Nieuwsbrief VeelDividend

Profiteer nu dubbel van de lage koersen!

Amerikaanse zorgsector klaar voor forse groei!

 
De beslissing van de FED om de rente (nog) niet te verhogen heeft op de beurzen niet het gewenste effect. Blijdschap heeft plaatsgemaakt voor onzekerheid.

Beleggers lijken hun eigen weg te volgen en laten zich zo het lijkt niet meer leiden door de beslissingen van de centrale banken, overheden en andere grote partijen die direct invloed uitoefenen op de ontwikkelingen van de economie.

Door het rente-instrument in te zetten, kunnen ze de inflatie beteugelen maar ook de waarde van de dollar kunnen ze beïnvloeden. Een te dure dollar is een nachtmerrie voor de Amerikaanse export.

Hoe we het ook wenden of keren, de ontwikkelingen op de beurzen zeggen in de meeste gevallen niets over de kwaliteit van de ondernemingen erachter.

Ze deinen mee op de golven, of er moet sprake zijn van een ingrijpende gebeurtenis, zoals Volkswagen nu meemaakt.

Als een bedrijf niet goed presteert, is dat niet iets van de ene dag op de andere.

Dus beste belegger, wanneer we sterke ondernemingen opnemen die actief zijn in een groeiende sector en die een superdividend betalen waarover u ook nog eens geen bronbelasting betaalt, dan mogen we spreken van een buitenkans. En de koersen staan laag.

Ja, dan is het tijd deze aandelen vandaag nog te kopen. Het dividendrendement van deze aandelen loopt op tot tegen de 10%.

U kunt nu voordelig aandelen kopen van onroerend goed trusts die actief zijn in de zorgsector.

Deze REIT’s hebben een aantal voordelen die met name gelden voor Europese beleggers. De bronbelasting die wij betalen op deze aandelen, is veel lager dan de inkomstenbelasting die de Amerikanen hierover moeten betalen.

En… op een aantal van deze aandelen betaalt u geen bronbelasting!

Wie slim is maakt gebruik van het huidige sentiment op de beurzen. Wanneer het tij keert, bent u spekkoper. U zit voor jaren goed met dividendrendementen van 7%, 8%, 9% en meer.

Deze editie van de Hoog Dividend nieuwsbrief is er één om niet te missen.

Veel leesplezier.

Paul van den Heuvel


   

Dankzij het zorgplan van Obama zal de zorgsector de komende decennia
fors groeien

Het is altijd verstandig te investeren in sectoren die direct te maken hebben met onze eerste levensbehoeften of die producten maken die we dagelijks gebruiken.

De oliesector heeft te lijden onder de lage olieprijs. De prijs van olie kent politieke invloeden en de overproductie werkt nadelig op de prijs.

De zorgsector in Amerika kan vooruitkijken op jaren van forse groei. Er stromen enorme bedragen richting de sector.

Het totale zorgplan is begroot op 940 miljard dollar voor de komende tien jaar. Veel analisten adviseren al enige tijd serieus te overwegen te gaan beleggen in deze sector of de investeringen juist op te voeren. De uitgaven in de zorgsector zullen naar verwachting verdubbelen. De volgende grafiek maakt dit inzichtelijk.
  

HealthCare

Naast toeleveranciers van goederen en diensten is er steeds meer medisch personeel nodig, maar ook het onroerend goed in de sector zal flink uitgebreid worden.

Er komen steeds meer ziekenhuizen, klinieken en zorgcentra voor ouderen. De organisaties hierachter kiezen er vaak voor om niet de financiële verplichtingen aan te gaan de gebouwen zelf aan te schaffen.

HealthcareREIT’s, dus onroerend goed trusts, nemen de aankoop van het onroerend goed over en de instellingen huren of leasen de gebouwen van deze trusts.

Instellingen die het onroerend goed reeds in bezit hebben, verkopen meer en meer de gebouwen en de grond, om zodoende over voldoende cash te beschikken voor uitbreiding van het dienstenpakket.

