Beleggersplaats
 

e-boek: Het universum van gouden en zilveren munten

€ 49,95

  in winkelmand

productinformatie

Stel uw spaargeld veilig door het aanleggen van een verzameling gouden en zilveren munten en ontdek een nieuwe boeiende hobby die u geen windeieren zal leggen.

In deze periode van lage rentevoeten zijn alternatieve beleggingen meer dan welkom. Gouden munten zijn tegen de achtergrond van de huidige marktomstandigheden interessanter dan ooit tevoren. Wie wil dat zijn spaargeld niet langzaam maar zeker door de inflatie wordt opgevreten, zal dringend iets moet doen. Beleggen in gouden munten is hiervoor een valabel alternatief. Dit rapport is bedoeld als gids om de lezer door dit universum te loodsen.

Conclusie:
De belangstelling voor gouden (verzamel) munten is de afgelopen jaren sterk toegenomen, iets waaraan het ontbreken van interessante (lees: rendabele) investeringsmogelijkheden uiteraard niet vreemd is. Het vergt enige inspanning om deze wereld te leren kennen, maar wie de moeite doet om zijn huiswerk te maken, zal een uitgebreid en vooral boeiend universum ontdekken. Het leuke is bovendien dat gouden munten (en per uitbreiding ook zilveren en platina munten) in deze periode van grote onzekerheid een houvast bieden.

Edelmetalen staan garant voor behoud van welvaart en dat is in woelige tijden een houvast waar heel wat mensen behoefte aan hebben.

Voordelen e-boek:
- Uw korting bedraagt direct €20,-. (U betaalt geen €69,95 maar slechts €49,95)
- Geen verzendkosten.
- Geen levertijd, u download het e-boek en leest het vervolgens direct op uw e-reader, tablet of smartphone.

Uitgeverij: BeleggersPlaats
Auteur: Jos Sterk
Taal: Nederlands
Verschijningsdatum: april 2017
Druk: 1
Aantal pagina's: 47
e-boek (download) prijs: €49,95