Nieuwsbrief VeelDividend

   

Dividendrendement van 10%, 12%, 15%
en ontvang uw maandelijkse dividend in dollars

Hoog Dividend
in dollars wordt
de trend!

  

Waarschuwing: Stap uit de euro!

   

200_burning2.jpg   
Hoog Dividend aandelen zijn hot! Ze bieden u bescherming door het hoge dividendrendement en de aandelen zijn veelal afkomstig van traditionele bedrijven.

Zo belegt u met weinig risico en ondertussen blijven de dividenduitkeringen maar komen.

De lage koersen drijven het dividendrendement alleen maar op. Ik kan bijna alleen maar voordelen bedenken van deze beleggingsvorm die in ons land aan terrein wint.

De aandelen die ik u adviseer hebben in de meeste gevallen een notering aan de Amerikaanse beurzen. Het einde van de euro kan wel eens een feit worden. Zet uw liquide middelen vandaag nog om in dollars.

  

Dollar Dividend wordt de grote trend!

Wat ik u vandaag vertel ligt in feite zo voor de hand, dat ik me regelmatig verbaas, waarom mensen zich niet vaker open stellen voor de meest bijzondere en lucratieve vorm van beleggen van dit moment:

Het Hoog Dividend Beleggen!

Als abonnee van deze GRATIS nieuwsbrief houd ik u op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van het Hoog Dividend beleggen. Het is mijn missie heel Nederland en België te wijzen op de meest populaire vorm van beleggen in de Verenigde Staten.

Regelmatig reis ik naar de VS om congressen te bezoeken en te praten met beleggers en analisten. Hoog Dividend is daar de trend, maar bestaat in feite al vele decennia.

Meer en meer ondernemingen en fondsbeheerders houden er rekening mee wat de beleggers willen:
  

250_toppie.jpgZekerheid, rust en inkomen!

 


Het einde van de euro komt naderbij en steeds meer beleggers zetten hun rekening om in dollars. Voeg daar de dividendcomponent aan toe en u stelt uw ideale portfolio samen. Ik geef u zo meteen een voorbeeld.

Aandelen die gemiddeld 8%, 10%, 12% of meer dividendrendement realiseren, zorgen voor een extra inkomen. Bovendien vormt het dividend een ideaal vangnet in uw portfolio.

Deze aandelen houdt u voor de langere termijn! Bijvoorbeeld gedurende een periode van vijf jaar, ontvangt u per maand meerdere dividenduitkeringen, die op hun beurt weer een vangnet kunnen creëren van bijvoorbeeld 50% in de vorm van te ontvangen dividend. In dit geval in dollars! (5 x 10%)

Ik leg u dit verder uit aan de hand van een voorbeeld.

Stel, u stelt een portfolio samen van 10 Hoog Dividend aandelen. Een deel keert per maand uit en een deel per kwartaal. Binnen deze portefeuille kunt u nog extra zekerheid creëren door er cumulatief preferente aandelen aan toe te voegen.

U vindt ze allemaal in de portfolio van The Dividend Factory (totaal meer dan 30 aanbevelingen!). Ik geef u een voorbeeld van een gevarieerde portfolio met risicospreiding:

Voorbeeld portfolio 

600_voorbeeld.jpg

Gegevens gebaseerd op dividend en slotkoersen van 18-10-11

 

Bovenstaande aandelenportfolio is uniek in Nederland en België. Wie blijft hangen in de AEX of BEL20 (en in de euro!) mist zo een hoop kansen.

Met slechts tien posities ontvangt u 72 keer per jaar dividend zoals u kunt zien in de tabel. Gemiddeld dus 6 keer per maand. Uw dividendrendement als u nu zou kopen is gemiddeld 11,1% bij een gelijke verdeling van de aandelen. Een ongewogen gemiddelde dus.