U begrijpt dat REIT’s gouden tijden doormaken en dat zal voorlopig niet stoppen.

In mijn betoog voor deze interessante sector zult u verbaasd staan van de vele voordelen voor u als belegger.

Ik zet ze voor u op een rij.
 

1. Obamacare stimuleert de hele zorgsector

Op 21 maart 2010 vond een historische verandering plaats in de Amerikaanse gezondheidszorg. Een verzekering voor basiszorg werd verplicht en verzekeraars mogen mensen geen verzekering meer weigeren vanwege bestaande ziekte of risicofactoren. In ons land is de gezondheidszorg een recht. Iets wat voor ons een normaal gegeven is. Gezondheidszorg veranderde in 2010 in Amerika van een voorrecht in een recht.

In 2014 was 95% van de Amerikanen inmiddels verzekerd. De beste zorg van de wereld is in Amerika te vinden. De kwaliteit van de zorg is bijzonder goed. Dat maakt het nog geen goed zorgstelsel. Je moet het wel kunnen betalen. Gezondheidszorg is big business!

Vergrijzing werkt versterkend

De sector krijgt een extra impuls door de toenemende vergrijzing. Steeds meer ouderen zullen gebruik gaan maken van aangepaste huisvesting en men zal hiervan langer gebruik gaan maken. We ontkomen niet aan het spreekwoord ‘Ouderdom komt met gebreken’.

Het gebruik van medische diensten zal om meerdere redenen de komende decennia alleen maar groeien. Tussen 2010 en 2020 zal de groep Amerikaanse 65-plussers met 36% toenemen, vergeleken met een 9% stijging van de totale bevolking.
 

2. REIT’s hebben een gunstige belastingregeling

Obama stimuleert niet alleen de hele zorgsector. Organisatievormen zoals REIT’s hoeven geen vennootschapsbelasting te betalen. Ze zijn dan wel verplicht minimaal 90% van het resultaat uit te keren als dividend.

Obama verhaalt dat op de Amerikaanse beleggers. Die moeten inkomstenbelasting over het dividend betalen.

Wij betalen enkel de 15% bronbelasting die we in Nederland weer kunnen verrekenen in box 3.

 

3. U betaalt GEEN bronbelasting maar u krijgt wel dividendgarantie

REIT’s geven preferente aandelen uit om aan extra kapitaal te komen. Een preferent aandeel is een op inkomen gericht aandeel met een vast dividend, dat wordt uitgedrukt als een percentage van de nominale waarde. Hiermee lijken prefs, zoals deze aandelen ook wel worden genoemd, op obligaties. Alleen behoort het preferente aandeel tot het risico kapitaal.

Dividendgarantie

Cumulatief preferente aandelen zijn gelijk aan preferente aandelen, maar mocht een bedrijf tijdelijk niet in staat zijn het dividend uit te keren, dan blijft het recht op uitbetaling van het achterstallige dividend bij deze aandelen bestaan. Mocht de onderneming weer voldoende winst maken, dan wordt later, met terugwerkende kracht, alsnog het achterstallige dividend uitgekeerd. Dat zijn ze bij wet verplicht!

Deze extra veilige preferente aandelen hebben nog een bijzondere eigenschap: Het dividend wordt gezien als rente, waarover u GEEN BRONBELASTING betaalt. Een bijzondere regel waar u extra van kunt profiteren.
 

Bijzondere aandelentip:

Afgelopen week heb ik een cumulatief preferent aandeel opgenomen van een medische REIT. Het dividendrendement is 7%. Het dividend wordt om de drie maanden op uw rekening gestort! Zonder bronbelasting hierover af te dragen! Een aanrader voor stabiliteit en veiligheid in uw dividendportefeuille.


Amerikaanse Onroerend Goed Trusts bieden ons behoorlijk wat voordelen, zoals u heeft kunnen lezen. Het dividendrendement is bijzonder hoog, zeker als u nu koopt.

Ik maak regelmatig de combinatie met preferente aandelen. Ook deze keren per maand of per kwartaal uit en het dividendrendement ligt zo rond de 7%. U betaalt hier GEEN bronbelasting!

