  selecteer ik aandelen die u gelijk een fors dividend opleveren. Maar zo fors is echt wel een uitzondering. Index Aandelen hebben zo hun voordelen, maar echte dividendbetalers zijn het in de regel niet. Mocht ik er een treffen, dan komt die in ieder geval in aanmerking voor mijn watchlist. Dit UBS aandeel is door de strenge selectie gekomen.
  

Dubbele leverage

Het fonds werkt met een dubbele leverage ten opzichte van de index. Maandelijks worden de resultaten gepeild, waarmee er dubbel geprofiteerd kan worden van het behaalde rendement echter, bij een verlies zal dat ook 2x doorwerken. Dit verhoogt wel het risico van een dergelijk indexaandeel. Met leverage wordt met geleend geld geprobeerd de inkomsten te maximeren. U begrijpt dat de winstkansen ook groter zijn.
  

Portfolio

De portfolio van het fonds bestaat uit 32 Business Development Companies. Wie zich verdiept in het fonds, zal erachter komen dat zowat alle Business Development Companies (BDC’s) uit mijn portfolio voorkomen op de lijst van het UBS Index Fonds. BDC’s zijn investeringsmaatschappijen die investeren in het Amerikaanse midden- en kleinbedrijf. De motor van de economie en die motor draait momenteel op volle toeren. Het gaat in Amerika de goede kant op.
   

Dollardividend

Met de euro gaat het minder goed. Dat geldt ook voor Europa zelf. Het wil maar niet vlotten met de probleemkinderen die Europa rijk is. Beleg nu in sterke dollars, krijg gelijk een vorstelijk dollardividend en u betaalt geen bronbelasting.

  

Super Dividend!

Dit aandeel is gevoelig voor stemmingen op het financiële toneel. Dalingen werken harder door, maar stijgingen ook. Dit kan duiden op een verhoogd risico, maar wie dit aandeel voor langere tijd in de portfolio houdt, haalt een gemiddeld resultaat en de dividenduitkeringen blijven ondertussen onverstoord doorgaan.

Door marktomstandigheden koopt u nu tegen een extra gunstige koers. Het dividendrendement is als volgt opgebouwd:
  

Dividend: $3,693  /  Actuele koers:  $18,45 = 20,02%

Berekening op basis van de koers van 8 september

  
->
 Let op: In de prospectus wordt vermeld dat het dividend wordt aangemerkt als kapitaal. Dit heeft tot gevolg dat er op het dividend GEEN bronbelasting ingehouden wordt. Een bijzonder voordeel voor u!

En dan maakt u ook nog eens extra winst op de dollar!

 

Maak kennis met mijn complete portfolio
Hoog Dividend aandelen

Het aandeel dat vandaag centraal staat, vormt een onderdeel van mijn complete portfolio met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen.

De portfolio is overzichtelijk ingedeeld. U vindt er categorieën als Hoog Dividend Fondsen, Business Development Companies, Onroerend Goed Trusts (REIT’s), Energie Aandelen (MLP’s) en een hele bijzondere en uitgebreide categorie Preferente Aandelen.

Het gaat om dividendrendementen van 7%, 8%, 10% en hoger. Ja, zelfs tot boven de 18%, zoals u vandaag heeft kunnen lezen. De dividenduitkeringen zijn veelal per maand of per kwartaal.

Het genoemde fonds staat op positie 1 van de BDC sectie.

Maak vandaag nog een start met het fenomeen Hoog Dividend Beleggen en start gelijk met een hoge korting!
  


 

 U krijgt dit weekend een jaar GRATIS abonnement

Om een grote groep beleggers toegang te geven tot deze bijzondere Hoog Dividend Portefeuille, krijgt u alleen dit weekend het tweede jaar GRATIS van ons.

Als u zich nu abonneert, kunt u vandaag al aan de slag.

U betaalt tijdelijk slechts €149 voor 24 maanden advies en een volledig abonnement op de enige echte Hoog Dividend nieuwsbrief van Nederland. Let op namaak en slechte kopieën.

Dat is omgerekend nog geen 7 euro per maand

U krijgt dus twee jaar voor de prijs van één. U maakt gelijk kennis met mijn complete portefeuille Hoog Dividend Aandelen.

U ontvangt maandelijks mijn nieuwsbrief, tussentijdse updates van uw aandelen en ik presenteer u regelmatig nieuwe waarde-aandelen.

Zo bent u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen van uw eigen dividend portefeuille.

Bij belangrijke nieuwsfeiten en koop- of verkoopadviezen krijgt u onmiddellijk een email van onze snelle email flash service.

U krijgt 24 uur per dag toegang tot de speciale secties op onze website, met daarin alle informatie die u nodig heeft bij het Hoog Dividend beleggen. De portfolio is live gekoppeld aan de beurzen.

  

1 jaar GRATIS

 

Binck

 

 

Niet goed, geld terug

Ik mag u nu een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice voldoende om uw abonnement stop te zetten. Indien gewenst, krijgt u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u tussentijds zou willen stoppen.

Dat gaat heel makkelijk kan ik u verzekeren. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven.

Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!

 

Abonneer HIER   

 

Drie flinke voordelen voor u

 

1. U krijgt één jaar GRATIS abonnement!
2. U krijgt de niet-goed-geld-terug garantie!
3. €200 transactietegoed bij Binck

 

 Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 

PS:

Binnenkort bestaat The Dividend Factory 7 jaar!

Als enige en echte specialist van het Hoog Dividend beleggen heeft The Dividend Factory vele duizenden volgers in Nederland en België. Beleggen met het oog op een extra inkomen uit het dividend is inmiddels razend populair. De ontwikkelingen staan niet stil en we werken volop aan nieuwe strategieën. Wie zich vandaag abonneert, kan maar liefst twee jaar gebruik maken van onze adviezen. Centraal staat de unieke Hoog Dividend portefeuille die onderverdeeld is in verschillende categorieën. Kijk ook eens naar de Dividend Opportunities. Onze nieuwste rubriek. Speciaal voor de moedige Hoog Dividend beleggers.

  

Maak vandaag nog gebruik van deze speciale aanbieding

  

  1 jaar GRATIS