Beleggersplaats
 

Welkom bij BeleggersPlaats

Welkom bij BeleggersPlaats

Als uitgeverij van financiële nieuwsbrieven hebben wij een platform gecreëerd waar onze nieuwsbrieven samengebracht onder één dak. Dit platform biedt extra comfort voor onze abonnees die zo eenvoudig en snel kunnen switchen tussen de verschillende nieuwsbrieven.

BeleggersPlaats is er om u te helpen


Beleggen heeft een andere lading gekregen sinds het uitbreken van de financiële crisis in 2008. Het maken van de juiste beleggingskeuzes is niet meer zo eenvoudig. Wij gaan u daarbij helpen. Wij wijzen u op de kansen in de markt, maar het spreiden van risico’s is net zo belangrijk. Om die reden beidt BeleggersPlaats meerdere beleggingsoplossingen.

Dividend aandelen lenen zich uitstekend voor het opbouwen van een op inkomen gerichte aandelenportefeuille, of voor het versneld opbouwen van kapitaal. Waarde aandelen brengen rust en op termijn een mooie kapitaalwinst. Ook het populaire indexbeleggen behoort tot ons aanbod. De grondstoffenmarkt is in tegenstelling tot de rest van onze portefeuilles wat speculatiever van aard. Moedige beleggers kunnen hier spectaculaire winsten halen.

Wij nodigen u graag uit voor een verkennende tocht door BeleggersPlaats. Maak hier kennis met onze auteurs of bekijk hier onze nieuwsbrieven.

 
Succes met beleggen!
Redactie BeleggersPlaats

 

Wereldwijd de beste Dividend Aandelen in het vizier
DividedRadar

16 Europese Hoog Dividend Toppers

Onze Europese dividendportefeuille is hard op weg één van onze grootste successen te worden. De behoefte aan Europees dividend is groot en aan die behoefte hebben we meer dan voldaan. Maar...

Lees verder >>

ontvang gratis de nieuwsbrief