Beleggersplaats
 

Welkom bij BeleggersPlaats

 

Als uitgeverij van financiële nieuwsbrieven hebben wij een platform gecreëerd waar onze nieuwsbrieven worden samengebracht onder één dak. Dit platform biedt extra comfort aan onze abonnees die zo eenvoudig en snel kunnen switchen tussen de verschillende nieuwsbrieven die door ons worden uitgegeven.

 

BeleggersPlaats is er om u te helpen

Sinds het uitbreken van de financiële crisis in 2008 heeft beleggen een andere lading gekregen. Het maken van de juiste beleggingskeuzes is niet meer zo eenvoudig en wij kunnen u hierbij helpen. Wij wijzen u op de kansen in de markt al is het spreiden van risico’s net zo belangrijk. Om die reden biedt BeleggersPlaats meerdere beleggingsoplossingen.

Dividend aandelen lenen zich uitstekend voor het opbouwen van een op inkomen gerichte aandelenportefeuille, of voor het versneld opbouwen van kapitaal. Waarde aandelen brengen rust en op termijn een mooie kapitaalwinst. Ook het populaire indexbeleggen behoort tot ons aanbod. De grondstoffenmarkt is in tegenstelling tot de rest van onze portefeuilles wat speculatiever van aard. Moedige beleggers kunnen hier spectaculaire winsten halen. Andere beleggers zijn juist weer op zoek naar behoud van kapitaal. Ook hiervoor kunt u bij BeleggersPlaats terecht.

Wij nodigen u daarom graag uit voor een verkennende tocht door BeleggersPlaats. Maak hier kennis met onze auteurs of bekijk hier onze nieuwsbrieven.

 
Succes met beleggen!
Redactie BeleggersPlaats

 

Wereldwijd de beste Dividend Aandelen in het vizier
DividedRadar

Inflatiezorgen worden alleen maar groter

De afgelopen weken had iedereen op de financiële markten de mond nog vol over inflatie. De inflatierisico's in de eurozone namen toe, maar de prijsdruk zou nog kunnen afnemen voordat ze verankerd...

Lees verder >>

ontvang gratis de nieuwsbrief

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.