Beleggersplaats
 

Welkom bij BeleggersPlaats

 

Als uitgeverij van financiële nieuwsbrieven hebben wij een platform gecreëerd waar onze nieuwsbrieven worden samengebracht onder één dak. Dit platform biedt extra comfort aan onze abonnees die zo eenvoudig en snel kunnen switchen tussen de verschillende nieuwsbrieven die door ons worden uitgegeven.

 

BeleggersPlaats is er om u te helpen

Sinds het uitbreken van de financiële crisis in 2008 heeft beleggen een andere lading gekregen. Het maken van de juiste beleggingskeuzes is niet meer zo eenvoudig en wij kunnen u hierbij helpen. Wij wijzen u op de kansen in de markt al is het spreiden van risico’s net zo belangrijk. Om die reden biedt BeleggersPlaats meerdere beleggingsoplossingen.

Dividend aandelen lenen zich uitstekend voor het opbouwen van een op inkomen gerichte aandelenportefeuille, of voor het versneld opbouwen van kapitaal. Waarde aandelen brengen rust en op termijn een mooie kapitaalwinst. Ook het populaire indexbeleggen behoort tot ons aanbod. De grondstoffenmarkt is in tegenstelling tot de rest van onze portefeuilles wat speculatiever van aard. Moedige beleggers kunnen hier spectaculaire winsten halen. Andere beleggers zijn juist weer op zoek naar behoud van kapitaal. Ook hiervoor kunt u bij BeleggersPlaats terecht.

Wij nodigen u daarom graag uit voor een verkennende tocht door BeleggersPlaats. Maak hier kennis met onze auteurs of bekijk hier onze nieuwsbrieven.

 
Succes met beleggen!
Redactie BeleggersPlaats

 

Wereldwijd de beste Dividend Aandelen in het vizier
DividedRadar

Ondergewaardeerd aandeel met 7,6% dividend

Drie weken geleden maakten we al wat ophef over onze nieuwe Europese dividendparel. Eentje van de hoogste klasse! Wie nu koopt, krijgt gelijk een dikke 7% dividend, elk kwartaal gaat u de komende...

Lees verder >>

ontvang gratis de nieuwsbrief