Nieuwsbrief VeelDividend

Totaalrendement van 26,6% in 12 maanden

Unieke lijst Hoog Dividend aandelen om nu te kopen

Alle genoemde aandelen zijn koopwaardig!

 

  

 
De marktontwikkelingen zitten mee en daarom heb ik voor u een unieke lijst Hoog Dividend aandelen geselecteerd om uw portefeuille mee aan te vullen.

De aandelen zijn afkomstig van ondernemingen die investeren in bedrijven met volop groeipotentieel en uit de bloeiende onroerend goed en hypotheekmarkten. Ik combineer de lijst met Hoog Dividend fondsen en preferente aandelen die extra zekerheid bieden in de vorm van dividendgarantie.

Twee springen eruit en ik noem ze graag voor u. BP mag momenteel in geen enkele Hoog Dividend portefeuille ontbreken (+21% in 12 maanden!) en het begrip in dividendland: Prospect Capital met +53,6% totaalrendement.

Met de overige acht aandelen vormen ze een unieke lijst die ons gemiddeld 26,6% totaal rendement opleverde in de afgelopen 12 maanden. Dit door de combinatie van koerswinst en dividend.

Aandelen zijn in de regel duur geworden nu de koersen flink gestegen zijn. Deze aandelen zijn echter nog steeds koopwaardig.

Terwijl u verdere koersontwikkeling afwacht, krijgt u ondertussen gemiddeld 8,9% dividendrendement.

Ze leggen een stevige basis onder uw portefeuille en het dividend ontvangt u maandelijks of per kwartaal.

De volgende aandelen raad ik u aan om nu te kopen.
 

 The Dividend Factory

 
De rendementen zijn gerealiseerd in de afgelopen 12 maanden. Het dividendrendement krijgt u als u koopt tegen de actuele koersen, gemeten per 1 februari.

Dat betekent dus dat u gelijk een vorstelijk dividendinkomen krijgt en ondertussen ‘rijpt’ uw kapitaal.

Voor €12,50 maakt u al onderdeel uit van de groep Hoog Dividend beleggers die de afgelopen jaren sterk is gegroeid. Als het om Hoog Dividend gaat, dan is The Dividend Factory de enige specialist in Nederland en België.

 

3 maanden voor €12,50

 

U betaalt nu slechts €12,50!

The Dividend FactoryAls u dit weekend (actie is tijdelijk!) een instap-abonnement voor slechts €12,50 afsluit, dan krijgt u gelijk 66% korting en direct toegang tot de hiernaast genoemde lijst met koopwaardige Hoog Dividend aandelen die ons een mooie 26,6% opleverden in slechts 12 maanden.

U kunt voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en krijgt u gelijk inzage in de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland en België.

Voor deze lage kennismakingsprijs krijgt u dezelfde services als wie gelijk voor een jaar betaalt. En dat voor maar €12,50

U krijgt direct inzage in mijn portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 60 Hoog Dividend aandelen

U koopt onze aandelen eenvoudig bij uw eigen bank of broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval allemaal op de lijst staan bij BINCK.

  

BINCK 


Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven.

Daar zit u gelijk vast aan een abonnement! 

 

Vier voordelen voor u

  1. U betaalt slechts €12,50 voor een volledig instapabonnement, met 3 maanden lang recht op alle services, nieuwsbrieven en toegang tot de complete portfolio!
  2. U krijgt een niet-goed-geld-terug garantie!
  3. €200 transactietegoed bij Binck (zie hierboven)
  4. Gratis E-Boek over de Nieuwe Cash Cows voor uw portefeuille

 

 
abonneer hier 

 

 

Let op: Deze actie loopt alleen dit weekend en loopt zondagavond 5 februari om 23:59 uur af!

 

Ik wens u van harte welkom bij dé Hoog Dividend specialist van Nederland en België. Pas op voor namaak!

Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

  

GRATIS E-boek voor wie zich vandaag aanmeldt!

The Dividend Factory