Mijn collega Eric Poelmann van DividendRadar wijdde in dit artikel aandacht aan medische REIT’s. Een interessant artikel!

Bent u geïnteresseerd in onze REIT’s? Bent u geïnteresseerd in een extra hoog dividend? Wilt u gebruik maken van het gunstige koopmoment?

Dan kunt u vandaag gebruik maken van een leuk aanbod dat ik u mag doen.

 

Maak vandaag nog kennis met mijn complete portfolio Hoog Dividend aandelen

Het nieuwe aandeel van een medische REIT vormt een onderdeel van mijn complete portfolio met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen, waaronder meerdere medische REIT’s en de bijbehorende cumulatief preferente aandelen.

De portfolio is overzichtelijk ingedeeld. U vindt er categorieën als Hoog Dividend Fondsen, Business Development Companies, Onroerend Goed Trusts (REIT’s), Energie Aandelen (MLP’s) en een hele bijzondere en uitgebreide categorie Preferente Aandelen.

Het gaat om dividendrendementen van 7%, 8%, 10% en hoger. Ja, zelfs tot boven de 20%. De dividenduitkeringen zijn veelal per maand of per kwartaal.

Maak vandaag nog een start met het fenomeen Hoog Dividend Beleggen en start gelijk met drie maanden GRATIS.

 

U krijgt de eerste drie maanden GRATIS

Als u nu een abonnement afsluit voor slechts €37,50, dan verdubbel ik uw abonnementsperiode van drie maanden naar zes maanden. Zo kunt u tot het voorjaar van 2016 gebruik maken van al onze services met complete begeleiding van uw Hoog Dividend portefeuille.

Om een grote groep beleggers toegang te geven tot deze bijzondere Hoog Dividend Portefeuille, krijgt u alleen dit weekend de eerste drie maanden GRATIS van ons.

Als u zich nu abonneert, kunt u vandaag al aan de slag.

U betaalt tijdelijk slechts €37,50 voor zes maanden advies en een volledig abonnement op de enige echte Hoog Dividend nieuwsbrief van Nederland. Let op namaak en slechte kopieën!

Dat is omgerekend nog geen 7 euro per maand

U maakt gelijk kennis met mijn complete portefeuille Hoog Dividend Aandelen.

U ontvangt maandelijks mijn nieuwsbrief, tussentijdse updates van uw aandelen en ik presenteer u regelmatig nieuwe waarde-aandelen.

Zo bent u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen van uw eigen dividend portefeuille.

Bij belangrijke nieuwsfeiten en koop- of verkoopadviezen krijgt u onmiddellijk een email van onze snelle email flash service.

U krijgt 24 uur per dag toegang tot de speciale secties op onze website, met daarin alle informatie die u nodig hebt bij het Hoog Dividend beleggen. De portfolio is live gekoppeld aan de beurzen.

  

3 maanden GRATIS

 

Binck

 

 

Niet goed, geld terug

Ik mag u nu een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice voldoende om uw abonnement stop te zetten. Indien gewenst, krijgt u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u tussentijds zou willen stoppen.

Dat gaat heel gemakkelijk kan ik u verzekeren. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!

 

Abonneer HIER   

 

 

 Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 

PS:

Binnenkort bestaat The Dividend Factory 7 jaar!

Als enige en echte specialist van het Hoog Dividend beleggen heeft The Dividend Factory vele duizenden volgers in Nederland en België. Beleggen met het oog op een extra inkomen uit het dividend is inmiddels razend populair. De ontwikkelingen staan niet stil en we werken volop aan nieuwe strategieën. Wie zich vandaag abonneert, kan gebruik maken van al onze adviezen. Centraal staat de unieke Hoog Dividend portefeuille die onderverdeeld is in verschillende categorieën. Kijk ook eens naar de Dividend Opportunities. Onze nieuwste rubriek. Speciaal voor de moedige Hoog Dividend beleggers.

  

Maak vandaag nog gebruik van deze speciale aanbieding

  

  3 maanden GRATIS