 

Een gemiddeld spaarbedrag van omgerekend 55.000 dollar, levert u volgens dit rekenvoorbeeld per maand net iets meer op dan 500 dollar

                $55.000 x 11,1% = $6.105  :  12 = $509 per maand

 

Als u, volgens bovenstaand voorbeeld vijf jaar dividend ontvangt, dan heeft u alleen al op basis van het dividend een rendement van 5 x 11,1% = 55,5%. In tien jaar zou dat 111% zijn.

In het laatste geval heeft u de hoogte van uw complete investering alleen al aan dividend terug ontvangen. Dat noem ik nog eens een vangnet!
  

150_binck.jpgTip van de redactie: Binck is al diverse malen uitgeroepen tot beste internetbroker van Nederland, is de snelst groeiende beleggingsbank van Europa en staat bekend om zijn uitstekende helpdesk en scherpe tarieven. Alle aandelen uit de portfolio van The Dividend Factory zijn via Binck verhandelbaar. De website en klantenservice zijn bovendien 100% in het Nederlands. Klik hier om de tarieven van Binck met andere brokers te vergelijken en een gratis informatiemap aan te vragen. Dat is geheel vrijblijvend en verplicht u niets.

    
  

Zekerheid, Rust en Inkomen…

Zoals ik u heb proberen uit te leggen, wordt het risico beperkt door de dividend component. Dat zorgt ook voor rust.

Vergeet de stress tijdens het dagelijks krampachtig volgen van de beurskoersen. Natuurlijk wilt u weten wat uw aandelen waard zijn, maar bewaar de discipline die nodig is bij het inkomensgericht beleggen.

De stroom aan dividenden is waar het om draait! Dat is uw inkomen.

Als er echt iets aan de hand is met de onderneming achter het aandeel, dan ondernemen we actie. Dat gebeurt zelden, maar doet er zich iets voor, dan krijgt u onmiddellijk een email met mijn adviezen. Dat noemen we een Flashbericht. Ook op die service kunt u rekenen.

Discipline is heilig bij het inkomensgericht beleggen. Wie elke maand een bedrag stort op zijn beleggingsrekening, en hier Hoog Dividend aandelen van koopt, zal uiteindelijk een ware Dividend Machine hebben gebouwd. Laat u niet leiden door sentiment. Als u belegt tijdens pieken en dalen, zult u altijd een gemiddeld resultaat bereiken.

Inkomen is wat telt!

Maandelijks krijgt u meerdere dividenduitkeringen op uw beleggingsrekening gestort. U heeft kunnen zien dat een gemiddeld spaarbedrag al een heel leuk bedrag per maand oplevert.

U kunt natuurlijk tegen elke gewenste hoeveelheden en bedragen Hoog Dividend aandelen kopen. U bent en blijft 100% flexibel en baas over uw eigen geld.

Mijn nieuwsbrievenservice is erop gericht om Nederlandse en Belgische beleggers te begeleiden bij het Hoog Dividend beleggen. Wat kunt u verwachten als u betaald abonnee wordt:

 

 - > Ik wijs u de weg naar de top van de Hoog Dividend aandelen
 - > U maakt zelf een keuze uit mijn portfolio met meer dan 30 aandelen
 - > Twee keer per maand ontvangt u mijn nieuwsbrief met updates en
       nieuws over uw aandelen
 - > Maandelijks doe ik u een nieuwe aanbeveling
 - > Bij calamiteiten ontvangt u gelijk een bericht via onze E-mail flash service
 - > Op onze website kunt u uw portfolio tijdens beursuren live volgen
 - > Onze website staat boordevol informatie en handige tips
 - > Al mijn aandelen zijn via Binck verhandelbaar
 - > U krijgt 100% Geld Terug Garantie en krijgt vandaag een MAAND
       GRATIS abonnement. Handig om eens te proberen en voordelig kennis
       te maken!

  

U krijgt altijd één maand
GRATIS abonnement!

Duizenden beleggers in Nederland en België zijn al overgestapt op het Hoog Dividend beleggen. U ook binnenkort?

