Nieuwsbrief VeelDividend

  
The Dividend Factory gunt u vandaag een kijkje
in de keuken

Deze waardevolle
Hoog Dividend tips
zijn vandaag GRATIS!

 
Uw inkomen kan flink toenemen.
2016 wordt een goed dividendjaar

 

 
De voortekenen voor 2016 worden steeds beter. De renteverhoging is breed geaccepteerd, de ECB voert het steunprogramma op, ons dollardividend neemt dagelijks in waarde toe en beleggers lijken er weer zin in te hebben.

Laat ik wel realistisch blijven. Het komende jaar zal niet vlekkeloos verlopen. Er hangt nog steeds spanning in de lucht en de jaren van voortdurende stijging liggen achter ons.

Maar gezonde ondernemingen die al decennia lang een flinke hoeveelheid dividend uitkeren, kunnen de stormen relatief eenvoudig doorstaan. Ze zullen vasthouden aan hun dividendpolitiek.

Wat zijn dat dan voor bedrijven? En belangrijker nog; wat zijn ze niet?

Het zijn zeker geen roekeloze bedrijven die de winsten gebruiken om hun honger naar groei te stillen. Het zijn ook geen ondernemingen met een slecht management. Het zijn daarom ook geen ondernemingen die in zwaar weer verkeren.

Ik kwam op het idee om u een kijkje in de keuken te gunnen toen ik het gasbedrijf Ferrellgas controleerde. Dit gasbedrijf keert al meer dan twintig jaar trouw een dividend uit van $0,50 per kwartaal en ondanks de lage energieprijzen, is het dividend onlangs verhoogd naar $0,513.

Het actuele dividendrendement is 9,8%

Veiligheidshalve staat de aankooplimiet laag, maar wie het juiste moment afwacht, kan een prachtig Hoog Dividend aandeel aan zijn portefeuille toevoegen.

Ferrellgas ondervindt ook last van de lage energieprijzen en beleggers lieten dat dan ook merken. Maar een degelijke partij als Ferrellgas zal deze impasse overleven. U moet wel even geduld hebben.

U kent onze begrafenisonderneming Stonemor wellicht. Ik heb hier vaak over geschreven. Ze bezitten een enorme hoeveelheid grond. Verdeeld over de VS hebben ze meer dan 300 begraafplaatsen in bezit en bijna 100 Funeral Homes.

Het actuele dividendrendement is 9,5%

Een onderneming die ik persoonlijk heb bezocht in Philadelphia. Een typisch Hoog Dividend aandeel en wereldberoemd onder de echte dividendbeleggers. Ook onder de leden van The Dividend Factory is dit een gewild aandeel. Ook hier moet u het juiste koopmoment afwachten. Zie hiervoor onze portfolio en de bijbehorende aankooplimieten.
 

De rentedreiging lijkt ons in de kaart te spelen

In mijn Hoog Dividend portfolio zitten wat rentegevoelige producten, maar de rentedreiging (en het rumoer eromheen) heeft ervoor gezorgd dat de renteverhoging (die er zal komen) al is ingeprijsd.

De dividendrendementen zijn hierdoor flink opgelopen. NorthWest Real Estate Investment Trust is een mooi voorbeeld. Het aandeel is vanaf de zomerdip al met 16% (!) gestegen, en…

Het actuele dividendrendement is 9,2%

Het dividend wordt maandelijks uitgekeerd. Een juweel van een Hoog Dividend aandeel. Northwest is een onroerend goed trust (REIT) en beheert een uitgebreide portfolio aan ziekenhuizen en klinieken, met een gezamenlijke waarde van C$ 2,5 miljard. De portfolio verspreidt zich over Canada, Duitsland, Brazilië en Australië. De zorgsector zit flink in de lift.
   

Waarom deze gratis adviezen?

The Dividend Factory beroept zich op een flinke dosis ervaring als het om Hoog Dividend beleggen gaat. Een typisch Amerikaanse vorm van beleggen die wij geadopteerd hebben. Als ambassadeurs van het echte dividendbeleggen lopen we hierin voorop.

We zien wekelijks meer beleggers zich bij ons aansluiten dan we voorzien hadden. We hebben inmiddels een gebalanceerde Hoog Dividend portfolio opgebouwd met meer dan 50 Hoog Dividend aandelen waarin u met een gerust hart kan beleggen.
 

