Heeft u deze e-mail niet goed ontvangen, klik dan hier voor de online versie

Nieuwsbrief The Dividend Factory

The Dividend Factory bestaat 7 jaar!

Betaal nu slechts
€77,77 voor een volledig jaarabonnement

En start gelijk met 22% dividend, belastingvrij

  

Geachte heer/mevrouw,

 
Dit weekend bestaat The Dividend Factory zeven jaar. En dat moet gevierd worden natuurlijk.

Precies zeven jaar geleden werden de brandhaarden op de internationale beurzen nog volop geblust. Nog steeds voelen we de paniek die er begin oktober 2008 ontstond na het wereldwijd instorten van de beurzen.

jubileumDe bankencrisis duwde de eerste dominostenen omver en een wereldwijde financiële crisis van ongekende omvang was een feit.

De start van The Dividend Factory was al gepland, ver voordat de crisis uitbrak.

We hadden ons achteraf geen beter moment kunnen wensen, hoezeer de pijn ook voelbaar was bij veel beleggers.

De interesse voor Hoog Dividend aandelen werd nog eens aangewakkerd door torenhoge dividenden toen de koersen extreem laag stonden.

Hoog Dividend aandelen zijn vanaf die tijd alleen maar populairder geworden.

The Dividend Factory ontwikkelde zich tot dé specialist op het gebied van Amerikaanse Hoog Dividend aandelen en was het antwoord op minder risicovol beleggen met een gelijkmatig inkomen uit dividend.

In Nederland en België moest men even wennen aan een dividendrendement van 8%, 10% en meer. Dit werd immers geassocieerd met een hoog risico.

Het is gebleken dat de Amerikaanse dividendcultuur een prima klimaat is om zonder extra risico’s een hoog inkomen uit dividend te vergaren.

Het Hoge Dividend ontvangt u per maand of kwartaal.

Vanaf die tijd hebben we ons ledenbestand alleen maar zien groeien en inmiddels zijn vele duizenden beleggers in Nederland en België overgestapt op het inkomensgericht beleggen.

Zeker nu sparen niets opbrengt, en in feite geld kost, is deze vorm van beleggen alleen maar populairder geworden.

  

Sluit u vandaag bij ons aan voor slechts €77,77 voor een volledig jaarabonnement

In overleg met mijn uitgever mag ik u deze leuke aanbieding doen. Normaal betaalt u 149 euro voor een jaarabonnement.

Dat is toch bijna 50% korting!

Misschien was voor u het moment nog niet aangebroken om een abonnement te nemen.

U heeft geluk, want ons kroonjuweel doet nog steeds 22,7% dividendrendement, zonder hierover bronbelasting te hoeven betalen. Het betreft hier een Index Aandeel, afkomstig van UBS.

Deze aanbieding, die ik alleen de lezers van deze GRATIS nieuwsbrief mag doen, is tijdelijk. Waarom nog twijfelen, zeker nu de koersen weer lager staan en de dividendrendementen omhoog schieten.

U betaalt omgerekend een jaar lang nog geen €6,50 per maand.

Onze nieuwste positie:

Maak gelijk kennis met een gloednieuw aandeel in de portfolio, afkomstig van een verzekeraar die het volgende dividendpatroon laat zien:

The Dividend Factory

 
Deze onderneming rapporteerde deze week de kwartaalcijfers. De koers schoot dinsdag met 5% omhoog. Beleggers waren dolenthousiast zoals bleek.

U krijgt ruim 7% dividendrendement! En zoals u kunt zien, zijn de bonusuitkeringen (Special Dividends) niet van de lucht!

Hoog Dividend een Hoog Risico…? Niet dus.

Het is onze taak oersterke bedrijven te selecteren met een stabiel en Hoog Dividend. Dat doen we al zeven jaar met succes. Dat zeggen de cijfers die duiden op een sterk groeiend ledenbestand en de vele positieve reacties die we krijgen.

