Heeft u deze e-mail niet goed ontvangen, klik dan hier voor de online versie

Nieuwsbrief The Dividend Factory

  

The Dividend Factory biedt een mooi alternatief voor obligaties:

Preferente Aandelen

  

Geachte heer/mevrouw,

 

Voor beleggers die op zoek zijn naar de zekerheid van obligaties maar niet de hoofdprijs voor willen betalen, zijn preferente aandelen een aantrekkelijk optie.

Een preferent aandeel is een op inkomen gericht aandeel met een vast dividend, dat wordt uitgedrukt als een percentage van de nominale waarde. Hiermee lijken prefs, zoals deze aandelen ook wel worden genoemd, op obligaties. Alleen behoort het preferente aandeel tot het risico kapitaal. Er moet dus wel winst zijn gemaakt, omdat het preferent dividend uit de winst wordt betaald.

Dividend op gewone aandelen is niet gegarandeerd en kan per uitkering verschillen. Preferente aandelen hebben een vast dividend. De meesten hebben een rating van “BBB-“ of hoger en zijn hiermee behoorlijk safe.

In deze nieuwsbrief besteed ik vandaag aandacht aan dit passend alternatief.

Mijn naam is Paul van den Heuvel. Sinds 2008 ben ik auteur van de nieuwsbrief The Dividend Factory

In de loop van de jaren hebben duizenden Nederlandse en Belgische beleggers zich bij ons aangesloten. 

Het is gebleken dat Hoog Dividend aandelen een passend alternatief vormen voor relatief veilig beleggen, waarbij u gelijk een hoog rendement haalt met het maandelijks of per kwartaal te ontvangen dividend. 

Het hoge dividend kan direct als aanvulling op uw inkomen of pensioen dienen, maar het dividend kan ook gebruikt worden als kapitaalversneller. 

De keuzevrijheid die men heeft is de grote kracht van het Hoog Dividend beleggen. U krijgt immers vanaf dag één een vorstelijk dividendrendement van gemiddeld zo’n 8%. 

Sparen is al langere tijd geen goed alternatief en gezien de turbulentie op de aandelenmarkten is speculatief beleggen steeds meer op de achtergrond geraakt. 


Risico 

Een hoog dividend hoeft zeker niet altijd een groter risico met zich mee te brengen. Het verband tussen risico en rendement blijft altijd bestaan, maar wie verder kijkt – en dat is ons vak – komt tot de ontdekking dat er veilige belegggingscategorieën zijn die met een beperkt risico ook een rendement van 7% a 8% genereren. Dit rendement haalt u jaarlijks alleen al met het dividend. 

Er kleeft nog een groot voordeel aan deze categorie: U betaalt geen bronbelasting over het dividend. 

Het dividend wordt in Amerika aangemerkt als rente, waarover u geen bronbelasting verschuldigd bent. 

Een speciale sectie binnen mijn Hoog Dividend portfolio vormt een goed alternatief voor sparen in combinatie met inkomen als beleggingsdoel. 

Binnen deze categorie bent u in staat de risico’s te spreiden over verschillende branches. 


Dividendgarantie 

Het gaat om de categorie cumulatief preferente aandelen. In mijn portfolio heb ik er hiervan zestien opgenomen. Deze categorie is momenteel bijzonder populair. 

Om die reden wil ik ook u in de gelegenheid stellen om kennis te maken met ‘het nieuwe sparen’. 

Wat zijn cumulatief preferente aandelen? 

Preferente aandelen worden vaak uitgegeven door banken, hypotheekverstrekkers, onroerend goed beheerders en andere financiële instellingen. 

Preferente aandelen zijn een soort obligaties, met een groot verschil: Obligaties behoren tot het vreemde vermogen, preferente aandelen niet. Op die manier blijft de balans van deze bedrijven verschoond van vreemd kapitaal. 

Preferente aandelen vindt u met name in de VS in vele soorten. 

Ze hebben meestal een nominale waarde van $25. Als deze aandelen afgelost worden, krijgt u ongeacht de koers, de nominale waarde terug. U koopt deze aandelen bij ons altijd rond de 25 dollar. Dus veel kapitaalrisico zult u niet lopen. 


Rotsvast dividend 

Een preferent aandeel uit mijn portfolio, zie het maar als een gewoon aandeel, keert per kwartaal of per maand een vast dividend uit. 

Omdat deze aandelen cumulatief preferent zijn, zijn deze ondernemingen bij wet verplicht altijd het volledige dividend uit te keren. Uitstellen mag bij uitzondering, maar dan moet later, met terugwerkende kracht, het volledige dividend uitgekeerd worden. 

U zult gelijk begrijpen waarom deze categorie zo populair is geworden. Ik ben persoonlijk een groot fan van deze aandelen. 

Enkele voorbeelden van onze preferente aandelen: 

Dividend: Uitkering:
Diversen onroerend goed 8,09% Kwartaal
Hypotheken 7,38% Kwartaal
Ouderenwoningen 6,28% Kwartaal
Prefab Houses 8,13% Kwartaal
Aegon Perpetual 6,11% Kwartaal
Commerciëel vastgoed 7,44% Maandelijks!

In de portfolio vindt u 17 preferente aandelen

  

U krijgt dit weekend 50% korting op uw eerste abonnementsperiode

 

3 maanden GRATIS

 
Speciaal voor de nieuwe abonnees van The Dividend Factory heb ik vandaag een aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij gelijk 3 maanden GRATIS bij plus het gratis rapport. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden plus het rapport slechts €37,50 betaalt.

Nu wordt kennismaken met The Dividend Factory wel erg aantrekkelijk.

 

Niet goed, geld terug

Ik mag u nu een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice voldoende om uw abonnement stop te zetten. Indien gewenst, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug als u tussentijds zou willen stoppen.

Dat gaat heel makkelijk kan ik u verzekeren. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven.

Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!

 

300_button_abonneer_hier.gif   

 

“Volg de duizenden beleggers die overgestapt zijn naar het Hoog Dividend beleggen!”

 

 Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

PS: Enkele reacties: 

The Dividend Factory

 

600_wv5.jpg

   

Abonneer HIER

   

Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u dit aangeven in uw profiel