Een super hoog dividend vanaf dag 1

U hoeft niet te wachten tot het dividend is opgelopen. Wie nu koopt, profiteert gelijk vanaf de eerstvolgende dividenduitkering van een super hoog dividend, op basis van dividendrendementen van 6%, 8%, 10%, 12% en meer.

De uitkeringen zijn per maand of per kwartaal.
 

Interessante sectoren voor 2016


Onroerend Goed

Afgelopen week las ik een artikel dat de beroemde belegger George Soros zijn fondsenportefeuille flink heeft uitgebreid met onroerend goed trusts (REIT’s). Met name de mortgage REIT’s die beleggen in hypotheekbundels hebben zijn voorkeur.

The Dividend FactoryBesef u wel dat deze sector uit een heel diep dal komt, maar al jarenlang bezig is aan een geleidelijk herstel. De rentedreiging van dit moment heeft de koersen weer wat gedrukt, maar dat maakt het juist interessant om nu gebruik te maken van deze tijdelijke dip.

In mijn Hoog Dividend portfolio vindt u een uitgebreide sectie met onroerend goed trusts (9), vaak in combinatie met cumulatief preferente aandelen (15). Deze laatste categorie biedt u extra dividendbescherming, het dividend is vrij van bronbelasting en ook hier ligt het dividendrendement rond de 8%!
  

De onroerend goed trusts variëren tussen de 5% en 15% dividendrendement.


Medische sector

Mijn portfolio bevat tal, aan de medische sector gerelateerde posities. Dat kunnen onroerend goed trusts zijn die ziekenhuizen en zorgcentra onder beheer hebben. Deze zijn ook weer terug te vinden in de portfolio met preferente aandelen. Het zorgplan van Obama heeft de sector een enorme impuls gegeven, maar vergeet ook de vergrijzing niet. Mensen leven langer en ouderen hebben meer zorg nodig.

Binnen deze categorie vallen ook Hoog Dividend fondsen die beleggen in de farmacie en bio technologie. 
 

In de medische sector halen we dividendrendementen van 8%, 9%, oplopende tot boven de 11%!

 

Hoog Dividend Index Aandelen

Het beleggen in ETF’s heeft dit jaar flink aan terrein gewonnen. Deze uit Amerika overgewaaide beleggingsvorm biedt veel voordelen. Zeker als ze ook nog eens een meer dan vorstelijk dividend betalen. Wij selecteerden voor u de crème de la crème onder de Hoog Dividend Index aandelen.

Enkele voorbeelden:

Etracks Dow Jones Dividend index: 8,23% dividend, betaalt maandelijks! 
 
PowerShares Dividend Index: 8,85% dividend, betaalt maandelijks! 
 
UBS Index:
20,28% dividend, betaalt elk kwartaal 
 
Powershares High Dividend Funds: 8,91% dividend, betaalt maandelijks!

 
Mijn portfolio bestaat uit meer dan 50 Hoog Dividend aandelen. Wie zijn dividendportfolio optimaal wil spreiden, kiest voor dé Hoog Dividend specialist.

U kunt zich opmaken voor een nieuw beleggingsjaar. Om de kosten laag te houden, betaalt u een laag bedrag voor een volledig proefabonnement, waarmee u gelijk toegang krijgt tot de complete portfolio van The Dividend Factory. Maar u krijgt nog meer…
 

U betaalt nu slechts €12,50 waarmee u recht heeft op al onze services!

Als u nu een abonnement neemt op The Dividend Factory voor slechts €12,50, dan krijgt u gelijk 66% korting. U kunt voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en u krijgt gelijk inzage in de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland en België. Na deze 3 introductiemaanden betaalt u €37,50 per kwartaal.

U krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio, waarin onder andere een uitgebreide sectie Nieuwe Banken.

U koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen bank of broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval op de lijst staan bij BINCK

U krijgt gelijk inzage in mijn portfolio, gekoppeld aan de beurzen. 

Nu wordt kennismaken met The Dividend Factory wel heel érg aantrekkelijk.
 

 200_3_mnd_12_50.jpg


Niet goed, geld terug

Ik mag u nu een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na 3 maanden automatisch verlengd voor de prijs van €37,50 per kwartaal.

Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om uw abonnement te stoppen. Dat gaat heel gemakkelijk kan ik u verzekeren, want wij hanteren GEEN opzegtermijn. U kunt uw abonnement te allen tijde opzeggen.

Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden! Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement! 

 

Abonneer HIER

 

Succes met beleggen!100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page