U neemt gewoon zelf het beheer over van uw eigen geld. En de kosten …. Die zijn minimaal. Voor een volledig jaarabonnement, waarmee u recht krijgt op al onze services, betaalt u nu slechts 139 euro.

Maar dat is nog niet alles…
 

1 maand gratis

 

U mag één maand proberen. Bevalt het u niet, dan krijgt u uw geld volledig terug. Blijft u gebruik maken van mijn adviezen en wilt u al het nieuws over uw aandelen blijven ontvangen, dan krijgt u gewoon die maand als extra maand abonnement.

Zo krijgt u dus altijd een maand gratis en krijgt u geen 12 maanden maar 13 maanden abonnement, voor de prijs van slechts 139 euro.

Dat is nog geen 11 euro per maand!

Maak vandaag nog kennis met mijn complete portfolio en maak nu handig gebruik van de uitkeringen in dollars.

Nu de koersen laag staan, is het dividendrendement extra hoog. Percentages van bijvoorbeeld 13,4%, 15,6%, 17,8% en 19,5% zijn dan het gevolg. Alle reden om snel een kijkje te nemen in mijn portfolio.

 

Abonneer hier

 

U krijgt 100% geld terug garantie!

Bent u niet tevreden, dan krijgt u als u tussentijds stopt, uw niet verbruikte deel van de abonnementskosten gewoon teruggestort! Een unieke service die wij u graag bieden. Daar sta ik voor in!

  

100% Geld Terug Garantie

 

“Volg de duizenden beleggers die al overgestapt zijn naar het Hoog Dividend beleggen!”

 

Veel succes met beleggen!Paul van den Heuvel

150_handtekening_paul.jpg

Paul van den Heuvel


Zij gingen u voor…

 

Beste Paul,

Ik geloofde het aanvankelijk niet, maar het is dus toch waar. Ik ontvang nu maandelijks dividend. Je aandelen leveren me elke keer weer een leuk bedrag op. Volgend jaar ga ik er vol in. Ik wilde eerst even proeven zeg maar. Ga zo door!

Peter B.


 

Bij deze wens ik u te bedanken voor de talrijke goede aanbevelingen in de nieuwsbrief, ben reeds geruime tijd abonnee en mijn portefeuille doet het schitterend dankzij uw advies, ik denk maar aan ......................

Ik heb opnieuw plezier gevonden in het beleggen. Bedankt en doe zo verder!!  (een complimentje mag ook wel eens in deze woelige beurstijden:-)

Met de meeste hoogachting.

Stephane V.


 

Ik wil even zeggen dat ik mijn eerste dividend ontvangen heb. Na 2 dagen reeds bijgeschreven bij Binck. Eindelijk iemand gevonden die doet wat er beloofd wordt. Een compliment voor jullie is op zijn plaats, ik zal het zeker verder vertellen. 

Groeten, F. Glaudemans


 

Mijne Heren,

Mag ik u mijn excuses aanbieden dat ik dit abonnement gelijk weer heb opgezegd
en nu wil ik toch "inkeren"?  Aanvankelijk wilde ik niets weten van al de
$-fondsen en heb wat te impulsief gebruik gemaakt van de opzeggingsregeling en
heb nu spijt. Dank voor uw restitutie van de betaalde €139.

Wilt u mij opnieuw opnemen in uw gelederen? De contributie voor een jaar van €139 wil ik onvoorwaardelijk betalen, dus zonder garantieregeling.

Met vriendelijke groet,

Ch. van Adrichem


 

Een bedankje is wel op zijn plaats. Uw dividendaandelen werden wel erg mooi aangeprezen. Maar het werkt inderdaad. Rijk worden is niet mijn doel, (zoveel geld heb ik nou ook weer niet) maar zo is beleggen wel erg plezierig en de stortingen blijven maar komen.

Als je zo doorgaat, ruim ik mijn andere aandelen allemaal op en ga helemaal op de dividendtour. Prima!

Aard C.  
   

Actuele gegevens in deze mailing zijn gebaseerd op de slotkoersen van 18 oktober 2011.

 

Abonneer hier