En dat is niet voor niets. Wat treft u zoal aan in de portfolio, waar u vandaag nog toeging tot kunt krijgen. Enkele voorbeelden van het Hoge Dividendrendement:
  

The Dividend Factory

De totale portfolio bestaat uit meer dan 50 Hoog Dividend parels!

Bijzonder is de selectie cumulatief preferente aandelen. Deze geven u voorrang bij uitbetalen en de onderneming is bij wet verplicht altijd het volledige dividend uit te keren.

En over deze aandelen betaalt u GEEN BRONBELASTING!

Deze Hoog Dividend aandelen geven u dus extra Dividend Garantie en u betaalt 0% belasting in Amerika. Enkele voorbeelden:
 

Deze onroerend goed trust is gespecialiseerd in het verstrekken van verschillende soorten leningen voor het aankopen van onroerend goed. De onderneming is sinds 2003 actief. De inkomsten bestaan uit rentevergoedingen, dividend en kapitaalgroei. De portfolio is opgebouwd uit particuliere woningbouw, winkels en winkelcentra, studentenhuisvesting en zorgcentra. Een groot deel (70%) bestaat uit leningen met een variabele rente, de overige 30% zijn leningen met een vaste rente. 

Dividendrendement:               8,42%

 

Bekende Amerikaanse investeerder, waarvan we meerdere aandelen hebben opgenomen. Hij geeft ook cumulatief preferente aandelen uit en betaalt met al zijn aandelen altijd per maand uit. De hele reeks preferente aandelen zit in onze portfolio:
 
Dividendrendementen:           6,7% - 7,0% - 7,4% - 7,7%


Profiteer van de lage olieprijs

De lage olieprijs is voor een aantal kleinere spelers op de oliemarkt fataal. De grote spelers (dus de megabedrijven) keren een vorstelijk dividend uit. Door de tijdelijk lage koers, vindt u bij ons een hele grote speler, die als u nu koopt, u 7% dividend uitkeert. Een wereldmerk dus!

Zeg straks niet “Had ik maar…”

Als de tijd voor u is aangebroken om eindelijk eens te starten met het echte Hoog Dividend beleggen, dan betaalt u alleen dit weekend de jubileumprijs van slechts €77,77.

  

U krijgt alleen dit weekend bijna
 50% actiekorting!

Om een grote groep beleggers toegang te geven tot deze bijzondere Hoog Dividend Portefeuille, krijgt u alleen dit weekend deze bijzondere jubileumkorting.

Als u zich nu abonneert, kunt u vandaag al aan de slag.

U betaalt tijdelijk slechts €77,77 voor 12 maanden advies en een volledig abonnement op de enige echte Hoog Dividend nieuwsbrief van Nederland. 

Dat is omgerekend nog geen €6,50 per maand.

U maakt dan gelijk kennis met mijn complete portefeuille Hoog Dividend Aandelen.

U ontvangt maandelijks mijn nieuwsbrief, tussentijdse updates over uw aandelen en ik presenteer u regelmatig nieuwe interessante beleggingsmogelijkheden.

The Dividend FactoryZo bent u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen van uw eigen dividend portefeuille.

Bij belangrijke nieuwsfeiten en koop- of verkoopadviezen krijgt u onmiddellijk een email van onze snelle email flash service.

U krijgt 24 uur per dag toegang tot de speciale secties op onze website, met daarin alle informatie die u nodig heeft bij het hoog dividend beleggen. De portfolio is live gekoppeld aan de beurzen.

  

Abonneer HIER

 

Binck

 

 

Niet goed, geld terug

Ik mag u nu een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice voldoende om uw abonnement stop te zetten. Indien gewenst, krijgt u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u tussentijds zou willen stoppen.

Dat gaat heel makkelijk kan ik u verzekeren. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven.

Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!

 

Abonneer HIER   

 

Vier flinke voordelen voor u

 

1. U krijgt één jaar abonnement voor slechts €77,77!
2. U krijgt de niet-goed-geld-terug garantie!
3. €200 transactietegoed bij Binck 
4. Extra Hoog Dividendrendement door tijdelijke lagere koersen

 

 Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

     

 

Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u dit aangeven in uw profiel